Hoşgeldiniz!

1988

Kemal Sunal'ın Kendi Taklidini Yapması - Bıçkın 01:43
Kemal Sunal'ın Kendi Taklidini Yapması - Bıçkın 16.555 izlenme - 8 yıl önce Yine iki role bürünen rahmetli Kemal Sunal'ın 1988 yapımı 'Bıçkın' filminden nostaljik komik bir sahne.
Sapık Kadın - Fragman 02:59
Sapık Kadın - Fragman 6.275 izlenme - 6 yıl önce 1988 yapımı Sapık Kadın Filminin Fragmanını izliyoruz.
Ayı Filmi Mantar Sahnesi 02:29
Ayı Filmi Mantar Sahnesi 3.238 izlenme - 5 yıl önce 1988 yılında vizyona giren Ayı filmindeki aktörümüz küçük ayı, ormandaki mantarları yedikten sonra kafayı buluyor.
Lee Cooper Reklamı 00:30
Lee Cooper Reklamı 3.453 izlenme - 9 yıl önce Şimdi aslında bu reklam sitede mevcut ancak Türkiye'de yayınlanan versiyonuyla değil. Bizde yayınlanan halini ve hafızalarımızda yer etmiş ses örgüsünü burada duyabilirsiniz. Yıl 1988. Admin Notu; Aslı için tıklayınız; http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2938/lee-cooper-opucuklu-reklam
galatasaray 5 - 0 neuchatel xamax 3-0'ın rönvanşı 11:22
galatasaray 5 - 0 neuchatel xamax 3-0'ın rönvanşı 8.498 izlenme - 12 yıl önce 1988-1989 yılı şampiyon kulüpler kupası maçı. galatasaray'ın 3-0 yenildiği maçın rövanş maçı. - www.nostaljihaber.com
Bahriye Üçok'un Katıldığı Türban Konulu Açık Oturum 03:58
Bahriye Üçok'un Katıldığı Türban Konulu Açık Oturum 3.447 izlenme - 9 yıl önce Bahriye Üçok, ülkemizde yetişmiş önemli bir İlahiyat akademisyeni ve siyasetçidir. Kadın olması, Atatürk Devrimleri'ne sıkı sıkıya bağlı kalması ve İslam dinini çağdaş ve akılcı biçimde yorumlaması birilerini rahatsız etmiştir. Aldığı tehditler yüzünden akademik çalışmalarını sürdürmesi engellense de hiç bir zaman susmamıştır, boyun eğmemiştir. 1988 yılında katıldığı bu programda kendi yorumuyla türban meselesine bakış açısını anlatmıştır. Bu programdan sonra tehditler iyice artmıştır. 1990 senesinde din sömürücülerinin hazırladığı kitap görünümlü bomba, sonradan DTP'de ve BDP'de üst düzey yöneticilikler yapan "kargocu kız" tarafından kendisine ulaştırılmıştır. Bugün de el ele olan din simsarları ile teröristler bir aydını böyle haince katletmişlerdir. Mekanı cennet olsun.
Benimki de Yozgat Olsun 01:01
Benimki de Yozgat Olsun 3.688 izlenme - 8 yıl önce 1988 yapımı Hülya filminden bir kesit. Güzel sanatlar akademisinde resim bölümü öğrencisi olan zengin aile kızı Hülya'nın köpeği Zilli kaybolur, köpeği bulan yoksul İbrahim fellik fellik köpeğini arayan Hülya'ya Zilli'yi geri getirir ve aralarında bir arkadaşlık başlar. İlerleyen günlerde İbrahim'in balıkçıya götürmeyi teklif ettiği Hülya teklifi kabul etmesine rağmen kendini kebapçıda bulur ancak bu ortama oldukça yabancıdır. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/2187/ibrahim-tatlises-vs-hulya-avsar-espri-bombardimani
Levi's 501 Reklamı (1988) 01:01
Levi's 501 Reklamı (1988) 1.702 izlenme - 9 yıl önce Bu reklamın o kadar etkisi altında kalmıştımki, seyrettikten hemen sonra 11 yaşında Levi's' 504'ümü (henüz 501 giymek nasip olmamıştı) direk buzdolabına koydum. Zeytin yağlı dolmayla, kayseri pastırması kokularının birleşiminden de etkilenen kotumu büyük bir heyecan ve zevkle buzdolabından çıkarıp soğuk kış günü donarak giydim. Annemin endişeli bakışları içinde bir an için olsada, kendimi reklamdaki o herif zannetmiştim.
