Hoşgeldiniz!

ağlamak istiyorum

ağlamak İstiyorum / anılar - aytekin coşkun 04:38
ağlamak İstiyorum / anılar - aytekin coşkun 777 izlenme - 7 yıl önce
Grupmt--Ağlamak İstiyorum 05:06
Grupmt--Ağlamak İstiyorum 341 izlenme - 7 yıl önce
Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum 03:47
Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum 198 izlenme - 2 yıl önce Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:10
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 193 izlenme - 3 yıl önce Mehmet Bey
İbrahimoviç'in Taze Çıkan İnsanüstü Golü 00:15
İbrahimoviç'in Taze Çıkan İnsanüstü Golü 61 izlenme - 12 ay önce Dünyanın Messi'den sonra gördüğü ve görebileceği en büyük golcü olan İbrahimoviç'in attığı golü izleyeceğiz. O sprint, o soğukkanlılık, o flexibilite... Anlayamazsınız...
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:14
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 213 izlenme - 3 yıl önce Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum
pyanist-omer@hot 05:41
pyanist-omer@hot 261 izlenme - 6 yıl önce sevenlere gelsin
Hasan ali özdemir- Ağlamak istiyorum 03:24
Hasan ali özdemir- Ağlamak istiyorum 168 izlenme - 4 yıl önce tamamen amatör olduğu için hatalar affınıza....
Coşkun Sabah - Sultan Süleyman 02:16
Coşkun Sabah - Sultan Süleyman 122 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Kaç sene oldu Zaman mı durdu Deniz hep öyle aynı Dünya değişmez Taş duvar aynı kaldı Ümit öylece kaldı da Ümit edeni söyle kim aldı Kaç devir geldi Kaç nesil geçti Yürek öyle sevdalı Yollar kavuşmaz Hasretin ne tadı kaldı Sabır öylece kaldı da Sabredeni söyle kim aldı Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan süleyman'a kalmadı Böyle hiç bir kitap yazmaz Kaç çiçek soldu Hani bu sondu Hani bir sarı fırtına Koptu zamansız Kaç tohum filiz dondu Hani bir acı yel savurdu Yürekler son defa vurdu
Coşkun Sabah - Çerkez Kızı 02:48
Coşkun Sabah - Çerkez Kızı 120 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Çerkez kızı gül güzeli Söyle nedir bu çelişki Sabrımı kinaye sanıp Yarınlara atma beni Bu sıkıntı yordu beni Senden kalan bedenimi Kendini yanına alıp Uzaklara atma beni Her gidiş bir ceza bana Yanarım yana yana Sınırlara atma beni Çerkez kızı çerkez kızı Sen mavi ben kırmızı Unuttuk ayla yıldızı Sınırlara atma beni Bitmemiş şarkılarımda Her bütün gibi eksiktin Uzakların çerkez kızı Avuntularımı eskittin
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 05:59
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 143 izlenme - 4 yıl önce Şiir--Müsade Özdemir--Ses--Abdurrahim Kahraman--
Coşkun Sabah - Gideceğin Yere Beni De Götür 04:06
Coşkun Sabah - Gideceğin Yere Beni De Götür 120 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma Aşkıma kul olmuş birinin dersin
Coşkun Sabah - Beyaz Gül Kırmızı Gül 02:52
Coşkun Sabah - Beyaz Gül Kırmızı Gül 104 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Beyaz gül kırmızı gül Güller arasından gelir Yarim giymiş beyaz azya Cuma namazından gelir Ben o yarin sazıyam Sazıyam avazıyam Eli elimde olsun Dilenmeye razıyam Evleri göçtü neylim Köprüyü geçti neylim Yüzde dost kalpte hain Ben böyle dostu neylim
Coşkun Sabah - İnim İnim İnlesen 02:35
Coşkun Sabah - İnim İnim İnlesen 91 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Nasıl bir kalp bıraktın Bilir misin ardında Bilir misin kırılan Kalpler düzelmez asla Dönüpte hiç baktın mı Merak edip arkana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Bir gün olsun gülmesem Hep ağlasam da olur Karanlığın içinde Yalnız kalsam ne olur İnim inim inlesem Acı çeksem de olur Benim için farketmez Sen mutlu ol ne olur Geçmişteki günleri Bir an olsun hatırla Yırtmadıysan resmimi Ona bakıp ta ağla Mutlu günlerimizi Sen vaat etmiştin bana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına
Coşkun Sabah - Ud Solo 03:26
Coşkun Sabah - Ud Solo 90 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk
Zekai Şen - Ağlamak İstiyorum 05:28
Zekai Şen - Ağlamak İstiyorum 5 izlenme - 2 ay önce
Doğan Görür Şiirleri Ağlamak İstiyorum Annem 03:08
Doğan Görür Şiirleri Ağlamak İstiyorum Annem 42 izlenme - 1 yıl önce AĞLAMAK İSTİYORUM ANNEM ağlamak istiyorum annem ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak ağzım yırtılırcasına hıçkıra hıçkıra ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak çocukluğumda ağladığım gibi ağlamak yüz üstü düşüp toz duman içinde ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak soğuk suyu sırtıma döktüğündeki gibi ağlamak ayazda serçe gibi titreye titreye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak annemin öldüğünde ağladığım gibi ağlamak kendinden geçmiş hıçkırarak annem diye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak öldüğümde kızımın ağladığı gibi ağlamak içten yalansız hıçkırarak babam diye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak SÖZ: DOĞAN GÖRÜR
ağlamak istiyorum cihan baykara 03:08
ağlamak istiyorum cihan baykara 98 izlenme - 5 yıl önce
bayram bozbayır 04:06
bayram bozbayır 98 izlenme - 6 yıl önce kendi sesimden sizler için
Coşkun Sabah - Ölem Ben 01:27
Coşkun Sabah - Ölem Ben 76 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben Yüce dağlar size var mı zararım zararım Yar yitirdim uğrun uğrun ararım gelin ararım Ben o yari her gelenden sorarım sorarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben Yüce dağ başına çadır açarım açarım Çadırın içine güller saçarım gelin saçarım Ben o yari (alır) çalar dağa kaçarım kaçarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben
Ozan Orhon - Ağlamak İstiyorum 05:49
Ozan Orhon - Ağlamak İstiyorum 68 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Dize Geleceksin Çıkış Tarihi: 11.03.1993 Türkçe Pop Şarkı Sözleri: Ayrılık acısını nasıl anlatsam sana Bu öyle bir ateşki bitmiyor yana yana Bazen hayaller kurup aşk güzel şey diyorum Bazen durup dururken ağlamak istiyorum Ayrılık acısını nasıl anlatsam sana Bu öyle bir ateşki bitmiyor yana yana Bazen hayaller kurup aşk güzel şey diyorum Bazen durup dururken ağlamak istiyorum Kaybolan yıllar için ayrılan yollar için Çok seven kullar için ağlamak istiyorum.
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:14
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 99 izlenme - 3 yıl önce Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum
Coşkun Sabah - Ud Solo-Ham Meyvayı 02:31
Coşkun Sabah - Ud Solo-Ham Meyvayı 72 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise salımdan Onun için açık gider gözlerim Benim yarim yaylalarda oturur Ak elini soğuk suya batırır Demedim mi nazlı yarim ben sana Çok muhabbet tez ayrılık getirir Uzun olur gemilerin direği Yanık olur anaların yüreği Ne sen gelin oldun ne ben güveyi Onun için açık gider gözlerim
Coşkun Sabah - Gizli Aşk 01:11
Coşkun Sabah - Gizli Aşk 60 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Gizli aşk bu Gizli aşk bu söyleyemem Derdimi hiç kimseye Zevke veda neşeyede Veda artık herşeye Arzular bir bir hayal oldu Baharımın güllleri soldu Gönlüm hicran hasret Gamla doldu SevdiM amma görmüyor bak Gözlerim hiç bir şeyi Gizli aşk bir gizli dertmiş Feda ettim her şeyi
