Hoşgeldiniz!

Ateşlere Yürüyorum

Haluk Özkan - Ateşlere Yürüyorum 04:31
Haluk Özkan - Ateşlere Yürüyorum 1.002 izlenme - 5 yıl önce
Haluk Özkan - Ötme Bülbül Ötme 04:27
Haluk Özkan - Ötme Bülbül Ötme 498 izlenme - 2 yıl önce Albüm: Ateşlere Yürüyorum Şarkı Sözleri(lyrics): Ötme bülbül ötme,şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryadan bölünmüş sellere döndüm Ateşi kararmış küllere döndüm Vakitsiz açılmış güllere döndüm Dost senin derdinden ben yana yana Haberin duyarsın peyikler ile Yaramı sarsınlar seyikler ile Kırk yıl dağda gezdim geyikler ile Dost senin derdinden ben yana yana Abdal pir sultan'ım, doldum eksildim Yemeden içmeden sudan kesildim Zülfün kemendine kondum asıldım Dost senin derdinden ben yana yana.
Haluk Özkan - Aman Turnam 03:48
Haluk Özkan - Aman Turnam 220 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Yemen ellerinden beri gelirken Turnalar Ali'yi görmediniz mi Hava üzerinde semah dönerken Turnalar Ali'yi görmediniz mi Şahım Hayber kalesini yıkarken Nice münkir helak oldu bakarken Kevser ırmağından şerbet içerken Turnalar Ali'yi görmediniz mi Şah Hatayi'm der ki gezdim dünyayı Dilim zikreyledi gani hüdayı On İki İmamı nesli abayı Turnalar Ali'yi görmediniz mi
Haluk Özkan - Yarim Yarim 04:36
Haluk Özkan - Yarim Yarim 182 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Sevdan ile düştüm yaban ellere Dalıp çıktım ateşlere küllere Giyin demir çarık gel ardımsıra Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni Kurban olam kalem tutan ellere Dertli dertli nağme çalan tellere Yanık yanık türkü diyen dillere Dağlara yollara çöllere Diyardan diyara bir yol Sor beni yarim yarim Bul beni yarim yarim Gör beni yarim yarim Ah beni beni, Sen kalem ol ben de kağıt Yaz beni yarim yarim Çiz beni yarim yarim Çöz beni yarim yarim Ah beni beni.
Haluk Özkan - Al Fadimem 04:20
Haluk Özkan - Al Fadimem 175 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Evlerinin önü yoldur Yolun sonu karakoldur Kurban olam suna gelin Gel testini bizden doldur Şu dağların burcu musun Yar boynumun borcu musun Kurban olam suna gelin Sen kötünün harcı mısın Al fadimem,bal fadimem Yanakları gül fadimem Uyan uyan sabah oldu Su başına gel fadimem.
Haluk Özkan - Yaktın Yandırdın Beni 04:11
Haluk Özkan - Yaktın Yandırdın Beni 158 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Siyah perçemini yar yar dökmüş yüzüne Salınarak gelen humaya bakın Kimden söz işitmiş yar yar düşmüş yüzüne Keder yakışmayan simaya bakın yar yar yar Yar eğlen eğlen Yaktın yandırdın beni Zalim oynattin aldattın beni Ne dedim de darıldın Bir pula sattin beni Al göğsün üstüne yar yar bir bağ dikilmiş Bin bir çeşit çiçeklerden derilmiş Dün uğradım bir hücraya çekilmiş Bulut mu kaplamış şu aya bakın yar yar yar Yar eğlen eğlen Elin siteminden yar yar ağlarken gördüm Gül dibinde kahkul bağlarken gördüm Bir seher ak pınar çağlarken gördüm Davut suları'de sevdaya bakın yar yar yar Yar eğlen eğlen.
Haluk Özkan - Sivas Elleri 03:32
Haluk Özkan - Sivas Elleri 155 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Kul olayım kalem tutan ellere Kâtip arzuhalim yaz yare böyle Sekerler ezeyim şirin dillere Kâtip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey güzelim ey güzelim ey ey Sivas ellerinde sazım çalınır Çamlı beller bölük bölük bölünür Yardan ayrılmışam bağrım delinir Kâtip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey güzelim ey güzelim ey ey Pir sultan abdal'ım ey hızır paşa Gör ki neler gelir sağ olan basa Beni hasret koydun kavim kardaşa Kâtip arzuhalim yaz yare böyle Güzelim ey güzelim ey güzelim ey ey.
