Hoşgeldiniz!

katarina

League of Legends [Ölmeyen Katarina 5vs1] 04:45
League of Legends [Ölmeyen Katarina 5vs1] 27.083 izlenme - 4 yıl önce League of Legends serisinin yeni versiyonu karşınızda! League of Legends yeni serisinde takımını tek başına taşıyan ve ölmek bilmeyen rakip takımı çıldırtan #dereceli oyunda göze çarpan Katarina serisi.
1v5 Katarina Pentakill 00:30
1v5 Katarina Pentakill 25.139 izlenme - 5 yıl önce penta killl
Savaş Ustası Katarina, Warring Kingdoms Katarina Skin 01:36
Savaş Ustası Katarina, Warring Kingdoms Katarina Skin 7.450 izlenme - 4 yıl önce http://www.gameois.com/savas-ustasi-katarina-kostumu-ve-tristana-guncellemesi/ This is a teaser! Price: 975RP Skin name is CONFIRMED as Warring Kingdoms Katarina, particles & SFX may not be final.
Lol Tr  Penta Salırnır Mı? :D 00:29
Lol Tr Penta Salırnır Mı? :D 12.991 izlenme - 5 yıl önce Lol Tr Penta Salırnır Mı? :D Katarina penta hayali
Katarina 1vs5 Pentakill 00:38
Katarina 1vs5 Pentakill 3.651 izlenme - 5 yıl önce Katarina 1vs5 Pentakill
cubuklu yasar taksici katarina raco 06:09
cubuklu yasar taksici katarina raco 4.096 izlenme - 7 yıl önce cubuklu yasar taksici katarina raco arabeskin_kralı_serhathttp//www.facebook.com/arabeskınkralı06
Katarina 1 Vs 5 Pentakill Tr Server 00:20
Katarina 1 Vs 5 Pentakill Tr Server 1.836 izlenme - 5 yıl önce Katarina Pentakill.pentakll.1vs5pentakill Lol tr servarı katarına 1 vs 5 oentakıll 1vs5pentakıll
LOL Katarina rehberi 04:11
LOL Katarina rehberi 1.388 izlenme - 4 yıl önce Arkadaşlar sizlere League of Legends hakkında eğitici bilgiler veren video serime Katarina rehberi ile devam ediyorum.Kanala abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın iyi seyirler.
Cubuklu Yasar Taksici Katarina Raco Baba 06:09
Cubuklu Yasar Taksici Katarina Raco Baba 1.710 izlenme - 7 yıl önce cubuklu yasar taksici katarina raco babahttp//www.facebook.com/serhat066
Katarina - League Of Legends - P0gp Rast Gele Oynuyor 21:40
Katarina - League Of Legends - P0gp Rast Gele Oynuyor 977 izlenme - 5 yıl önce Katarina - League of Legends - P0gP Rast Gele Oynuyor
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 927 izlenme - 4 yıl önce Katarina Grujic - Greska (Video Klip 2015) Şarkı Sözleri (Lyrics) Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol
Katarina Grujic - Lutka 03:34
Katarina Grujic - Lutka 950 izlenme - 5 yıl önce Katarina Grujic - Lutka - (Official Video)
Katarina 1 Dakika İçinde 2 Penta - League Of Legends 01:16
Katarina 1 Dakika İçinde 2 Penta - League Of Legends 612 izlenme - 4 yıl önce Açıklamaya Gerek Yok Sadece İzleyin :d
Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak 06:49
Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak 896 izlenme - 5 yıl önce Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 715 izlenme - 4 yıl önce Katarina Grujic - Greska (Yepyeni Video Klip) 2015 Şarkı Sözleri (Lyrics) Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Yeni müzikler için tek adres www.izlesene.com/nefer26medya KATARINA GRUJIC - GRESKA (OFFICIAL VIDEO)
Seksi Sunucu Katarina Sreckovic'e İlginç Yasak 01:12
Seksi Sunucu Katarina Sreckovic'e İlginç Yasak 640 izlenme - 4 yıl önce Kızılyıldız kulübünün televizyonunda sunuculuk yapan Katarina Sreckovic, futbolcuların dikkatini dağıttığı gerekçesiyle saha kenarına giremeyecek.
