Hoşgeldiniz!

katarina

League of Legends [Ölmeyen Katarina 5vs1] 04:45
League of Legends [Ölmeyen Katarina 5vs1] 27.065 izlenme - 3 yıl önce League of Legends serisinin yeni versiyonu karşınızda! League of Legends yeni serisinde takımını tek başına taşıyan ve ölmek bilmeyen rakip takımı çıldırtan #dereceli oyunda göze çarpan Katarina serisi.
1v5 Katarina Pentakill 00:30
1v5 Katarina Pentakill 25.104 izlenme - 5 yıl önce penta killl
Savaş Ustası Katarina, Warring Kingdoms Katarina Skin 01:36
Savaş Ustası Katarina, Warring Kingdoms Katarina Skin 7.445 izlenme - 4 yıl önce http://www.gameois.com/savas-ustasi-katarina-kostumu-ve-tristana-guncellemesi/ This is a teaser! Price: 975RP Skin name is CONFIRMED as Warring Kingdoms Katarina, particles & SFX may not be final.
Lol Tr  Penta Salırnır Mı? :D 00:29
Lol Tr Penta Salırnır Mı? :D 12.985 izlenme - 4 yıl önce Lol Tr Penta Salırnır Mı? :D Katarina penta hayali
Çubuklu Yaşar Taksici  Katarina  Raco Baba 06:09
Çubuklu Yaşar Taksici Katarina Raco Baba 7.933 izlenme - 6 yıl önce Çubuklu Yaşar Taksici amp; Katarina amp; Raco Baba
Katarina 1vs5 Pentakill 00:38
Katarina 1vs5 Pentakill 3.646 izlenme - 4 yıl önce Katarina 1vs5 Pentakill
cubuklu yasar taksici katarina raco 06:09
cubuklu yasar taksici katarina raco 4.091 izlenme - 7 yıl önce cubuklu yasar taksici katarina raco arabeskin_kralı_serhathttp//www.facebook.com/arabeskınkralı06
Katarina 1 Vs 5 Pentakill Tr Server 00:20
Katarina 1 Vs 5 Pentakill Tr Server 1.833 izlenme - 4 yıl önce Katarina Pentakill.pentakll.1vs5pentakill Lol tr servarı katarına 1 vs 5 oentakıll 1vs5pentakıll
LOL Katarina rehberi 04:11
LOL Katarina rehberi 1.386 izlenme - 4 yıl önce Arkadaşlar sizlere League of Legends hakkında eğitici bilgiler veren video serime Katarina rehberi ile devam ediyorum.Kanala abone olmayı ve beğenmeyi unutmayın iyi seyirler.
Cubuklu Yasar Taksici Katarina Raco Baba 06:09
Cubuklu Yasar Taksici Katarina Raco Baba 1.708 izlenme - 7 yıl önce cubuklu yasar taksici katarina raco babahttp//www.facebook.com/serhat066
Katarina - League Of Legends - P0gp Rast Gele Oynuyor 21:40
Katarina - League Of Legends - P0gp Rast Gele Oynuyor 977 izlenme - 4 yıl önce Katarina - League of Legends - P0gP Rast Gele Oynuyor
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 924 izlenme - 3 yıl önce Katarina Grujic - Greska (Video Klip 2015) Şarkı Sözleri (Lyrics) Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol
Katarina Grujic - Lutka 03:34
Katarina Grujic - Lutka 949 izlenme - 4 yıl önce Katarina Grujic - Lutka - (Official Video)
Katarina 1 Dakika İçinde 2 Penta - League Of Legends 01:16
Katarina 1 Dakika İçinde 2 Penta - League Of Legends 608 izlenme - 4 yıl önce Açıklamaya Gerek Yok Sadece İzleyin :d
Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak 06:49
Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak 896 izlenme - 5 yıl önce Şampiyon Tanıtımı - Katarina, Sinsi Bıçak
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 714 izlenme - 3 yıl önce Katarina Grujic - Greska (Yepyeni Video Klip) 2015 Şarkı Sözleri (Lyrics) Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Yeni müzikler için tek adres www.izlesene.com/nefer26medya KATARINA GRUJIC - GRESKA (OFFICIAL VIDEO)
Seksi Sunucu Katarina Sreckovic'e İlginç Yasak 01:12
Seksi Sunucu Katarina Sreckovic'e İlginç Yasak 624 izlenme - 4 yıl önce Kızılyıldız kulübünün televizyonunda sunuculuk yapan Katarina Sreckovic, futbolcuların dikkatini dağıttığı gerekçesiyle saha kenarına giremeyecek.
