Hoşgeldiniz!

Ve Kimselere Güvenmiyorum

Alişan - Allah Allah 04:07
Alişan - Allah Allah 2.127 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Saklansan da kaçsan da Ateşler de yaksan da Saklansa da kaçsan da Adım adım uzaklaşsan da Ateşler de yaksan da Seni unutmak mı ? hayır Hadi gel gel utanma Yavaştan tekrar başlıyalım Sil baştan Yeniden SEVMEK İÇİNDEN gelmiyor mu Kesilir mi ümit aşk ta ALLAH ALLAH KalbiN sana kırgın hiç yüz vermiyor mu Küsülür mü canım aşka ALLAH ALLAH
Ve Kimselere Güvenmiyorum 03:15
Ve Kimselere Güvenmiyorum 1.458 izlenme - 9 yıl önce 02 ve kimselere güvenmiyorum
Alişan - Urfalı Sevmiş 05:58
Alişan - Urfalı Sevmiş 1.015 izlenme - 3 yıl önce Albüm: Ve Kimselere Güvenmiyorum Şarkı Sözleri(lyrics): Sen Vuralı Yaralıyam Yar.. Gün Be Gün Sararıyam Yar.. Sen Vuralı Yaralıyam Yar.. Gün Be Gün Sararıyam.. El Çektin Benden Vurdun İnceden Sen De Sevmiştin Sakladın Benden. Anlamadım Ki; Fayda Yok Senden Anlamadım Ki... Fayda Yok Senden... Dost Değil.. Dost Değil... Dost Görünür Feleğim... Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim... Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim... Senin De Gönlün Var... Al Yanaklı Yar... Gül Verin Öksüzüme.. Al Gülünü Tak Göğsüne Yar.. Koy Yüreğinin Üstüne.. Gül Versin Can Tenine.. Köz Var Sinemde.. Sır Var Sözümde.. Sözümün Sırrı Yarin İsminde.. Sevda'lım Bu Sır Sendedir Sende.. Arif'im Bu Sır Bendedir Bende.. Dost Değil.. Dost Değil.. Dost Görünür Feleğim.. Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim.. Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim.. Senin De Gönlün Var.. Al Yanaklı Yar..
Alişan - Herşey Yalan Olmuş 04:07
Alişan - Herşey Yalan Olmuş 845 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Eski bir şarkımız vardı Hayalde olsa hatırlıyorum.. Gözyaşım acımı saklardı Zaman geçsede unutmuyorum.. Sence aşk bize uzak mıydı?? Yakında olsa inanmıyorum! Belki kader daha haklıydı İnan boşu boşuna üzülüyorum Hayat denilen yol bana biraz uzun geliyor İçimde sen yoksan eğer tadı tuzu yavan geliyor Herşey yalan olmuş bu diyarda Ne sana ne bana yer var bu oyunda!! Vaktimiz doldu bak en sonunda. Kavuşamadan ölüp gidermiyiz yoksa...??
Alişan - Sarı Güller (Sen Yaralı Ben Yaralı) 04:15
Alişan - Sarı Güller (Sen Yaralı Ben Yaralı) 829 izlenme - 3 yıl önce Albüm: Ve Kimselere Güvenmiyorum Şarkı Sözleri (lyrics): SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI...
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 04:58
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 578 izlenme - 3 yıl önce Albüm: Ve Kimselere Güvenmiyorum Şarkı Sözleri(lyrics): Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadersiz aşkın çilesi!! Sümbül çiçeğim beni hergün arama Sesin kısılır kalktığında ağlarsın Yaprak dökümü bana aşkını anlatır Tek tek dökülür toprağı kucaklarsın Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim. Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi
Alişan - Yare 04:49
Alişan - Yare 472 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk
Alişan - Hele Bi 03:21
Alişan - Hele Bi 564 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: KABUL ET YAR KABUL ET AFFETMENİN SEVABI ÇOKTUR KABUL ET YAR KABUL ET İNATLAŞMA MANÂSI YOKTUR BİR BIRAKSAN KENDİNİ ATILSAN KOLLARIMA KUL OLURUM ÖLÜRÜM YOLLARINA HELE Bİ...ELİMİ ELİNE AL YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BU AŞK HELE Bİ...KALEMİ ELİNE AL NELER YAZDIRIR BU AŞK.
Alişan - Lewere 03:22
Alişan - Lewere 346 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): Ben Aşkla Yanaram hayallere dalaram Nazlanma hayır deme ben sensiz ne yaparam Ver elini gidelim Bingöl'e Batman'a Diyarbakır'dan Van'a gel havaya giderlim kol kola cancana herkes görsün yanyana lewere lewere derman kalmadı bende lewere lewere bi çareyim bi çare lewere lewere düştüm dermansız derde lewere lewere çarem sendedir sende Gel benim iki gözüm hem canımsan hem özüm bu can toprak olmadan sok bir kez daha gör Ver elini gidelim Bingöl'e Batman'a Diyarbakır'dan Van'a gel havaya giderlim kol kola cancana herkes görsün yanyana
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 04:47
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 382 izlenme - 6 yıl önce
Alişan - Yukarıda Allah 04:37
Alişan - Yukarıda Allah 292 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Bir virane misali garip gönlümde Her gün ahın sevabın vardır yeri Şu umut deryası bir aşık yaşar hayat tek nesilde sevdadır Bilmem ben kaçkere isyan ettim Seni sevmemeye kaç yemin ettim İnsana sevmeyi öğreten allah Seni affetmeyede günah yazarmı Yukarda dünyayı yaratan allah Doğruyu yanlışı gösteren allah İnsana sevmeyi öğreten allah Seni sevmeyede günah yazarmı.