Katarina Zivkovic - Dzoker 03:34
Katarina Zivkovic - Dzoker 250 izlenme - 2 yıl önce Katarina Zivkovic - Dzoker (Official Video 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) Baš je dobro smišljeno klub kazino hotel idemo pa po scenaruju tvom holivudski zaplet mi pravimo Okej jasno je šampanjac jagode i pri?e što na blud navode Ali ali ne sada i slušaj sve nisam nisam za te ma?o fore nisam za te što bi samo da obore Refren U niskom letu ideš na metu kao da bog si na ovome svetu u niskom letu ipak izvini ispadaš ve? u prvoj krivini Samo furaj u svom stilu al no?as ne?u s tobom u svilu Samo furaj u svom stilu ti d?oker nisi u mome špilu Kuda vodi ovaj svet Tajland Rijo Kubu sad nudiš mi a pre toga koji dan pamet iza sebe da ostavim Okej jasno je šampanjac jagode i pri?e što na blud navode Ali ali ne sada ti slušaj sve nisam nisam za te ma?o fore nisam za te što bi samo da obore Refren 2x U niskom letu ideš na metu kao da bog si na ovome svetu u niskom letu ipak izvini ispadaš ve? u prvoj krivini Samo furaj u svom stilu al no?as ne?u s tobom u svilu Samo furaj u svom stilu ti d?oker nisi u mome špilu
LoL | Katarina Hakkında Bilinmeyen Gerçekler 02:25
LoL | Katarina Hakkında Bilinmeyen Gerçekler 435 izlenme - 4 yıl önce League of Legends 'ın Noxuslu Suikastçisi Katarina hakkında bilmedikleriniz, az bilinen gerçekler ve ilginç bilgiler. Türkçe olarak sizlerle!
Katarina Warring Kingdoms Kostüm Tanıtımı 01:10
Katarina Warring Kingdoms Kostüm Tanıtımı 361 izlenme - 4 yıl önce Savaş Ustası Katarina Kostüm Tanıtımı. oyun ici Savaş Ustası Katarina kostüm görüntüsü. Skill kullanimi, öldürme ve üsse geri dönme. Katarina ses efektleri.
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 263 izlenme - 4 yıl önce Katarina Grujic - Greska (2015 Video Klip) Şarkı Sözleri (Lyrics): Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Music: Damir Handanovic Lyrics: Marina Tucakovic Arrangement: Damir Handanovic Music Production: DH MUSIC Video Production: TOXIC ENTERTAINMENT Styling: Iva Radovanovic Make Up: Bojan Vukadinov Hair: Pedja Bozic
League Of Legends Katarina Pentakill 00:30
League Of Legends Katarina Pentakill 178 izlenme - 4 yıl önce en yeni güncel oyun oynanış, tanıtım videolarına izlesene.com dan ulaşabilirsiniz...
League of Legends Sinematiği - Yeni Günün Şafağı 06:19
League of Legends Sinematiği - Yeni Günün Şafağı 197 izlenme - 4 yıl önce Ülkemizin en çok oynanan online oyunlarından olan League of Legends'in sinema tadında animasyonu yayınlandı. Oyundaki karakterlerin yer aldığı bu kısa animasyonda öne çıkan kişi, adından da anlaşılacağı üzere Leona oluyor.
DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me 03:22
DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me 215 izlenme - 5 yıl önce DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me
Katarina - Love Me The Way I Am 03:43
Katarina - Love Me The Way I Am 41 izlenme - 1 yıl önce Katarina - Love Me The Way I Am (Music Video 2018) Şarkı Sözleri / Lyrics There's a part of me that I don't want you to see. If I show you the ugly side of me will you stil be the one for me? Tell me you will be the one who won't let me down Won't let me fall to the ground. If I give you the key to my heart will you please try not to break it apart ? Love me the way I am Like the moon loved the sun Maybe you could be the one Love me the way I am Like the sand loves the water you know I will be your spotter Love me the way I am Hay hay Love me the way I am Hay hay Love me the way I am Like the moon loved the sun baby you could be the one There's a dark side of me you know nothing about And I'm afraid that you will leave as soon as you will find out But I’m tired of keeping it all to myself I guess my soul needs your help If I give you the key to my heart will you please try not to break it apart and Love me the way I am Like the moon loved the sun Maybe you could be the one Love me the way I am Like the sand loves the water you know I will be your spotter Love me the way I am Hay hay Love me the way I am Hay hay Love me the way I am Like the moon loved the sun, baby you could be the one.
Temizlikçi Katarina 00:24
Temizlikçi Katarina 164 izlenme - 4 yıl önce Temizlikçi Katarina Best Kata Tr
League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! 14:53
League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! 117 izlenme - 4 yıl önce League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! daha fazlası www.izlesene.com/leafgaming35 kanalında...