Haluk Özkan - Neredesin Sen 04:43
Haluk Özkan - Neredesin Sen 120 izlenme - 2 yıl önce Albüm: Ateşlere Yürüyorum Şarkı Sözleri(lyrics): Şu garip halimden bilen şiveli nazlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dertlerim anlayıp gönlümü bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama merhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen.
Haluk Özkan - Bedir Türküsü 04:26
Haluk Özkan - Bedir Türküsü 122 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Ürünü Ürünü gelir dereden Benlerini saymadım kareden Sevdiğimi bana yazsa yareden Şen ol yaylam şen ol bedir geliyor Aşağıdan cıvıl cıvıl kuş gelir Armağanlar dolu gider boş gelir Sevda bilmeyene hayal düş gelir Şen ol yaylam şen ol bedir geliyor.
Haluk Özkan - Yalan 04:23
Haluk Özkan - Yalan 117 izlenme - 2 yıl önce Albüm: Ateşlere Yürüyorum Şarkı Sözleri(lyrics): Saçlarıma rüzgar değdi Elin gibi elin gibi Ben o rüzgarı tanırım Gül kokulu tenin gibi Sağım yalan solum yalan Giden yalan dönen yalan Döndüm baktım dünya yalan Senin gibi senin gibi Geldin öldüm güldün öldüm Elattın uykumu böldün Ben bülbüldüm sen de güldün Bakma bana bir el gibi Bu yol gidip dönülmezmiş Bu iz tarif edilmezmiş Varmı yokmu bilinmezmiş Sezilmezmiş sezilmezmiş Benim gibi benim gibi.
Haluk Özkan - Neredesin Sen 04:43
Haluk Özkan - Neredesin Sen 181 izlenme - 4 yıl önce Haluk Özkan - Neredesin Sen
Haluk Özkan - Ateşlere Yürüyorum 04:30
Haluk Özkan - Ateşlere Yürüyorum 73 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Başım senle belalarda ateşlere yürüyorun Kaçakmıyım bu şehirde ateşlere yürüyorum Dardayım ben yine dardı firar oldum yine sana Gecenin karanlığında ateşlere yürüyorum Ateşlere yürüyorum ateşlere yürüyorum Yağmurda boranda karda savrulan deli rüzgarda Yüreğinin yarasında ateşlere yürüyorum Şafakları sayar oldum güne güne ekler oldum Her gün yolunu gözler oldum ateşlere yürüyorum Ateşlere yürüyorum ateşlere yürüyorum Şafakları sayar oldum güne güne ekler oldum Her gün yolunu gözler oldum ateşlere yürüyorum Ateşlere yürüyorum ateşlere yürüyorum.
Haluk Özkan - Ötme Bülbül Ötme 03:55
Haluk Özkan - Ötme Bülbül Ötme 64 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Ötme bülbül ötme,şen değil bağım Dost senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost senin derdinden ben yana yana Deryadan bölünmüş sellere döndüm Ateşi kararmış küllere döndüm Vakitsiz açılmış güllere döndüm Dost senin derdinden ben yana yana Haberin duyarsın peyikler ile Yaramı sarsınlar seyikler ile Kırk yıl dağda gezdim geyikler ile Dost senin derdinden ben yana yana Abdal pir sultan'ım, doldum eksildim Yemeden içmeden sudan kesildim Zülfün kemendine kondum asıldım Dost senin derdinden ben yana yana.
Haluk Özkan - Akıp Gitti Günlerimiz 03:31
Haluk Özkan - Akıp Gitti Günlerimiz 50 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Akşam olur yollarını gözlerim Bilemezsin seni ne çok özlerim Herşeyi yakarım yar senin için Yar yarim yar mühüm olan aşkımız Günlerimi derledimde veremem Sözlerim var artık sana söylemem Arayanım yokki yanlız kalmışım Yar yarim yar mühüm olan aşkımız...
Haluk Özkan - Neredesin Sen 04:44
Haluk Özkan - Neredesin Sen 34 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Şu garip halimden bilen şiveli nazlı Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Ben ağlarsam ağlayıp gülersem gülen Bütün dertlerim anlayıp gönlümü bilen Sanki kalbimi bilerek yüzüme gülen Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen Sinemde gizli yaramı kimse bilmiyor Hiç bir tabib şu yarama merhem olmuyor Boynu bükük bir garibim yüzüm gülmüyor Gönlüm hep seni arıyor neredesin sen.