Mehmet Demirtaş Taksici Katarina Raco Baba 06:09
Mehmet Demirtaş Taksici Katarina Raco Baba 722 izlenme - 7 yıl önce
Katarina Zivkovic - Dzoker 03:34
Katarina Zivkovic - Dzoker 247 izlenme - 2 yıl önce Katarina Zivkovic - Dzoker (Official Video 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) Baš je dobro smišljeno klub kazino hotel idemo pa po scenaruju tvom holivudski zaplet mi pravimo Okej jasno je šampanjac jagode i pri?e što na blud navode Ali ali ne sada i slušaj sve nisam nisam za te ma?o fore nisam za te što bi samo da obore Refren U niskom letu ideš na metu kao da bog si na ovome svetu u niskom letu ipak izvini ispadaš ve? u prvoj krivini Samo furaj u svom stilu al no?as ne?u s tobom u svilu Samo furaj u svom stilu ti d?oker nisi u mome špilu Kuda vodi ovaj svet Tajland Rijo Kubu sad nudiš mi a pre toga koji dan pamet iza sebe da ostavim Okej jasno je šampanjac jagode i pri?e što na blud navode Ali ali ne sada ti slušaj sve nisam nisam za te ma?o fore nisam za te što bi samo da obore Refren 2x U niskom letu ideš na metu kao da bog si na ovome svetu u niskom letu ipak izvini ispadaš ve? u prvoj krivini Samo furaj u svom stilu al no?as ne?u s tobom u svilu Samo furaj u svom stilu ti d?oker nisi u mome špilu
LoL | Katarina Hakkında Bilinmeyen Gerçekler 02:25
LoL | Katarina Hakkında Bilinmeyen Gerçekler 432 izlenme - 3 yıl önce League of Legends 'ın Noxuslu Suikastçisi Katarina hakkında bilmedikleriniz, az bilinen gerçekler ve ilginç bilgiler. Türkçe olarak sizlerle!
Katarina Warring Kingdoms Kostüm Tanıtımı 01:10
Katarina Warring Kingdoms Kostüm Tanıtımı 361 izlenme - 4 yıl önce Savaş Ustası Katarina Kostüm Tanıtımı. oyun ici Savaş Ustası Katarina kostüm görüntüsü. Skill kullanimi, öldürme ve üsse geri dönme. Katarina ses efektleri.
League Of Legends Katarina Pentakill 27:51
League Of Legends Katarina Pentakill 311 izlenme - 4 yıl önce En Yeni, Güncel, Hd Oyun Oynanış, Tanıtım Videolarına İzlesene.com Dan Ulaşabilirsiniz.
Shaolyz Pentakill With Katarina 00:37
Shaolyz Pentakill With Katarina 283 izlenme - 4 yıl önce High Elo
Katarina Grujic - Greska 03:31
Katarina Grujic - Greska 256 izlenme - 3 yıl önce Katarina Grujic - Greska (2015 Video Klip) Şarkı Sözleri (Lyrics): Slusaj Katarina Gruji - Greška Izigrana jesam al se ne kajem ni pet para za to nedajem Jer ti, svakoj greska si Jedino u tom, nepogresiv si Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Izigrana jesam ali to sam ja Neznam zasto bih se stidela Sto sam svoj docekala red Da me razbijes, ko casu o led Ti si dokaz kuda ide ovaj svet Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videcemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Ti nisi covek ti si greska I kad stane ova vrteska videt cemo ko je kome tu jaci bol, jaci bol Za tebe sam se borila ko da sam te rodila nije srce nicija kolevka za bol Music: Damir Handanovic Lyrics: Marina Tucakovic Arrangement: Damir Handanovic Music Production: DH MUSIC Video Production: TOXIC ENTERTAINMENT Styling: Iva Radovanovic Make Up: Bojan Vukadinov Hair: Pedja Bozic
League Of Legends Katarina Pentakill 00:30
League Of Legends Katarina Pentakill 177 izlenme - 4 yıl önce en yeni güncel oyun oynanış, tanıtım videolarına izlesene.com dan ulaşabilirsiniz...
League of Legends Sinematiği - Yeni Günün Şafağı 06:19
League of Legends Sinematiği - Yeni Günün Şafağı 168 izlenme - 4 yıl önce Ülkemizin en çok oynanan online oyunlarından olan League of Legends'in sinema tadında animasyonu yayınlandı. Oyundaki karakterlerin yer aldığı bu kısa animasyonda öne çıkan kişi, adından da anlaşılacağı üzere Leona oluyor.
DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me 03:22
DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me 214 izlenme - 5 yıl önce DJ Mateo & SHA feat Katarina Zivkovic - Ljubi me
Temizlikçi Katarina 00:24
Temizlikçi Katarina 163 izlenme - 4 yıl önce Temizlikçi Katarina Best Kata Tr
League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! 14:53
League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! 117 izlenme - 4 yıl önce League of Legends: Katarina - Aram - Rivendan Rüşvet! daha fazlası www.izlesene.com/leafgaming35 kanalında...
Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) 03:21
Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) 79 izlenme - 2 yıl önce Katarina Zivkovic - Radi Me Bol (Official Video 2016) Label and copyright: Grand Production & Katarina Zivkovic Zabranjeno svako kopiranje video i/ili audio snimaka i postavljanje na druge kanale! Music: Dejan Kostic lyrics: Jovana Radosavljevic Arr: Dejan Kostic Video: Vedad Jasarevic