Arabesk - Şener Şen ve Müjde Ar - Senin Gibisi Yok  (Restorasyonsuz) 03:26
Arabesk - Şener Şen ve Müjde Ar - Senin Gibisi Yok (Restorasyonsuz) 2.558 izlenme - 9 yıl önce 1988 yapımı, klasik Türk filmlerinin klişe sahneleriyle ölümüne kafa bulan film Arabesk'in muhteşem düeti. Filmin bütün şarkıları ayrı ayrı güzeldir. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/113014/arabesk-filminde-calan-sarkilar-21-dk Uğur Yücel'in müthiş oyunculuğunu konuşturduğu ünlü sahnesi de bonusu.
Karınca Ailesi -- (1988 - TRT) 01:38
Karınca Ailesi -- (1988 - TRT) 1.000 izlenme - 9 yıl önce Karınca ailesi çizgi filminden kısa bir bölüm,1988 Trt çekimini izleyelim.
Turgut Özal - İcraatın İçinden 04:09
Turgut Özal - İcraatın İçinden 1.408 izlenme - 9 yıl önce Amaç aslında sadece bir dönemi hatırlamak, 'neydik'i anımsamak. Sevdik sevmedik ayrı ama o dönemler bunları izledik televizyonda. Ama olay sadece nostaljiden ibaret de değil elbette. O gün dününü bilmeyen bugün de çoktan o günleri unuttu. Hatırlamak gerek; ama akılda kaldığınca değil, olduğu gibi. Bu videoyu da yükleme amacım 80'ler algılarını, insanlarını, kısacası dönemi bir nebze hatırlatmak. Siyasi bir tartışma çıkarmak değil ki zaten burası yeri de değil. Cep telefonum yoktu, sokaklar oldukça boştu, annem merak etmezdi beni, tek başıma gezerdim hep, yıl 1988'di.
Kemal Sunal - Polizei - Sahte Polis, Suçlu Yakalarsa 01:23
Kemal Sunal - Polizei - Sahte Polis, Suçlu Yakalarsa 1.324 izlenme - 9 yıl önce Kemal Sunal'ın 1988 Şerif Gönen yapımı muhteşem filminden, güzel bir sahne. Filmde, Kemal Sunal, Türk tiyatrosunda oynayacağı figüranlık rolü için giydiği Alman Polisi üniforması ile önce bir Türk bakkalına giriyor ve tanınmıyor, sonra o da bunu kullanıyor ve olaylar gelişiyor. Türk-Alman ortak yapımı olmakla beraber, tamamı yurt dışında çekilmiş, ilk Türk filmidir.
Polis Akademisi - Çizgi Film - Jenerik 01:02
Polis Akademisi - Çizgi Film - Jenerik 1.807 izlenme - 9 yıl önce Film olarak gayet büyük ilgi gören "Polis Akademisi"nin 1988 yılında çizgi filmide yapılmış ve oda en az filmi kadar ilgiyle izlenmiştir. Buyrun nostaljiye...
They Live - Fragman (1988) 01:48
They Live - Fragman (1988) 1.299 izlenme - 8 yıl önce 1988 yapımı bir john carpenter filmidir. başrollerinde aslında güreşçi olan 'rowdy roddy' piper, süper tok sesli karizmatik zenci keith david ve görüp görebileceğiniz en açık mavi gözlere sahip olan kör kadın rollerinin değişmez yıldızı, herkül ve xena dizilerinin hera'sı meg foster vardır.
Arkadaşım Şeytan Film Fragmanı (1988) 04:50
Arkadaşım Şeytan Film Fragmanı (1988) 1.748 izlenme - 9 yıl önce Fatih (Mazhar Alanson)arkadaşlarıyla barlarda müzik yaparak geçimini sağlayan. içine kapanık bir gençtir. yaptığı işe çevresindeki kimse önem vermez. onun hayali ise ünlü bir müzisyen olmaktır. Dertleştiği tek arkadaşı ise bir gelinlikçi vitrinindeki mankendir. Bir gün karşısına Şeytan (Ali Poyrazoğlu) çıkar ve ruhunu kendisine satması karşılığında Fatih e istediklerini vereceğini söyler.Atıf Yılmaz ustadan hafif politik soslu fantastik bir film. Yönetmen:Atıf Yılmaz
Haldun Taner - Keşanlı Ali Destanı (1988) 04:11
Haldun Taner - Keşanlı Ali Destanı (1988) 1.053 izlenme - 9 yıl önce Dün Haldun Tanerin 28. ölüm yıldömüydü, ustayı saygıyla anıyoruz. bu kayıt anadolu üniversitesinde çekilmiş ve trtde yayınlanmıştır.
