Hoşgeldiniz!

2018 filmleri

Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu - Fragman (9 Şubat 2018) 01:11
Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu - Fragman (9 Şubat 2018) 4.185 izlenme - 7 yıl önce Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu - Fragman (9 Şubat 2018) E.L. James’in dünya çapındaki çok satanlar kitabından uyarlanan Grinin Elli Tonu'nun son halkasına şimdiden bir yıldız katıldı bile! The Wrap'te yer alan habere göre Ballers dizisinin oyuncusu Arielle Kebbel serinin son halkasında Christian Grey'in mimarını canlandıracak. Serinin son kadro gelişmesi Fifty Shades Darker filminde Grey'in tek gecelik BDSM partneri Leila Williams rolünde seyirci karşısına çıkacak olan Bella Heathcote olmuştu. Son yılların en çok konuşulan romanları arasına giren serinin 2. beyazperde mahsülü Christian Grey'in hikayesini genişletecek. Jamie Dornan'ı bir kez daha Christian Grey olarak göreceğimiz filmde Dakota Johnson da Anastasia Steele rolünde başrole geri dönecek. Filmin kadrosunda Kim Basinger da yer alıyor. Universal yapım şirketi ikinci filmin yönetmen koltuğunu ve senaryosunu James Foley’in ellerine teslim ederken, ilk filmden tanıdığımız Luke Grimes, Eloise Mumford ve Max Martini de rolleri için geri dönüyor. Filmin 10 Şubat 2017’de vizyonda olması bekleniyor. Devam halkalarının birbiri ardına çekileceği için 3. film Fifty Shades Freed de 9 Şubat 2018'de seyircileriyle buluşmuş olacak.
Çakallarla Dans 5 (2018) Fragman 02:32
Çakallarla Dans 5 (2018) Fragman 2.483 izlenme - 5 yıl önce Çakallığın kitabını yeniden yazmaya gelen Çakallarla Dans 5 Çakallarla Dans 5 - 8 Kasım 2018 Perşembe günü sinemalarda!
Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) Fragman 02:26
Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) Fragman 1.152 izlenme - 6 yıl önce Jurassic World: Yıkılmış Krallık (2018) Fragman Film Özeti: Tarihteki en popüler ve başarılı film serilerinden Jurassic World'ün devan filmi "Jurassic World:Yıkılmış Krallık"ta favori karakterler ve dinazorların geri dönüşü anlatılıyor. Üstelik yeni dinazorlar eskiye oranla daha korkunç ve heyecan veririci. Yönetmenliğini J.A. Bayona'nın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ise Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, James Cromwell, Ted Levine ve Toby Jones yer alıyor.b
Labirent: Son İsyan (2018) Türkçe Altyazılı 2. Fragman   02:38
Labirent: Son İsyan (2018) Türkçe Altyazılı 2. Fragman 478 izlenme - 6 yıl önce Labirent: Son İsyan (2018) Türkçe Altyazılı 2. Fragman Yönetmen: Wes Ball Yapımcı: Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman Oyuncular: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson Serinin üçüncü filmine hazır mısınız? Genç kahraman Thomas, "Işıl" olarak bilinen ölümcül bir hastalığa çare bulmak için göreve başlıyor!
Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu | Türkçe Altyazılı İlk Fragman 01:06
Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu | Türkçe Altyazılı İlk Fragman 529 izlenme - 7 yıl önce Fifty Shades Freed / Özgürlüğün Elli Tonu | Türkçe Altyazılı İlk Fragman 9 ŞUBAT'TA SİNEMALARDA Tür: Dram Oyuncular: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, with Kim Basinger and Marcia Gay Harden Yönetmen: James Foley Senaryo: Niall Leonard Uyarlanan Romanın Yazarı: E L James Yapımcılar: Michael De Luca, E L James, Dana Brunetti, Marcus Viscidi Jamie Dornan ve Dakota Johnson, dünya çapında çok satan “Elli Ton” fenomeninin üçüncü bölümünden uyarlanan ÖZGÜRLÜĞÜN ELLİ TONU filminde Christian Grey ve Anastasia Steele rolüyle geri dönüyor. Tüm dünyada 950 milyon doların üzerinde hasılat yapan 2015 ve 2017’nin gişe rekortmeni filmlerindeki olayların devamını konu alan yeni bölüm 2018’in Sevgililer Günü’nde geliyor. Özgürlüğün Elli Tonu, Karanlığın Elli Tonu’nun yönetmeni James Foley (Fear, House of Cards) tarafından yönetiliyor ve yapımcıları da bir kez daha Michael De Luca, Dana Brunetti ve Marcus Viscidi ile kültürler üstü, gişe rekortmeni serinin yaratıcısı E L James. James’in romanından uyarlanan senaryonun yazarı Niall Leonard.