Coşkun Sabah - Yanarım Aşkına 04:01
Coşkun Sabah - Yanarım Aşkına 57 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Yanarım aşkına can yar De mene naz eylesen Bu nazı sen mene yarim Bu kadar az eylesen az Görmüşem sevmişem isterem seni Edim ne çare Evlerinin dalı kaya Kayadan bakarlar aya Sensiz geçen günlerim yar Gelmez hiçbir zaman saya Görmüşem sevmişem isterem seni Edim ne çare
Coşkun Sabah - Böyle Sevmek Olmaz ki (Potpori) 02:23
Coşkun Sabah - Böyle Sevmek Olmaz ki (Potpori) 50 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): Ansızın hayatıma giriyorsun Varlığınla aklımı çeliyorsun Aşkınla beni şımartıyorsun Mucizeler yaratıp kahramanım oluyorsun Zamanla aşka alışıyorsun Daha az gülüp daha çok susuyorsun Değiştin sen hala görmüyorsun Mucizeler nerede kahramanım yorgun musun Olmaz birtanem Olmaz sevdiğim Olmaz inan bana olmaz Aşk böyle olmaz Hazırdım ben de seni bekliyordum Nerede bu geç kalmasa diyordum Ve bir gün karşımda duruyordun Bilmeden mucizenin ta kendisi oluyordun Anladım ben herşeyi yoruyorum Belki de hep senden bekliyorum Değişmedim sadece susuyorum Mucizeler yaratan kahramanı özlüyorum
Coşkun Sabah - Terelelli (Kanımda Kıvılcım) 03:03
Coşkun Sabah - Terelelli (Kanımda Kıvılcım) 41 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): Çocuk oyuncagımı sandın Aşkı boyle yürümez İki cift soz yetmez sevmeye Senınle raks edemem Kral olsan hükümdar olsan Kim takar kı seni bes para etmez Guzelım nene sultan olsan Senınle evlenemem Her gece komsulara, benı oyalarlar dıye Yalvardım Senın nerenı guzelım, bılemem nıye ben senı Kıskandım Senın nerdende havan, karakasları olmalı Çıldırtan Yoksa haremde yuvan, alırım senı koynuma Ugrasmam Bu gece yuregım terellelı Delıyım sana zır delıyım eskıden berı Yuregım terellelı Bana sorma neden yanıyor Anlamam yuregım Anlamam bu gece, Sondurun tum ısıkları Anlasın yuregım, Kımdır askın hukumdarı Ah oynamam bu gece, Oynasın ask cıganları Kaynasın cezveler, Bizi ancak allah affeder
Coşkun Sabah - Onu Bana Yaz 03:33
Coşkun Sabah - Onu Bana Yaz 36 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Allahım bu nasıl güzel günes gibi göz alıyor Saclarinda bin bir cicek bahar gibi gül kokuyor Allahim bu nasil güzel günes gibi göz aliyor Saclarinda bin bir cicek bahar gibi gül kokuyor Yandı gönlüm güllüsüne gözlerini züzüsüne Onu bana yaz allahım ömür katsın ömrüme Yandı gönlüm güllüsüne gözlerini züzüsüne Onu bana yaz allahim ömür katsin ömrüme Toprak değil sanki özü ay parcası güzel yüzü Baldan mi can verdin rabbim öyle tatli her bir sözü Toprak değil sanki özü ay parcasi güzel yüzü Baldan mi can verdin rabbim öyle tatli her bir sözü Yandi gönlüm güllüsüne gözlerini züzüsüne Onu bana yaz allahim ömür katsin ömrüme Yandi gönlüm güllüsüne gözlerini züzüsüne Onu bana yaz allahim ömür katsin ömrüme
Coşkun Sabah - Hopacık Hopacık 02:03
Coşkun Sabah - Hopacık Hopacık 25 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Kiraz dudaklı yarim Elma yanaklı yarim Süzüp süzüp duruyor Badem gözlü yarim Hopacık hopacık gel bana Kurban olayım sana Bu dünya sensiz haram Haram olsun mu bana Ekini ektik yarim Yaz geldi biçtik yarim Ne zaman düğün dernek Haberin gönder yarim Hopacık hopacık gel bana Kurban olayım sana Bu dünya sensiz haram Haram olsun mu bana
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 05:59
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 28 izlenme - 4 yıl önce Şiir--Müsade Özdemir--Ses--Abdurrahim Kahraman--