Küçük Emrah'ı Kandırıp Erkek Yapan Kadın 02:22
Küçük Emrah'ı Kandırıp Erkek Yapan Kadın 1.399 izlenme - 9 yıl önce Küçük Emrah'ı kötü emellerine alet eden bağyanın yaptıklarını ayıplamalıyız. Namus emsali bir insan dünyasal zevkler peşinde kendini heba etmez. Dişi sineğe bile bakmaz. Aksi halde izleyeceğiniz gibi davranmanız sizin için hayırlı olacaktır. http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/3437/emrah-ve-kerhaneci-arkadasi-kufurlu http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/19754/mapusun-goncagulu-emrah-turkis-oz http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/18142/emrah-neseliyim-fotoroman-tadinda-klip
Stephen Hawking ve Carl Sagan (Tanrı ve Evren Üzerine Söyleşi - 1988) 09:59
Stephen Hawking ve Carl Sagan (Tanrı ve Evren Üzerine Söyleşi - 1988) 1.063 izlenme - 9 yıl önce İngiliz fizikçi,evrenbilimci astronom Prof. Dr. Stephen Hawking,1996'da hayatını kaybeden ABD'li gökbilimci,astrobiyolog Prof. Dr. Carl Sagan ve ünlü bilimkurgu yazarı Arthur C. Clarke (1917-2008)'ın bulunduğu ''Tanrı, Evren Ve Diğer Herşey'' programından kısa bir bölüm.
Michael Jackson The Legend Continues Belgeseli (1988) 52:58
Michael Jackson The Legend Continues Belgeseli (1988) 885 izlenme - 9 yıl önce 1988 yılında Motown Records tarafından yayınlanan VHS. Her ne kadar Michael Motown ile yollarını ayırmış olsada, gönül birlikteliği devam etmiş. Michael'ın Motown yıllarının başlangıcından BAD dönemine kadar olan süre içerisindeki kariyerini; müzik ve dans anlayışını gösteren bir belgesel. Tabi bu VHS yayınlandığında Michael henüz Dangerous albümünün hazırlıklarına bile başlamamıştı. Dolayısı ile kariyerinin en üst seviyesine hala tırmanıyordu. Bu belgeselde; MJ'in kariyeri dönemince çalıştığı ve arkadaş olduğu profesyonel insanların onun hakkındaki görüşlerini dansları ve müziği eşliğinde izleyeceğiz. Kimer var; Sammy Davis Jr, Suzanne De Passe, Katharine Hepburn, Quincy Jones, Sophia Loren, Smokey Robinson, Elizabeth Taylor, Martin Scorsese vs. vs. Michael bugün için bile günümüzün en modern ve en yenilikçi sanatçısı olmasına rağmen, belgeseleden anlıyoruz ki o aslında eski toprak. Çünkü kendinden önceki tüm sanatçılara büyük saygı duymuş ve onların yaptığı işleri çok iyi takip etmiş. Onların dansı ve müziği getirdiği noktayı bir üst seviyeye çıkartmış. Bence başarı budur; mesleki anlamda hayaranı olduğun kişilerin hayranlığını kazanıyorsan, gerçekten başarılısın demektir. James Brown, Sammy Davis Jr gibi gibi sanatçılara hayran olarak büyümüş, onları taklit etmiş ve en nihayetinde onlardan övgü dolu sözler almayı başarmış. Bu yüklediğim içerik şimdiye kadar ulaştığım en kaliteli transfere sahip. Laser Disc denilen bir formattan aktarılmış. Her ne kadar hiç görmedi isem de, muhtemelen DVD'nin atası sayılacak bir format. Bol bol 70'ler ve 80'ler müziği... İyi seyirler http://www.imdb.com/title/tt0248182/ http://i.hizliresim.com/KlynDE.jpg
Dışişleri Eski Bakanı İbrahim Tatlıses'in Yunanistan Görüşmeleri 03:16
Dışişleri Eski Bakanı İbrahim Tatlıses'in Yunanistan Görüşmeleri 602 izlenme - 9 yıl önce İbrahim Tatlıses'in, 1988 yılında verdiği Atina konseri sırasında eli boş dönmeyeyim bir de film çekeyim mantığı ile yönetmenliğini kendisi üstlendiği "Ben İnsan Değil Miyim?" filminin açılış sahnesi. İmparator diplomasi yeteneğini konuşturuyor. İzliyoruz.