Bordo Bereliler 2 Afrin - Fragman (23 Mart 2018) 00:59
Bordo Bereliler 2 Afrin - Fragman (23 Mart 2018) 391 izlenme - 6 yıl önce “Bordo Bereliler Suriye” filmi ile başlayan “Bordo Bereliler” filminin devamı niteliğinde 26/12/2017 de başlayan sinema filmimizin çekimleri tamamlanmış olup ilk kısa fragmanımızı yayınlamış bulunmaktayız. Senaryo aşamasının ve ön çalışmalarının temmuz ayında tamamlanan, çekimlerine ise aralık ayında başlanan filmin merak konusu olan zorlu aksiyon sahneleri için oyuncular profesyonel eğitmenler ile çalışmışlardır. Yönetmenliğini Erhan Baytimur’un, senaristliğini Coşkun Gündoğdu ile Ayça Baytimur’un, yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem’in (16 Yapım Medya), üstlenmektedir. Bordo Bereliler 2 Afrin filmimize başta Milli Savunma Bakanlığı, Genel Kurmay, Türk Silahlı Kuvvetleri, Afad ve Makina Kimya Enstitüsünün filme özel manevra mermileri ile destek vermişlerdir. Gerçek silahların tanıtıldığı ve sergilendiği bir sinema filminde türkiyede bir ilki gerçekleştirmenin onurunu yaşamış bulunmaktayız. Özel Kuvvetlere bağlı bordo bereli askerlerin Afrindeki terör örgütlerine yönelik yaptıkları operasyonu konu alan ve Afrin’de başlayıp, Bursa İnegöl’de son bulan bir senaryo. Filmde Kullanılan Yerli ve Milli Silahlarımız; “Bordo Bereliler 2: Afrin” filmin çekimlerinde kullanılan yüzde yüz yerli üretim silahlarımız MPT-76 (Milli Piyade Tüfeği), MPT-55 ve MPT55-K (Milli Piyade Tüfeği), T40R tek atım bombaatar (launcher), JMK BORA-12 (Tam Profesyonel uzun menzilli keskin nişancı tüfeği) 40 mm tamburali bombaatar ve Canik 55 tir. 23 Mart'ta vizyona girecek olan oyuncu kadrosunda ise Cenk Ertan, Çiğdem Batur, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner, Kübra Dilara Çelen, Emel Dede, Ozan Güler, Oğuz Yağcı, Balamir Emren, Ergun Kuyucu Halit Karaata, Mehmet Dindar ve Erol Yavan yer almaktadır.
Venom (2018) Fragman 02:43
Venom (2018) Fragman 192 izlenme - 6 yıl önce Venom (2018) Fragman Venom Official Trailer #2 (2018) Tom Hardy Superhero Movie HD Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkarken; Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri olacak. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizmanın Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock'u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.
Slender Man (2018) Fragman 02:46
Slender Man (2018) Fragman 134 izlenme - 6 yıl önce Slender Man (2018) Fragman SLENDER MAN Trailer #1 NEW (2018) Horror Movie HD Film Özeti: İnsanları takip eden, kaçıran ve travmatize eden doğaüstü karakter Slender Man'e odaklanan aynı adlı filmin yönetmen koltuğunda “Stomp the Yard”ın yönetmeni Sylvain White oturuyor. Filmin senaryosunda ise David Birke imzası var.
Venom (2018) 2. Fragman  02:43
Venom (2018) 2. Fragman 151 izlenme - 6 yıl önce Venpm (2018) 2. Fragman Venom Official Trailer #2 (2018) Tom Hardy Superhero Movie HD Marvel çizgi roman evreninin ezeli kötülerinden Venom'un beyaz perde uyarlaması olan filmde Venom’a Tom Hardy hayat veriyor. Filmde 4 Oscar adaylığı bulunan güzel oyuncu Michelle Williams bölge savcısı karakterinde karşımıza çıkarken; Katil Doğanlar, Zombieland ve son olarak True Detective dizisinde karşımıza çıkan, 2 Oscar adaylığı bulunan Woody Harrelson da filmin kötü adamlarından biri olacak. Sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen, girdiği vücuda Örümcek-Adam'ınkine benzer yetenekler kazandıran uzaylı organizmanın Örümcek-Adam çizgi romanlarında bolca yer bulan Eddie Brock'u nasıl etkileyeceğini hep birlikte göreceğiz.