Katarina - Love Me If You Dare  03:08
Katarina - Love Me If You Dare 93 izlenme - 3 yıl önce Katarina - Love Me If You Dare (Official Music Video) 2015 Şarkı Sözleri (Lyrics): I will be on a train on my way to paradise, As the sun goes down you are nowhere to be found, Going to the city of lights so you don't have to run a fight I will be alright, the stars are burning bright I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere Hit me with lightning when I stare in your eyes People go by I can see only you Going to the city of lights don't you wanna be mine? I know I will be fine, the stars will shine I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere Composed by Katarina, George Lazar, Nasser Hassan, Nasser Sultan Lyrics by Katarina, George Lazar, Hassan Nasser, Sultan Nasser Arranged by Katarina, Lazar George, Hassan Nasser, Sultan Nasser EPublished by Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC Roton Music TV is the channel where hitmakers gather! With more than 20 years of experience in the music industry, Roton earned its position in the top of the most important labels in Romania. Starting with 2011, Roton is the Warner Music Licensee for Romania. The artists we represent are one of the most successful in Romania and also were a huge breakthrough in the international market, topping radio and sales around the world. Roton is home of artists such as Inna, Fly Project, Akcent, Alexandra Stan, Antonia, Corina, Anda Adam, Amna, Connect-R, Maxim, Sandra N, Radio Killer, Andreea Balan and many more. We post new amazing videos and hits at least twice a week. Some of our playlists are updated weekly. We update "FreshlyBaked" playlist every Wednesday while "SuperWeekend" is updated every Friday. Our music is available here so, tune in and enjoy it!
Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) 03:21
Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) 82 izlenme - 2 yıl önce Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) Label and copyright: Grand Production & Katarina Zivkovic Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: Dejan Kostic lyrics: Jovana Radosavljevic Arr: Dejan Kostic Video: Vedad Jasarevic
Katarina - Love Me If You Dare 03:08
Katarina - Love Me If You Dare 88 izlenme - 3 yıl önce Katarina - Love Me If You Dare (Official Music Video) 2015 Şarkı Sözleri (Lyrics): I will be on a train on my way to paradise, As the sun goes down you are nowhere to be found, Going to the city of lights so you don't have to run a fight I will be alright, the stars are burning bright I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere Hit me with lightning when I stare in your eyes People go by I can see only you Going to the city of lights don't you wanna be mine? I know I will be fine, the stars will shine I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything, so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere I don't care 'cause today I'm not feeling anything so love me if you dare promise I'll be fair, I can't really find you anywhere Composed by Katarina, George Lazar, Nasser Hassan, Nasser Sultan Lyrics by Katarina, George Lazar, Hassan Nasser, Sultan Nasser Arranged by Katarina, Lazar George, Hassan Nasser, Sultan Nasser EPublished by Roton Music Publishing © & (P) 2015 ROTON MUSIC
Katarina Ostojic Kaya - Ljubav Preko İnterneta 03:13
Katarina Ostojic Kaya - Ljubav Preko İnterneta 21 izlenme - 2 yıl önce Kaya - Ljubav Preko İnterneta (Music Video 2017) Şarkı Sözleri (Lyrics) [Verse 1] Telo mi je uniforma Na bilbordima svuda moje lice, lice DH ?ivim burno, nesigurno Od Londona pa sve do Ibize, Ibize [Pre-Chorus] Ja na vrhu sveta sam Svi misle u?ivam Zašto ja za to još ne znam? [Chorus] Evo ve? mesec dana Kako se budim sama Niko ve? dugo nema Klju?eve od mog stana Evo ve? mesec dana Prazna mi soba smeta Dok svi mi nude ljubav Ljubav preko interneta [Verse 2] Svakog dana aktuelna Svi me tra?e, telefoni zuje, zuje Nedosti?na, virtuelna Kako mi je, niko da me ?uje, ?uje [Pre-Chorus] Ja na vrhu sveta sam Svi misle u?ivam Zašto ja za to još ne znam? [Chorus] Evo ve? mesec dana Kako se budim sama Niko ve? dugo nema Klju?eve od mog stana Evo ve? mesec dana Prazna mi soba smeta Dok svi mi nude ljubav Ljubav preko interneta [Pre-Chorus] Ja na vrhu sveta sam Svi misle u?ivam Zašto ja za to još ne znam? [Chorus] Evo ve? mesec dana Kako se budim sama Niko ve? dugo nema Klju?eve od mog stana Evo ve? mesec dana Prazna mi soba smeta Dok svi mi nude ljubav Ljubav preko interneta