3 Mayıs Milliyetçiler Günü - Siyah Giyen Adamlar

Alkışlarla Yaşıyorum - 193 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 11:37

Beyler şimdi biri gelicek ülkücülere laf edicek, kendilerince mafyacılık oynadıklarını söylecek. Söylesin... Benim de ülkü ocaklarında takıldığım zamanlar vardı. Dediğiniz gibi mafyacılık oynayanlar var ama bir o kadar da Türk Milliyetçiliği adına bir şeyler yapmak isteyenler, öğrenmek, öğretmek isteyenler de var.

Ben adamları şahsen takdir ettim. İdeolojik olarak ele almayı bir kenara bırakın şunu takdir ettim. Videoda tam görünmüyor ama dedikleri gibi 50,000 kişi varsa tek bir adamın, en taşaklı reisin, bu kadar kişiyi zapt etmesi bu kalabalıkta tek bir olayın çıkmamış olması(küçük çapta gerginlik belki çıkmıştır ama demek istediğim amaçsal sapma olmamış olması ki olduğunu hiç sanmıyorum) gerçekten takdir edilesi.
Şunu da belirtek istiyorum ki hiç bir gezi eylemine katılmadım. Gezi felsefesini destekliyorum. Eylemlere katılmama nedenim bu videodan görülen otoritenin düşünceye dönüşmüş halinin olmamasıydı. Dilerdim ki herkes tek bir amaç uğruna eylem yapsın. Oradan bir güruh çıkıp her fırsatta yaptıkları gibi "biji biji" muhabbetine giriyor benim videosunu gördüğümde dahi kanım kaynıyor.
Üzerinden neredeyse 1 hafta geçmiş olmasına rağmen "Ne mutlu Türk'üm diyene!" tezini benimseyip, özümsemiş insanların "Türkçüler Bayramınızı" kutluyorum diyemiyorum; kutlanacak mevzu yok sen "Türk, Türkçü" kavramının bu kadar aşağılık duruma getirilmesine seyirci kal sonra gel yok onu bunu kutla. Yok bizlere kutlama bence 2. bir algıya kadar "3 Mayıs" günü milliyetçilerin "yas günü" olmalı! Yine kanım hızlandı bak...
Reklam