Haluk Özkan - Neredesin Sen 04:43
Haluk Özkan - Neredesin Sen 66 izlenme - 4 yıl önce Ateşlere Yürüyorum (2005) - SEYHAN MÜZİK PROD.
Haluk Özkan - Ben Ölem Yar 03:19
Haluk Özkan - Ben Ölem Yar 23 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Bir sevda varki başımda ferhat gibi dağlar delen Ben canımı verdim ona oysa nasıl kıydı bana Bir sevda varki başımda ferhat gibi dağlar delen Ben canımı verdim ona oysa nasıl kıydı bana Ağlamammı ağlamammı böyle kadere yanammı Ağlamammı ağlamammı böyle kadere yanammı Şöyle şöyle nasıl edem sensiz nerelere gidem Senden başka yar seversem çek silahı vur ben ölem Oy ben ölem oy ben ölem Sensiz nerelere gidem Senden başka yar seversem Çek silahı vur ben ölem Bir sevda varki başımda ferhat gibi dağlar delen Ben canımı verdim ona oysa nasıl kıydı bana Bir sevda varki başımda ferhat gibi dağlar delen Ben canımı verdim ona oysa nasıl kıydı bana Ağlamammı ağlamammı böyle kadere yanammı Ağlamammı ağlamammı böyle kadere yanammı Şöyle şöyle nasıl edem sensiz nerelere gidem Senden başka yar seversem çek silahı vur ben ölem Oy ben ölem oy ben ölem Sensiz nerelere gidem Senden başka yar seversem Çek silahı vur ben ölem.
Haluk Özkan - Yalan 04:24
Haluk Özkan - Yalan 19 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Saçlarıma rüzgar değdi Elin gibi elin gibi Ben o rüzgarı tanırım Gül kokulu tenin gibi Sağım yalan solum yalan Giden yalan dönen yalan Döndüm baktım dünya yalan Senin gibi senin gibi Geldin öldüm güldün öldüm Elattın uykumu böldün Ben bülbüldüm sen de güldün Bakma bana bir el gibi Bu yol gidip dönülmezmiş Bu iz tarif edilmezmiş Varmı yokmu bilinmezmiş Sezilmezmiş sezilmezmiş Benim gibi benim gibi.
Haluk Özkan - Mühim Olan Aşkımız 04:28
Haluk Özkan - Mühim Olan Aşkımız 17 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Ötme bülbül ötme şen değil bağrım Dost, senin derdinden ben yana yana Tükendi fitilim eridi yağım Dost, senin derdinden ben yana yana Haydar, haydar, haydar ben yana yana Ali, ali, ali ben yana yana Deryadan ayrılmış sellere döndüm Ateşi kararmış küllere döndüm Vakitsiz açılan güllere döndüm Dost senin derdinden ben yana yana Haydar, haydar, haydar ben yana yana Ali, ali, ali ben yana yana Haberin alırım peyikler ile Yaramı sararsın şehitler ile Kırk yıl dağda gezdim geyikler ile Dost senin derdinden ben yana yana Haydar, haydar, haydar ben yana yana Ali, ali, ali ben yana yana Pir sultan abdal'ım doldum eksildim Yemeden içmeden sudan kesildim Halkımı sevdiğim için asıldım Dost senin derdinden ben yana yana Haydar, haydar, haydar ben yana yana Ali, ali, ali ben yana yana...
Haluk Özkan - Eşkiya 04:23
Haluk Özkan - Eşkiya 15 izlenme - 2 yıl önce Albüm Adı: Ateşlere Yürüyorum Çıkış Tarihi: 10.10.2005 Türk Halk Müziği Şarkı Sözleri: Sene üçyüz kırkbir mevsime uydum Sebep oldu şeytan bir cana kıydım Katil defterine adını koydum Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Sen üzülme anam benim dertlerim çoktur Çektiğim çilenin hesabı yoktur Yiğitlik yolunda üstüme yoktur Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Çok zamandır çektim kahrı zindanı Bize de mesken oldu Sinopun hanı Firar etmeyilen buldum amanı Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Sinop kalesinden uçtum denize Tam üç gün üç gece göründü Rize Karşı ki dağlardan gel oldu bize Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz Bir yanımı sardı müfreze kolu Bir yanımı sardı Varilcioğlu Beşyüz atlıylan kestiler yolu Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz.