Hoşgeldiniz!

besir

Hozan Besir Elfida 04:20
Hozan Besir Elfida 1.548.152 izlenme - 9 yıl önce hersey onun İcindi bitanem seni seviyorum sen unuttun belki ama bana unutmayı unutulmayı ögretemedin zuzum
Hozan Besir - Elfida (Remix) 03:51
Hozan Besir - Elfida (Remix) 157.435 izlenme - 8 yıl önce hozan besir - elfida (remix)
Hozan Besir Gelmiş Bahar 04:32
Hozan Besir Gelmiş Bahar 136.830 izlenme - 8 yıl önce hozan besir - gelmiş bahar ata66kan http://sitkiaslan.azbuz.com/index.jsp
Hozan Besir - Elfida 02:33
Hozan Besir - Elfida 63.906 izlenme - 7 yıl önce Facebook sayfamızı ziyaret edin https//www.facebook.com/EylulGibisin
Hozan Besir-Gelmiş Bahar 04:32
Hozan Besir-Gelmiş Bahar 86.136 izlenme - 8 yıl önce hozan besir-gelmiş bahar_______________________İsmuta
Hozan Besir - Cigera Min (Zazaki) 02:14
Hozan Besir - Cigera Min (Zazaki) 30.685 izlenme - 7 yıl önce Facebook sayfamızı ziyaret edin https//www.facebook.com/EylulGibisin
Hozan Besir - Ay Le (Aşkım Baksana Bana) 06:04
Hozan Besir - Ay Le (Aşkım Baksana Bana) 46.771 izlenme - 8 yıl önce hozan besir - ay le (aşkım baksana bana)
Hozan Besir - Hasretinde Prangalar Eskitim 05:02
Hozan Besir - Hasretinde Prangalar Eskitim 8.255 izlenme - 2 yıl önce Hozan Besir - Hasretinde Prangalar ESkitim şarkı sözleri mem nelere gark olmadı zin ‘in ateşi için ferhat dağı delmedimi şirin ‘in düşü için kusur ise her saniye her yerde seni anmak mecnun azmı yemin etti leylan ‘ın başı için.! gözlerinin dokunduğu her mekan memleketim bakıverde uzamasın gurbetim , esaretim.! ahmet arif hasretinden prangalar eskitmiş beni böyle eskitense prangalı hasretin.. sana yine , sana yandım nesimi ‘de dün gece gözlerinle yüzüleyim bend olayım hallaca böyle hüküm buyurmuşlar tanrılar divanında ha ben sana yollanmışım ha muhammet miraca cümle cihan güzellerin yüzlerine ben örsün gözlerin balyozu oldu içerimdeki örsün ruhumdaki fırtınalar merihi usandırdı nuh ‘a haber eyleyinde gelsinde tufan görsün.!
Hozan Besir - Bahr Be Pel Nabe - Shikriya (Potpoii 05:56
Hozan Besir - Bahr Be Pel Nabe - Shikriya (Potpoii 21.374 izlenme - 8 yıl önce hozan besir - bahr be pel nabe - shikriya (potpoii)
Hozan Besir - Gelmis Bahar 04:32
Hozan Besir - Gelmis Bahar 40.053 izlenme - 7 yıl önce
Hozan Besir - Seni Allah Gibi Sevdim 03:29
Hozan Besir - Seni Allah Gibi Sevdim 12.889 izlenme - 2 yıl önce HOZAN BEŞİR Seni ALLAH Gibi Şarkı Sözleri söyle dilber suçum nedir seni candan sevdiğim mi seni allah gibi bilip sana gönül verdiğim mi ahdına vefan var gibi safi lekesiz bal gibi allaha güvenir gibi ben sana güvendiğim mi meluli'yem düştüm dara ben kaldım garip diyarda sen gibi gonca nigara bu kadar bağlandığım mı
kürtçe - hozan besir - munzur 07:24
kürtçe - hozan besir - munzur 22.996 izlenme - 7 yıl önce hozan besir - munzur (alamut1@hotmail.de)
Hozan Besir - Feryadi İsyanim 05:05
Hozan Besir - Feryadi İsyanim 11.197 izlenme - 5 yıl önce Semyanla Müzik Diyarı
Hozan Besir   Elfida 05:56
Hozan Besir Elfida 10.419 izlenme - 5 yıl önce
hozan besir feryadi ısyanim 05:17
hozan besir feryadi ısyanim 9.967 izlenme - 5 yıl önce hozan besir feryadi ısyanim süperrr izleyin
Midye Belgeseli 08:28
Midye Belgeseli 2.709 izlenme - 1 yıl önce Mehmet Besir Akıncı tarafından hazırlanan bu belgesel midye işiyle uğrasan insanları daha yakından tanıtıyor.
Hozan Besir - Elfida 04:45
Hozan Besir - Elfida 6.258 izlenme - 3 yıl önce Hozan Beşir' Den Canlı
Hozan Besir - Kremitte Buzmusunn 03:10
Hozan Besir - Kremitte Buzmusunn 5.300 izlenme - 2 yıl önce hozan besir kremitte buzmusunn şarkı sözleri kiremitte buz musun? gelin misin kız mısın? yarın size varacam evde de yalınız mısın. yan osman’ım yan deniz üstünde biber, kayıklar gelir gider. ne mektup var ne haber, yüreğim yanar gider. yan osman’ım yan şu binanın üst yanı altı da berber dükkanı teskereli geliyor hacıların osmanı yan osman’ım yan
Elfida - Haluk Levent 02:39
Elfida - Haluk Levent 25.709 izlenme - 8 yıl önce fero ' dan bütün kirve ' lere
Hozan_beşir--Elfida...arslan Sarikaya...yorgun38 03:44
Hozan_beşir--Elfida...arslan Sarikaya...yorgun38 14.830 izlenme - 7 yıl önce bu videoyu dostlarıma armagan ediyorum....arslan sarikaya...
elfida hikayesi 03:42
elfida hikayesi 4.088 izlenme - 7 yıl önce hozan besir elfida hikayesi mutlaka izleyin
Hozan Besir Le Le Sabiha 05:26
Hozan Besir Le Le Sabiha 2.595 izlenme - 5 yıl önce
Hozan Besir Elfida.mp4 03:26
Hozan Besir Elfida.mp4 2.111 izlenme - 5 yıl önce
Hozan Besir ELfida 03:57
Hozan Besir ELfida 1.699 izlenme - 4 yıl önce Hozan Besir ELfida
Besir Duraku - Al Baqarah (255) Ayat Al Kursi 01:11
Besir Duraku - Al Baqarah (255) Ayat Al Kursi 653 izlenme - 10 ay önce All-llahu - s’ka zot pos Tij. I Gjalli, Vigjiluesi. Nuk e ze të koturit, e as gjumi. E Tija është ç’ka në qiej dhe ç’ka në tokë. Kush mund të ndërmjetësojë te Ai, pos me lejën e Tij? Ai e di se ç’po u ndodhë dhe ç’do t’u ndodhë. Dhe asgjë nga dija e Tij nuk mund të përvetësojnë, pos sa të dojë Ai. Ndërsa pushteti i Tij përfshin qiejt dhe tokën. E nuk lodhet duke i ruajtur (mirëmbajtur), ngase Ai është i Larti, Madhështori. (Ky ajet quhet edhe “Ajetul-Kursij”) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Ubayy bin Ka'b (radiAllahu anhu) reported: The Messenger of Allah (peace be upon him) said: "Abu Mundhir! Do you know which Ayah in Allah's Book is the greatest? I said: 'Allah and His messenger know best.' He (peace be upon him) again said: 'Do you know which Ayah in Allah's Book, according to you, is the greatest?' I (Abu Mundhir) replied: ‘It is 'Allah la ilaha illa Huwal-Hayyul-Qayyum'.[2:255]. Thereupon he (peace be upon him) patted me in the chest and said, ' Rejoice by your knowledge, O Abu Mundhir! (i.e, may this knowledge be a source of respect, honour and benefit to you)'." [Muslim] Asma' bint Yazid (radiAllahu anhu) reported, ' I heard the Messenger of Allah (peace be upon him) say about these two following Ayahs, i.e, verses: "Allah! There is no god but He - the Living, The Self-subsisting, Eternal. [2:255], And, Alif