Alişan - Bırakın Yakamı 04:55
Alişan - Bırakın Yakamı 285 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Zalimler ayırdı beni o yardan Cananım bir yanda ben bir yandayım Ayrılık ateşi yakar bağrımı Sevdalım bir yanda ben bir yandayım Dert çekene sabır verir yaradan Cananım bir yanda ben bir yandayım Sevdalım bir yanda ben bir yandayım Bırakın yakamı ben beni bilem Bırakın yakamı kendime gelem Yaktı ciğerime bu kara sevda Bırakın yakamı o yare gidem Bu kara yazıyı nasıl sileyim Muradım yaramı nere gideyim Gül diyorlar bana nasıl güleyim Sultanım bir yanda ben bir yandayım Dert çekene sabır verir yaradan Cananım bir yanda ben bir yandayım Sevdalım bir yanda ben bir yandayım Bırakın yakamı ben beni bilem Bırakın yakamı kendime gelem Yaktı ciğerime bu kara sevda Bırakın yakamı o yare gidem Bu kara yazıyı nasıl sileyim Muradım yaramı nere gideyim.
Alişan - Çınarlar 05:07
Alişan - Çınarlar 159 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Bir daha mı böyle sevmek olmaz demiştim Sen gidersen içimde ruh kalmaz demiştim Ben sende açtım gözümü özüm sen sandım Kara çıkardın yüzümü kaderim saydım Kahredecek bu inadın zalimliğin yalan gibi Bak yıkıldı saltanatın devrilen çınarlar gibi
Alişan - Urfalı Sevmiş 05:58
Alişan - Urfalı Sevmiş 118 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Sen Vuralı Yaralıyam Yar.. Gün Be Gün Sararıyam Yar.. Sen Vuralı Yaralıyam Yar.. Gün Be Gün Sararıyam.. El Çektin Benden Vurdun İnceden Sen De Sevmiştin Sakladın Benden. Anlamadım Ki; Fayda Yok Senden Anlamadım Ki... Fayda Yok Senden... Dost Değil.. Dost Değil... Dost Görünür Feleğim... Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim... Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim... Senin De Gönlün Var... Al Yanaklı Yar... Gül Verin Öksüzüme.. Al Gülünü Tak Göğsüne Yar.. Koy Yüreğinin Üstüne.. Gül Versin Can Tenine.. Köz Var Sinemde.. Sır Var Sözümde.. Sözümün Sırrı Yarin İsminde.. Sevda'lım Bu Sır Sendedir Sende.. Arif'im Bu Sır Bendedir Bende.. Dost Değil.. Dost Değil.. Dost Görünür Feleğim.. Yaralı Yaralı Yare Yaralı Yüreğim.. Urfalı Sevmiş Doğrudur Güzelim.. Senin De Gönlün Var.. Al Yanaklı Yar..
Alişan - Hele Bi (Club Version) 04:03
Alişan - Hele Bi (Club Version) 113 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): KABUL ET YAR KABUL ET AFFETMENİN SEVABI ÇOKTUR KABUL ET YAR KABUL ET İNATLAŞMA MANÂSI YOKTUR BİR BIRAKSAN KENDİNİ ATILSAN KOLLARIMA KUL OLURUM ÖLÜRÜM YOLLARINA HELE Bİ...ELİMİ ELİNE AL YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BU AŞK HELE Bİ...KALEMİ ELİNE AL NELER YAZDIRIR BU AŞK.
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 04:47
Alişan - Ve Kimselere Güvenmiyorum 72 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri: Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadersiz aşkın çilesi!! Sümbül çiçeğim beni hergün arama Sesin kısılır kalktığında ağlarsın Yaprak dökümü bana aşkını anlatır Tek tek dökülür toprağı kucaklarsın Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim. Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi Aşkın alevi acıtınca gönlümü Sümbül demeye dilim varmaz bebeğim Geldin yanıma titriyor dudaklarım Dindir demeye dilim varmaz bebeğim Kalbim ağar ağar Hergün doğar batar Aşıklar ağlarmış Yürek kavuşmuyor içim alışmıyor kader bağışlarmış Ve kimselere güvenmiyorum Kafam karışık aşık olamıyorum Elimde değil acımın hafiflemesi Neden bu kadar acıtır aşkın çilesi
Alişan - Sarı Güller (Sen Yaralı Ben Yaralı) 04:09
Alişan - Sarı Güller (Sen Yaralı Ben Yaralı) 31 izlenme - 3 yıl önce Albüm Adı: Ve Kimselere Güvenmiyorum Çıkış Tarihi: 22.02.2007 Arabesk Şarkı Sözleri (lyrics): SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI...