5 kanallı sıvı stick dolum makinesi - ketçap mayonez

Turpack Makine - 1.055 izlenme

Yüklenme Tarihi: 24 Ağustos 2015 - 16:08

En uygun stick üretimi için Turpack Makinenin yaptığı stick paket dolum ve paketleme makineleri ideal bir çözümdür. 5 kanallı stick sıvı dolum makinesi ile ketçap, mayonez, hardal, bal, zeytinyağı, su, süt, tereyağı, krema, sıvı sabun, şampuan kozmetik gibi sıvı ve yarı sıvı jel ürünler doldurabilirsiniz.
Ekonomik çözüm 3 kanallı stick paketleme makinesi ile dakikada 100 adet üretim yapabilirsiniz. Makine son derece sorunsuz, sağlam, ekonomik ve kullanımı kolaydır. Yukarıda bahsettiğimiz gibi makine bir çok sıvı ve jel ürünün paketlemesi için uygundur. Paketleme çözümleri esnektir. 60 mm uzunluktan 200 mm uzunluğa kadar stick paket üretebilirsiniz. Paket uzunluğu son derece esnek olup, dokunmatik ekrandan kolayca değiştirilebilmektedir.

Profesyonel paketleme firmaları ve hız arayan müşterilerimiz için 5 ve 6 kanallı sıvı stick dolum ve paketleme makinelerimiz ile 200 adet/dakika hıza ulaşılabilir.
Aradığınız ister ekonomik bir çözüm isterse profesyonel hızlı bir makine olsun, Turpack sıvı stick dolum makineleri her ihtiyacınızı karşılayacaktır.
Reklam