Hoşgeldiniz!

Lidija Bai

Lidija Bai - Prokleto Dobro Ljubiš 03:32
Lidija Bai - Prokleto Dobro Ljubiš 29 izlenme - 2 yıl önce Lidija Bai - Prokleto Dobro Ljubiš (Official Music Video 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) Kaeš mi, saekaj, doi u do stana, al meni ekanje nije jaa strana, meni je bez tebe sat k'o milijun dana. Ma znam ja nisi ti tamo gdje mi kaeš, jedini posao tvoj je da me laeš, haljine kupujes meni, a s druge ih skidaš. Najbolji ti si u tome da nekoga izdaš. Ali se prokleto dobro ljubiš, uvijek te hou sve više i više, ti im me vidiš vrijeme ne gubiš, krv mi poludi i teško se diše, Da si moj bol, piše u oima tvojim, al se ne bojim jer ti se prokleto dobro ljubiš, na usnama ja ti najbolje stojim, najbolje stojim Kaeš mi, saekaj, što se uvijek pališ, ne znaš ti šta je to kada eni fališ, kada se proklinje no, kad piješ i ališ. Ma znam ja nisi ti tamo gdje mi kaeš, jedini posao tvoj je da me laeš, haljine kupujes meni, a s druge ih skidaš. Najbolji ti si u tome da nekoga izdaš. En güncel videolar en popiler içerikler ve en yeni şarkıları, yüksek ses kalitesi ve şarkı sözleri ile wwww.izlesene.com/kadirbaykal kanalıma abone olarak takip edebilirsiniz.
Lidija Bai - Odlino Se Snalazim 03:12
Lidija Bai - Odlino Se Snalazim 26 izlenme - 2 yıl önce Lidija Bai - Odlino Se Snalazim (Official Music Video 2015) Şarkı Sözleri (Lyrics) OPET SE NE JAVLJAŠ, PO GRADU LUDUJEŠ PA MISLIŠ SVE E LAKO PROI TAKO NE IDE. AL NIŠTA NE BRINI, VEERAS ON JE TU, PRED MOJIM SRCEM UVA STRAU, TJERA NEVOLJU. ODLINO SE SNALAZIM, S DRUGIM NOAS IZLAZIM, NISAM LUDA DA TE OVDJE EKAM SAMA ON ME PAZI KAO BRAT, UVIJEK TOAN JE K'O SAT, PA ME POSLIJE SVEGA ISPRATI DO STANA DOK TI NISI TU. SVE NOI PIJANE, AŠE RAZBIJENE I AVANTURE, TUE CURE OPRAŠTAM TI SVE AL NIŠTA NE BRINI VEERAS ON JE TU PRED MOJIM SRCEM UVA STRAU TJERA NEVOLJU.
Lidija Bai -  Od ljubavi pijana 03:15
Lidija Bai - Od ljubavi pijana 9 izlenme - 1 yıl önce Lidija Bai - Od ljubavi pijana (Official Music Video 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) Ne psuju ene to znam, al noas nije me sram, najgore iz mene ti uvijek izvlaio si i najbolje što sam bila, dao si leptiru krila, ali sam nebo svoje izgubila. Laem da bez tebe i hou, i mogu, al im te vidim, ti me oboriš s nogu i opet srce zavrsi mi na podu, i elje mi odu. Laem da bez tebe i hou, i mogu, al im te vidim, ti me oboriš s nogu i opet srce zavrsi mi na podu, i sva obeanja moja padnu u vodu, znaš me, od ljubavi pijana laem sve što ti kaem. Rašupam kosu jer znam tako opasnija sam, ni svaki smijeh nije smijeh, ni svaki grijeh nije grijeh, a ranjena sam k´o srna i no proguta me crna, u ništa više nisam sigurna.
Lidija Bai - Sat Otkucava 03:37
Lidija Bai - Sat Otkucava 6 izlenme - 2 yıl önce Lidija Bai - Sat Otkucava (Official Music Video 2016) Şarkı Sözleri (Lyrics) U svakom klubu kralj, runde naruuješ, tko, s kime, kad i gdje jedini odluuješ. Skidaš me pogledom brzo za minut, dva, nudiš sve što imaš ti, sve što meni ne treba. A sat otkucava i meni se spava, al sa tobom ne. Na takve ne padam da prva ne stradam i poalim za sve. Od poljupca do rastanka, takva je veza tanka, trebam nekog kad se popije da uva me i pokrije. K'o alkoholna nacija, svima nam pogled sija, trebam nekog kad se popije da uva me i pokrije. Kada usne dajem, hou da se ne kajem. Samo sam plesala, klub se zapalio i eure, i separe, sve si piem zalio. Što bezobraznije, tebi je jasnije, ubij se od pia sav, roen si za zaborav