Hoşgeldiniz!

ağlamak istiyorum

Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 04:43
Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 187 izlenme - 10 ay önce Çıkış Tarihi: 1991
ağlamak istiyorum ...o biçim olanından 05:14
ağlamak istiyorum ...o biçim olanından 416 izlenme - 5 yıl önce ağlamak istiyorum ...o biçim olanından
Coşkun Sabah - Olmaz Olmaz 02:35
Coşkun Sabah - Olmaz Olmaz 216 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Her guzele kosma demedim mi Her tatli soze kanma demedim mi Aldatir seni inanma demedim mi Olmaz olmaz bu is olamaz Hic yalvarma bu is olamaz Bu kadar capkin olma demedim mi Gogsunu boyle acma demedim mi Gozler manali suzme demedim mi Calim satma bu is olamaz Hic yalvarma bu is olamaz El oglu bakmaz gozun yasina Ne isler acar sonunda basina Kimseler kosmaz imdadina Pisman olur donersin bana Bu kadar capkin olma demedim mi Her guzele kosma demedim mi Aldatir seni inanma demedim m Olmaz olmaz bu is olamaz Hic yalvarma bu is olamaz
ağlamak istiyorum 05:14
ağlamak istiyorum 299 izlenme - 5 yıl önce
İbrahimoviç'in Taze Çıkan İnsanüstü Golü 00:15
İbrahimoviç'in Taze Çıkan İnsanüstü Golü 45 izlenme - 5 ay önce Dünyanın Messi'den sonra gördüğü ve görebileceği en büyük golcü olan İbrahimoviç'in attığı golü izleyeceğiz. O sprint, o soğukkanlılık, o flexibilite... Anlayamazsınız...
Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum 03:47
Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum 197 izlenme - 2 yıl önce Esinti & Ahirzaman Ağlamak İstiyorum
Murat Arslan - Ağlamak İstiyorum 04:46
Murat Arslan - Ağlamak İstiyorum 180 izlenme - 2 yıl önce Murat Arslan - Ağlamak İstiyorum
göğsünde ağlamak istiyorum 05:13
göğsünde ağlamak istiyorum 290 izlenme - 4 yıl önce sevgiliye özlemin sevgiliye dileğin dile getirildiği bir şarkıyı paylaşmak istedim.
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:10
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 191 izlenme - 2 yıl önce Mehmet Bey
ağlamak İstiyorum / anılar - aytekin coşkun 04:38
ağlamak İstiyorum / anılar - aytekin coşkun 777 izlenme - 6 yıl önce
Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 04:59
Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 52 izlenme - 8 ay önce Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum
grupmt--ağlamak İstiyorum 05:06
grupmt--ağlamak İstiyorum 340 izlenme - 6 yıl önce
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:14
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 212 izlenme - 3 yıl önce Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum
Coşkun Sabah - Çerkez Kızı 02:48
Coşkun Sabah - Çerkez Kızı 118 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Çerkez kızı gül güzeli Söyle nedir bu çelişki Sabrımı kinaye sanıp Yarınlara atma beni Bu sıkıntı yordu beni Senden kalan bedenimi Kendini yanına alıp Uzaklara atma beni Her gidiş bir ceza bana Yanarım yana yana Sınırlara atma beni Çerkez kızı çerkez kızı Sen mavi ben kırmızı Unuttuk ayla yıldızı Sınırlara atma beni Bitmemiş şarkılarımda Her bütün gibi eksiktin Uzakların çerkez kızı Avuntularımı eskittin
Coşkun Sabah - Sultan Süleyman 02:16
Coşkun Sabah - Sultan Süleyman 117 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Kaç sene oldu Zaman mı durdu Deniz hep öyle aynı Dünya değişmez Taş duvar aynı kaldı Ümit öylece kaldı da Ümit edeni söyle kim aldı Kaç devir geldi Kaç nesil geçti Yürek öyle sevdalı Yollar kavuşmaz Hasretin ne tadı kaldı Sabır öylece kaldı da Sabredeni söyle kim aldı Bu dünya ne sana ne de bana kalmaz Sultan süleyman'a kalmadı Böyle hiç bir kitap yazmaz Kaç çiçek soldu Hani bu sondu Hani bir sarı fırtına Koptu zamansız Kaç tohum filiz dondu Hani bir acı yel savurdu Yürekler son defa vurdu
Hasan ali özdemir- Ağlamak istiyorum 03:24
Hasan ali özdemir- Ağlamak istiyorum 167 izlenme - 4 yıl önce tamamen amatör olduğu için hatalar affınıza....