Lam Mim, Allah! There is no god but He - the Living, The Self-subsisting, Eternal [3:1-2], That they contain Allah's Greatest Name." [Imam Ahmed bin Hanbal in his Musnad] Abu Umamah Al-Bahili (may Allah be pleased with him) reported: The Prophet (peace be upon him) said: "The one who recites it after each of the obligatory prayers, then death will be the only thing preventing him from entering Paradise." [Ibn Sunni, Ibn Hibban] Abu Dhar said; O Messenger of Allah, what is the greatest thing that has been revealed to you?’ He said, Ayat al-Kursi, 'Allah! La ilaha illa Huwa' [an-Nasa'i] When you lie down in your bed, recite ayat al-Kursi, Allah! La ilaha illa Huwa (none has the right to be worshipped but He), the Ever Living, the One Who sustains and protects all that exists… [al-Baraqah 2:255] until the end of the ayah, then you will have a protector from Allah and no shaytan (devil) will come near you until morning comes [Sahih al-Bukhari] Abu Hurairah (radiAllahu anhu) narrated; In Surah al-Baqaraah there is an ayah which is the best of all the ayahs of the Qur’an. It is never recited in a house but the Shaytan leaves: Ayat al-Kursi. Everything has its pinnacle and the pinnacle of the Qur’an is Surah al-Baqarah. In it there is an ayah which is the greatest in the Qur’an: Ayat al-Kursi [at-Tirmidhi] Do you know the Ayatul Kursi?" Anas (radiAllahu anhu) replied "I know". The Prophet (Sallallahu alayhi wasallam) said, "It is equal to a quarter of the Qur'an.
hozan besir feryadi ısyanim 05:17
hozan besir feryadi ısyanim 1.458 izlenme - 5 yıl önce hozan besir feryadi ısyanim dinleyinn http//www.facebook.com/pages/güzel-sözler/304246832935239
Gelmiş Bahar - Hakan Akdag 03:44
Gelmiş Bahar - Hakan Akdag 3.643 izlenme - 7 yıl önce Gelmis Bahar - Hakan Akdag
Hozan Besir Elfida 03:55
Hozan Besir Elfida 1.013 izlenme - 5 yıl önce
Besir Duraku - Al Anfaal (1/5) 02:03
Besir Duraku - Al Anfaal (1/5) 283 izlenme - 10 ay önce Të pyesin për prenë. Thuaj: “Preja i takon All-llahut dhe profetit”, prandaj frikësohuni All-llahu dhe kordinoni çështjet tua ndër veti, dhe nderone All-llahun dhe Profetin e tij, nëse jeni besimtarë. (1) Besimtarë të vërtetë janë ata zemrat e të cilëve kur përmendet All-llahu mbushen me frikë, e kur ju lexohen ajetet e tij, ua forcojnë besimin dhe që mbështeten vetëm te Zoti i tyre. (2) Ata të cilët e kryejnë faljen dhe një pjesë të asaj që u japim ne e shpërndajnë. (3) Ata janë, pa dyshim, besimtarë të vërtetë. Ata kanë te Zoti i tyre shkallë të lartë respekti dhe falje, dhe furnizim fisnik. (4) Ashtu si të pat nxjerrë Zoti yt nga shtëpia jote, me arsye, një grup besimtarësh me siguri këtë nuk e pëlqen. (5)