4 Delil ile Tanrı'nın Varlığının İspatı - Eski Ateist Prof. Frank Pastore

Alkışlarla Yaşıyorum - 1.257 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Eylül 2015 - 15:31

Ateistler... Hiçbir şeye inanmayan bu kişiler "inançsızlıklarını" yaymak için olağanüstü bir çaba halindedirler. Aşırı zekidir bu insanlar,kendileri dışında herkes uyuyordur ve kandırılmıştır.Öyle ki;burada bile birçok yorumda inanan insanlara hakaretler yağdırırlar.
Herhangi bir inancı savunmayacağım hatta deistlere bile saygı duyarım fakat ateist tam bir APTAL'dır benim gözümde,kolaya kaçandır,korkandır,asıl sorgulamayandır.

Mesela ateiste göre ahiret yoktur.Yani ateistin,sevdiği bir insan faili meçhul bir cinayete kurban gitse bu cinayeti işleyip kaçan şahıs sadece kaçmıştır ve o sayfa kapanmıştır.Bulunamazsa hesabı sorulmaz hiçbir şekilde.Örneğin "Özgecan cinayeti" o şerefsizler tüm delilleri yok etselerdi ve hiçbir şekilde yakalanmasalardı yaptıkları yanlarına kar kalacaktı. "Yaptıklarının cezasını başka bir yerde değil,bu dünyada çekerlerdi" derler bide.Peki o kıza yapılanların karşılığı ne olabilir bu dünyada?Var mıdır bu dünyada o canilerin canını Özgecan'ın ailesi kadar acıtacak bir ceza?
Bu sadece bir örnekti...Hayat sizin sandığınız kadar basit değil marjinal ateistler,belki uyuyan sizlersiniz?
Reklam