pyanist-omer@hot 05:41
pyanist-omer@hot 247 izlenme - 6 yıl önce sevenlere gelsin
Coşkun Sabah - Beyaz Gül Kırmızı Gül 02:52
Coşkun Sabah - Beyaz Gül Kırmızı Gül 99 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Beyaz gül kırmızı gül Güller arasından gelir Yarim giymiş beyaz azya Cuma namazından gelir Ben o yarin sazıyam Sazıyam avazıyam Eli elimde olsun Dilenmeye razıyam Evleri göçtü neylim Köprüyü geçti neylim Yüzde dost kalpte hain Ben böyle dostu neylim
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 05:59
Ağlamak İstiyorum-Müsade Özdemir 139 izlenme - 4 yıl önce Şiir--Müsade Özdemir--Ses--Abdurrahim Kahraman--
Coşkun Sabah - İnim İnim İnlesen 02:35
Coşkun Sabah - İnim İnim İnlesen 86 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Nasıl bir kalp bıraktın Bilir misin ardında Bilir misin kırılan Kalpler düzelmez asla Dönüpte hiç baktın mı Merak edip arkana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Bir gün olsun gülmesem Hep ağlasam da olur Karanlığın içinde Yalnız kalsam ne olur İnim inim inlesem Acı çeksem de olur Benim için farketmez Sen mutlu ol ne olur Geçmişteki günleri Bir an olsun hatırla Yırtmadıysan resmimi Ona bakıp ta ağla Mutlu günlerimizi Sen vaat etmiştin bana Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına Eden bulur güzelim Kalır sanma yanına
Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 04:44
Emrah İpek - Ağlamak İstiyorum 79 izlenme - 1 yıl önce Albüm: Sen Gülünce Senin Müziğin İzlesene'de! NetD Müzik Kanalına Hemen Abone Ol, En Yeni ve En Hit Klipleri HD İzle! http://www.izlesene.com/netdmuzik
Doğan Görür Şiirleri Ağlamak İstiyorum Annem 03:08
Doğan Görür Şiirleri Ağlamak İstiyorum Annem 35 izlenme - 9 ay önce AĞLAMAK İSTİYORUM ANNEM ağlamak istiyorum annem ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak ağzım yırtılırcasına hıçkıra hıçkıra ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak çocukluğumda ağladığım gibi ağlamak yüz üstü düşüp toz duman içinde ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak soğuk suyu sırtıma döktüğündeki gibi ağlamak ayazda serçe gibi titreye titreye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak annemin öldüğünde ağladığım gibi ağlamak kendinden geçmiş hıçkırarak annem diye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak ağlamak istiyorum annem ağlamak öldüğümde kızımın ağladığı gibi ağlamak içten yalansız hıçkırarak babam diye ağlamak doğduğumda ağladığım gibi ağlamak yalansız gösterişsiz hıçkıra hıçkıra ağlamak SÖZ: DOĞAN GÖRÜR
Coşkun Sabah - Ud Solo 03:26
Coşkun Sabah - Ud Solo 84 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk
Coşkun Sabah - Gideceğin Yere Beni De Götür 04:06
Coşkun Sabah - Gideceğin Yere Beni De Götür 94 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Gideceğin yere beni de götür Sorana başımın belası dersin Götür de istersen yerlerde yatır Elimde gönlünün dermanı dersin. Adını iğneyle işle tenime Kölemdir desende gitmez zoruma Bunlar ne derlerse mektuplarıma Aşkıma kul olmuş birinin dersin
Coşkun Sabah - Ölem Ben 01:27
Coşkun Sabah - Ölem Ben 73 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri: Gide gide bir söğüde dayandım dayandım O söğüdün allarına boyandım gelin boyandım Ben o yare dağlar kadar güvendim güvendim Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben Yüce dağlar size var mı zararım zararım Yar yitirdim uğrun uğrun ararım gelin ararım Ben o yari her gelenden sorarım sorarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben Yüce dağ başına çadır açarım açarım Çadırın içine güller saçarım gelin saçarım Ben o yari (alır) çalar dağa kaçarım kaçarım Güvendiğim dağlar elime geldi elime geldi Ölem ben ölem ben Kurban olam ağzındaki Dile ben gelin dile ben
Ozan Orhon - Ağlamak İstiyorum 05:49
Ozan Orhon - Ağlamak İstiyorum 66 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Dize Geleceksin Çıkış Tarihi: 11.03.1993 Türkçe Pop Şarkı Sözleri: Ayrılık acısını nasıl anlatsam sana Bu öyle bir ateşki bitmiyor yana yana Bazen hayaller kurup aşk güzel şey diyorum Bazen durup dururken ağlamak istiyorum Ayrılık acısını nasıl anlatsam sana Bu öyle bir ateşki bitmiyor yana yana Bazen hayaller kurup aşk güzel şey diyorum Bazen durup dururken ağlamak istiyorum Kaybolan yıllar için ayrılan yollar için Çok seven kullar için ağlamak istiyorum.
ağlamak istiyorum cihan baykara 03:08
ağlamak istiyorum cihan baykara 98 izlenme - 4 yıl önce
bayram bozbayır 04:06
bayram bozbayır 97 izlenme - 5 yıl önce kendi sesimden sizler için
Coşkun Sabah - Ud Solo-Ham Meyvayı 02:31
Coşkun Sabah - Ud Solo-Ham Meyvayı 67 izlenme - 1 yıl önce Albüm Adı: Coşkun Sabah 89 - Ağlamak İstiyorum/Anılar Çıkış Tarihi: 07.12.1989 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): Ham meyvayı kopardılar dalından Beni ayırdılar nazlı yarimden Eğer yarim tutmaz ise salımdan Onun için açık gider gözlerim Benim yarim yaylalarda oturur Ak elini soğuk suya batırır Demedim mi nazlı yarim ben sana Çok muhabbet tez ayrılık getirir Uzun olur gemilerin direği Yanık olur anaların yüreği Ne sen gelin oldun ne ben güveyi Onun için açık gider gözlerim
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 05:14
Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum 99 izlenme - 3 yıl önce Yıldırım Caner - Ağlamak İstiyorum