Hoşgeldiniz!

Söylüyorum Videoları

Bahar Tuğba - Şarkılar Söylüyorum ( Official Video ) 03:44
Bahar Tuğba - Şarkılar Söylüyorum ( Official Video ) 67.069 izlenme - 1 yıl önce © & 2016 Sekiz Müzik Yapım - Kanalımıza abone olun. Söz & Müzik : Bahar Tuğba Düzenleme : Serkan Balkan Yönetmen : Brandway Creative Workshop Şarkı Sözleri ; Baş ucumdaymış gibi, Hala duruyorsun. Fotoğrafları yakmam lazım, biliyorum. Kolay vazgeçmek bana göre değil, Sen gittin ama, dönecek diyorum. Senle kurduğumuz Cümleler aklımda, Boğazım da bir düğüm, Tam şuram da. Unutmak mı ? Sen neler diyorsun, En çok ben sevmişim, bak görüyorsun. Sen gidemezsin, gitti diyemezsin, Ben böyle çok acı çekiyorum Lay la lay la la şarkılar söylüyorum Lay la lay la la ben sana ağlıyorum Sen gidemezsin, bitti diyemezsin, Ben seni hala çok seviyorum.
Caner Toygar - Anneme Söylüyorum {2009-2010} 02:29
Caner Toygar - Anneme Söylüyorum {2009-2010} 3.010 izlenme - 7 yıl önce caner toygar - anneme söylüyorum {2009-2010}
HandeYener - Sana Söylüyorum (Yeni 2012) 03:38
HandeYener - Sana Söylüyorum (Yeni 2012) 1.279 izlenme - 4 yıl önce HandeYener - Sana Söylüyorum (Yeni 2012)
Cengiz Coşkuner - Anlatamadım 04:28
Cengiz Coşkuner - Anlatamadım 934 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Her zaman mahzunum her zaman üzgün Öyle bir haldeyim, canımdan bezgin Çıkmıyor nefesim, kısıldı sesim Kendimi kimseye anlatamadım Bu kara bahtımla çırpınıp durdum Ah çekip ağladım, dizime vurdum İçime atıp da çırpındım durdum Bunları kimseye anlatamadım Her günüm çeresiz, hayatım böyle Şaşırmış kalmışım bin türlü dertle Boynumu bükerek yaşadım bende Bunları kimseye anlatamadım Sevenler terk etti, bu gönül yasta Bedenim çok mutsuz, her zaman hasta Çektiğim çileyi en yakın dost'a Anlatmak istedim anlatamadım
Cengiz Coşkuner - Elimde Değil 02:59
Cengiz Coşkuner - Elimde Değil 920 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Bitti demekle bitmez aşkımız Sen kalbimdesin dilimde değil Sevmek borcumsa sevilmek hakkım Sensiz yaşamak elimde değil Bir oyun değil aramızdaki Bir yalan değil kalbimizdeki Öl desen ölürüm belki Git deme gitmek elimde değil Elimde değil seni unutmak Senden ayrılmak elimde değil Aşkın içimde çözülmez yuva Çöz deme çözülmez elimde değil Bir oyun değil aramızdaki Bir yalan değil kalbimizdeki Öl desen ölürüm belki Git deme gitmek elimde değil...
siz insan değilsiniz mk .d 02:01
siz insan değilsiniz mk .d 993 izlenme - 6 yıl önce www.facebook.com/videoclubu -- 500.000 için katıl
dj metİn - son sözümü söylüyorum sana 2010 02:17
dj metİn - son sözümü söylüyorum sana 2010 1.778 izlenme - 7 yıl önce dj metİn - son sözümü söylüyorum sana 2010
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:37
Hande Yener - Sana Söylüyorum 1.206 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener - Sana Söylüyorum
Cengiz Coşkuner - Anne 04:56
Cengiz Coşkuner - Anne 452 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Yine anneler günü geldi anne Odaları arıyorum yoksun anne Sensiz bu ev anlamsız anne Seni arıyorum yoksun anne Gittiğin yerde haykırışımı Duyuyormusun anneciğim Biliyorum o dönülmez yerdesin anne Seni özlüyorum anneciğim Annem annem anneciğim bir gün kavuşuruz Annem annem anneciğim Duy sesimi güzel annem annem Sana sesleniyorum anneciğim...
*sana Söylüyorum* 03:35
*sana Söylüyorum* 1.022 izlenme - 7 yıl önce ferdi özbeğen-sana söylüyorum..
Şarkilarim 03:38
Şarkilarim 573 izlenme - 7 yıl önce yine 2023 vizyon programından
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 03:34
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 438 izlenme - 5 yıl önce
05 ebru gündeş söylüyorum evet(1) 03:16
05 ebru gündeş söylüyorum evet(1) 343 izlenme - 5 yıl önce
Cengiz Coşkuner - Affetmem Asla Seni 03:30
Cengiz Coşkuner - Affetmem Asla Seni 323 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Ateş olup yaksan da Gonca güller taksan da Ahu olup baksan da Affetmem asla seni. Som altından taç olsan Aşkımda muhtaç olsan Derdime ilaç olsan Affetmem asla seni. Şarkı olsan dillerde Gonca olsan güllerde Leyla olsan çöllerde Affetmem asla seni. Yakut yüklü dal olsan Al ipekten şal olsan Peteklerden bal olsan Affetmem asla seni
Cengiz Coşkuner - Kerize Bakın Kerize 04:56
Cengiz Coşkuner - Kerize Bakın Kerize 259 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği
Cengiz Coşkuner - Düşkünüm Sana 06:02
Cengiz Coşkuner - Düşkünüm Sana 225 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Unutmak unutmak vazgeçmek elimde değil Kaderimden kaderimden kaderimden vurgun Düşkünüm sana düşkünüm sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Ömrümü koyduğum kumar gibisin Öylesine tutkun düşkünüm sana Unutmak vazgeçmek elimde değil Aderimden vurgun düşkünüm sana düşkünüm sana Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim İzin ver ömrümü sana vereyim Öylesine sevdim tutkunum sana düşkünüm sana Tuttuğum yollardan döndürme beni Aşkınla yansam da söndürme beni Tuttuğum yollardan döndürme beni Aşkınla yansam da söndürme beni İstersen hep ağlat güldürme beni Vazgeçemem senden düşkünüm sana düşkünüm sana Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim Sensiz geçen güne düşman gibiyim Seninle bahtiyar sensiz deliyim İzin ver ömrümü sana vereyim Öylesine sevdim düşkünüm sana düşkünüm sana Düşkünüm sana düşkünüm sana düşkünüm sana
Cengiz Coşkuner - Sev Yeter 03:58
Cengiz Coşkuner - Sev Yeter 182 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Güldürmedin hep ağlattın Derdi bana sen tattırdın Dert üstüne zulüm yaptın Sanki beni sen yarattın İsyan eden kalbimi Biraz olsun duy yeter Aşka susayan gönlümü Seveceksen sev yeter Koşturdun hep yıllar boyu Peşinden gün be gün Ağlattın hiç güldürmedin Şu yaralı kalbimi
Hakan Tosun - Söylüyorum İşte 03:55
Hakan Tosun - Söylüyorum İşte 214 izlenme - 5 yıl önce
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:31
Hande Yener - Sana Söylüyorum 239 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener - Sana Söylüyorum Şarkı Sözleri Aşk bakmıyor ki gözde yaşa Elini birden çekme bana bırak Başını boş ver tekrar sonuna bak Gel yanıma sana söylüyorum Ben acıdan nasıl ölmüyorum Gel yanıma kime söylüyorum Her açıdan seni özlüyorum Bir günü daha böyle yaşa Aşk bakmıyor ki sözde lafa Elini birden çekme bana bırak Başını boş ver tekrar sonuna bak Gel yanıma sana söylüyorum Ben acıdan nasıl ölmüyorum Gel yanıma kime söylüyorum Her açıdan seni özlüyorum. Söz: Sinan Akçıl Müzik: Sinan Akçıl
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 03:32
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 181 izlenme - 5 yıl önce
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:37
Hande Yener - Sana Söylüyorum 305 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener - Sana Söylüyorum
Kurtuluş Sana Söylüyorum Orjinal 04:39
Kurtuluş Sana Söylüyorum Orjinal 171 izlenme - 6 yıl önce serdarcadan
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:37
Hande Yener - Sana Söylüyorum 208 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener'in Yeni Albümü "kraliçe", 12.12.12 Tarihinde Poll Production Etiketiyle Müzik Marketlerde Yerini Adı. Giriş İntrosu, 8 Şarkı Ve 3 Remix'den Oluşa...
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 03:34
Ferdi Özbeğen - Sana Söylüyorum 104 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Yaşadıkça Çıkış Tarihi: 22.12.1986 Arabesk Şarkı Sözleri: Aklına geldikçe belki dinlersin Belki üzülürsün belki gülersin İnan bu şarkımın eseri sensin Sana söylüyorum ben bu şarkıyı Göz yaşlarımla yazdım sözlerini Gönlümden kopardım nağmelerini Karşıma adlımda resimlerini Sana söylüyorum ben bu şarkıyı Bu şarkıda herkes kendini bulsun Sevip ayrılanlar teselli bulsun İstedim sana bir hatıram olsun Sana söylüyorum ben bu şarkıyı
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:37
Hande Yener - Sana Söylüyorum 156 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener - Sana Söylüyorum
Cengiz Coşkuner - Yaktı Beni 03:45
Cengiz Coşkuner - Yaktı Beni 122 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Gözlerinin karası Oldu yürek yarası Bu gönül macerası Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni Sarılıp öptü beni Etmişti aşk yemini Görmedim böylesini Yaktı beni Noldu Allah'ım noldu Arayıp beni buldu Oda senin kulundu Yaktı beni
Hande Yener - Hani Bana (Dj Utku Karahan) 2015 Official Remix 03:35
Hande Yener - Hani Bana (Dj Utku Karahan) 2015 Official Remix 130 izlenme - 2 yıl önce Şarkı Sözler: Kıracak bir kalp mi arıyordun yoksa Hani avlanır ya kurt puslu havalarda Maalesef bozdum oyununu benden olmaz kuzu Zaten deliydim nerden çıktı diğeri Söylüyorum bak sonumuz çok tehlikeli Oldum olası sevmişimdir sorunu Yerin hazırdı hoş geldin aşk çocuğu Hani bana hani bana hani bana nerde yok mu? Hadi bana hadi bana hadi bana gelsene suç mu? Sarılır uyuruz film bile izleriz hatta Ahh olacaktın şimdi sen burda Farklı Ve Yeniler İçin Page http:https://www.facebook.com/Extream.cLup Hande Yener - Hani Bana (Dj Utku Karahan) 2015 Official Remix Hande Yener - Hani Bana (Dj Utku Karahan) 2015 Official Remix Hande Yener - Hani Bana (Dj Utku Karahan) 2015 Official Remix
Cengiz Coşkuner - Bir Sevgi İstiyorum 02:56
Cengiz Coşkuner - Bir Sevgi İstiyorum 113 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Bende Söylüyorum Çıkış Tarihi: 19.01.1987 Türk Sanat Müziği Şarkı Sözleri: Yılları durduracak Güneşi doğduracak Dünyamı dolduracak Bir sevgi istiyorum Deli gibi sevecek Ömür boyu sürecek Gözlerimde tütecek Bir sevgi istiyorum Halimi anlayacak Derdime katlanacak Benimle ağlayacak Bir sevgi istiyorum
İşte Söylüyorum Yar 05:25
İşte Söylüyorum Yar 101 izlenme - 3 yıl önce Yeni Beste Herkesin Beğenisine Sunuyoruz...
Hande Yener - Sana Söylüyorum 03:37
Hande Yener - Sana Söylüyorum 189 izlenme - 4 yıl önce Hande Yener - Sana Söylüyorum