Hoşgeldiniz!

Fata din randul trei

INNA - Fata din randul trei 03:21
INNA - Fata din randul trei 221.638 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata din randul trei (Official Video) 2014 Şarkı Sözleri Lyrics : Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
Inna - Fata Din Randul Trei 03:14
Inna - Fata Din Randul Trei 250 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata din randul trei (Audio) 2014 Şarkı Sözleri Lyrics : Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
Inna - Fata Din Randul Trei (Video Teaser) 00:39
Inna - Fata Din Randul Trei (Video Teaser) 212 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata Din Randul Trei (Video Teaser) - Yeni Video Klip 2014 Lyrics Şarkı Sözleri:
Inna - Fata Din Randul Trei 03:21
Inna - Fata Din Randul Trei 140 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata din randul trei (Video Klip 2014) Yeni Şarkıları İçin Abone Olunuz : www.izlesene.com/iz/clubnow Şarkı Sözleri (lyrics): Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
Inna - Fata Din Randul Trei 03:21
Inna - Fata Din Randul Trei 45 izlenme - 3 yıl önce Inna - Fata Din Randul Trei 2014 New Video__@__xclas________
Inna – Fata Din Randul Trei 03:58
Inna – Fata Din Randul Trei 17 izlenme - 3 yıl önce Inna – Fata Din Randul Trei
Inna - Fata Din Randul Trei (Audio) 03:14
Inna - Fata Din Randul Trei (Audio) 24 izlenme - 3 yıl önce http://www.facebook.com/INNA INNA - Fata din randul trei (Audio) Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
Inna - Fata Din Randul Trei 03:14
Inna - Fata Din Randul Trei 19 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata din randul trei (Audio) Şarkı Sözleri (Lyrics): Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
 INNA -  Fata din Randul Trei 03:21
INNA - Fata din Randul Trei 2 izlenme - 6 ay önce
Inna - Fata Din Randul Trei (Canlı @ Kiss Fm) 02:04
Inna - Fata Din Randul Trei (Canlı @ Kiss Fm) 13 izlenme - 3 yıl önce INNA - Fata din randul Trei (Canlı @ Kiss FM) Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)
Inna - Fata Din Randul Trei (Video Teaser) 00:39
Inna - Fata Din Randul Trei (Video Teaser) 9 izlenme - 3 yıl önce http://www.facebook.com/INNA INNA - Fata din randul trei (Video Teaser) Am vazut-o in multime Traia cantecul la fel ca mine Si visa, visa o lume mult mai mare ca ea O fata simpla, nemiscata Intr-o multime foarte agitata Ea visa, s-atinga o lume mult mai mare ca ea Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Ceva clipe mai incolo Stateam fata-n fata amandoua, In oglinda, si-mi spunea Ca viseaza la o lume mult mai mare ca ea Mi se parea atat de cunoscuta vocea ei Ochii, parul, toate trasaturile ei le-aveam Era prima data cand ma privea. Si m-a-nvatat privirea ei Ca poti ajunge unde vrei Nu conteaza cat de lung e drumul Spre o alta viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei. Si poate astepti momentul potrivit Sa prinzi curaj Sa faci ce to-ai dorit La fel de greu a fost mereu Nu renunta sa crezi, La fel cum am facut si eu! O noua zi, o noua incercare O nebunie intr-un vis in care Nu conteaza cat de lung e drumul spre o noua viata! Zambete intre stele Dar si clipe grele Momente de nedescris Cuprinse-ntr-un singur vis Lacrimi din iubire, Dar si despartire Asta-i povestea ei Fata din randul trei (x2)