Kezzap Çok Kötü Bi Şeydir - Haydar Abi 01:02
Kezzap Çok Kötü Bi Şeydir - Haydar Abi 716 izlenme - 9 yıl önce Haydar abi bizler için kezzabın bünye üzerindeki etkisini anlatıyor. Geçen gün tuvalete kezzap dökerken yanlışlıkla elime 1-2 damla gelmişti. ağğğğhh midem bulandı yine bak. Neyse efendim, iyi seyirler.
Bergen - Canım Dediklerim 05:26
Bergen - Canım Dediklerim 529 izlenme - 9 yıl önce Canim dediklerim canimi aldilar gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler Ben böyle degildim yasarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum aldana aldana ömrümden oldum beni dogduguma pisman ettiler beni bu günümden dünden ettiler beni sevdigime pisman ettiler beni dogduguma pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler
Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! 05:36
Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice! 538 izlenme - 9 yıl önce Tim Burton'un şaheserlerinden biri. Beetlejuice. En sevdiğim filmlerden biri olan Beter Böceğin en janjanlı sahnesini sizlerle paylaşıyorum.Kahramanımızdan yardım isteyen yeni evli ve ölü çiftimiz başlarına neler geleceğini bilmezler. Ayrıca bu filmde Michael Keatonun oyunculuğu ve makyajı taktire şayandır zira 1989 yılında en iyi makyaj Oscarını bu film almıştır. Not:Gönderdiğim bazı yabancı içeriklerin bir kısmı türkçe dublaj olduğu için bir kısmıda dublajsız olduğu için tepki çekti.Ben bu içeriği benim izlemeyi sevdiğim biçimde orjinal seslere sadık kalarak dublajsız yolluyorum.Görsel olarak,oyunculuk ve sıradısı hikayesiyle ses getiren bu filmin bu şekilde sorun olacagını sanmıyorum.Umarım zevkle izlersiniz.
Nostaljik Sümerbank Reklamı (1988) 00:30
Nostaljik Sümerbank Reklamı (1988) 428 izlenme - 9 yıl önce Hepimizin hayatında küçükte olsa bir yeri olan Sümerbank'ın 1988 yapımı sevgi dolu reklam filmini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum efendim, iyi seyirler...
Bunları Biliyor musunuz? (1988) 01:26
Bunları Biliyor musunuz? (1988) 455 izlenme - 9 yıl önce Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığının 1988 yılında tüm ders kitaplarında yaptığı P indirimin TRT tanıtımı.
Es Deli Rüzgar - Gerilim Müziği (1988) 02:29
Es Deli Rüzgar - Gerilim Müziği (1988) 587 izlenme - 9 yıl önce Emrahın Es Deli Rüzgar filminden bir kesit ve adrenalin dolu müziği dinliyoruz arkadaşlar şimdi de...
Nostaljik Sümerbank Reklamı - Genç ve Genç  (1988) 00:30
Nostaljik Sümerbank Reklamı - Genç ve Genç (1988) 513 izlenme - 9 yıl önce Genç giyim konulu 1988 yılında çekilmiş Sümerbank reklam filmini paylaşmaktan mutluluk duyuyorum efendim. İyi seyiler...
Bergen - Talihsizler 05:23
Bergen - Talihsizler 201 izlenme - 9 yıl önce Sevmek için canlarını vermişler Ayrılığa çaresizlik demişler Sevmek için canlarını vermişler Ayrılığa çaresizlik demişler Acıları gözönüne sermişler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Boyun bükmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Boyun bükmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Aşk adını talihsizlik koymuşlar Sevenleri yerden yere vurmuşlar Aşk adını talihsizlik koymuşlar Sevenleri yerden yere vurmuşlar Gidenleri beklemişler durmuşlar Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Boyun bükmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Candan sevmiş gönül vermiş boş yere Boyun bükmüş aşk yüzünden dertlere Bu yerlerden küsüp gitmiş kadere Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler Talihsizler talihsizler talihsizler talihsizler
Stevie Wonder Kodak Reklamı (1988) 00:31
Stevie Wonder Kodak Reklamı (1988) 290 izlenme - 9 yıl önce Ünlü ABD'li müzisyen Stevie Wonder 1988 yılında Kodak firmasının reklamında oynamış.İzliyoruz efendim.
Mac and Me - Fragman (1988) 02:04
Mac and Me - Fragman (1988) 240 izlenme - 9 yıl önce 1988 yapımı film, Nasa'da incelemeye alınmış E.t. çakması yaratıkların, ailecek kaçış hikayesini anlatır. Uzaylı yaratıkların yaşam kaynağı coca coladır. Yaratıklarımız colayı içince kendine gelir, ne yapacağını şaşır. Bu filmi izleyenlerin hemen hatırlayacağı kare, haberleşmek için ellerini açıp ıslık öttürmeleridir.