Hoşgeldiniz!

2017 Türkçe Şarkılar

Demet Akalın - Hayalet 03:45
Demet Akalın - Hayalet 704.558 izlenme - 7 yıl önce Şarkı Sözleri - Demet Akalın - Hayalet Hep bir yanı kırık, Bakma hep bir yanık. Canım ciğerim. Ama gösteremem. Sustum ah ölümüne. En büyük cevap anlayana. İzahat veremem. Gördüm, aydım, doydum ben. Senden farkım rütbemden. Yıkılmayı, kalkmayı toydum ezberledim. İsyan da ettim. Ne gelmişi kaldı ne geçmişi kaderimin. Sen değil, aşktan muaf tutamaz beni. Gelse felaketim. İyi bak son kez. Ben sana bundan sonra hayaletim. Demet Akalın'ın, DMC etiketiyle yayınlanan "Rakipsiz" albümünde yer alan "Hayalet" isimli şarkısı, video klibiyle netd'de. Şarkı Sözleri (lyrics):
Serdar Ortaç - Abi 03:42
Serdar Ortaç - Abi 437.035 izlenme - 7 yıl önce Serdar Ortaç'ın, Emre Grafson Müzik etiketiyle yayınlanan "Gıybet" albümünde yer alan "Abi" isimli şarkısı, video klibiyle netd müzik'te. Söz: Ayla Çelik, Serdar Ortaç Müzik: Emrah İş, Nurettin Çolak, Serdar Ortaç Düzenleme: Suat Aydoğan Yönetmen: Kemal Başbuğ
Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma 04:19
Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma 6.441 izlenme - 8 yıl önce Harun Kolçak feat. İrem Derici - Gir Kanıma (Official Music 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) kararı ver artık beklemeden gel yazık vazgeçersen bu sevdadan eğer ne kadar çok aradım sonunda yakaladım unuttum yalnız geçen o günleri ohh gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) uçardım gönlümce seni görmeden önce, yazılmış inan kaderime saçların dağılır aklımın yellerinde, hiçbir rüzgar esmese bile vazgeçmem geçemem seni ne zor buldum ben, düşlerim çıkmasada yine gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2) kararı ver artık beklemeden gel yazık vazgeçersen bu sevdadan eğer ne kadar çok aradım sonunda yakaladım unuttum yalnız geçen o günleri ohh gir kanıma hani bekarlık sultanlık derdin yetti canıma yaşarım ben senle gir kanıma (2)