5 Tane Meyve Suyunda Sürpriz Yumurta ve Süpriz Oyuncak Açıyoruz 2 [HD]

Sürpriz Yumurta TV - 1.469 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Şubat 2015 - 13:07

Merhaba, Bu videoda bulunan sürpriz yumurtalar daha önce yüklediğim, kinder surprise, topi sürpriz yumurtası, ülker içim sürpriz yumurtası, ozmo egg sürpriz yumurtası ve Nestle Toto sürpriz yumurtasından farklı sadece A101 marketinde satıldığını gördüm fiyatı 1,25 TL olan meyve suyu içinde sürpriz oyuncak şişelerindendir. Hemen 1 kaç tane alıp paketleri açtım içinden sürpriz yumurtalarda bulunan minik kutular içinde demonte halde oyuncaklar bulunuyor. Bu oyuncaklar diğerlerine göre daha kolay monte edilebiliyor, ayrıca kalitelide. Kendi oğlum çok severek istiyor bu meyve suyundan içindeki oyuncakla da baya oynuyor.
Bu meyve suyu markası "NARİ" dir. karbuz ve çilek aromalı, muz, ananas ve portakal karışım aromalı 2-3 çeşit meyve suyu bulunuyor. İçinde C,D,E vb. Vitaminler de bulunuyor ayrıca tadı da fena değil. kutunun tam ortasında içeri doğru basık halde sürpriz yumurta bulunuyor. Bu süpriz yumurtanın içinde bir çok oyuncak serisi bulunuyor.
Bunlardan Bazıları;
Plastik tavşan (6 Çeşit),
Deniz Savaş Gemileri (8 Çeşit),
Uzay gemileri (4 Çeşit),
Kuş figürleri (6 Çeşit),
Traktör gibi Ağır Araçlar (8 Çeşit)
Motosiklet serisi (5 Çeşit),
Plastik Böcekler (4 Çeşit)
Plastik 3-4 parçadan oluşan arabalar (7-8 çeşit)
Bunlar benim dikkatimi çekenler ve karşılaştıklarımdı. Fırsat buldukça yeni süpriz yumurta ve oyuncaklar tanıtmaya devam edeceğim. Şimdilik sağlıcakla kalın.
Videolarımın altına olumlu yorumlarınızı, görüş ve önerilerinizi beklediğimi belirtmek isterim. “5 Tane Sürpriz Yumurta Bulunan Meyve Suyu Açma” Başlıklı videomu beğendiyseniz lütfen beğenme ikonunu (icon) tıklayın sonrada sosyal medya hesaplarında paylaşmanızı rica ediyorum.
Bu video Sürpriz yumurtaları hakkındadır. Sürpriz yumurtalarını açarak içinden çıkan oyuncakları tanıtıyorum. Birbirinden farklı yüzlerce oyuncak ve figürler (Disney, BEN10, Hello Kitty, Disney Prences, Mickey Mouse, The Smurfs, Cars, Cars2, Hasbro, Lego, Play doh, Donald Duck, Sponge Bob, Cartoon Network, Disney Frozen, Marvel heros, monster, Barbie etc.) bulunan Meyve Suyunda ki sürpriz yumurtalarını çocukların beğenisine sunuyorum. Çocuklar için hiçbir sakıncalı içerik bulundurmayan bu yumurtalardan özellikle şu oyuncaklar çıkıyor.
Bu video aynı zamanda Meyve suyunda Sürpriz Yumurta şu çalma listesinde bulunuyor.
Kanalımın Sürpriz yumurtalardan çıkan sürpriz oyuncak ve figürlerin kolleksiyonunu yapanlar için önemli bir kanal olduğuna inanıyorum. Kanalıma abone olarak desteklemenizi rica ediyorum. Eğer abone olmak isterseniz aşağıdaki bağlantıyı tıklamanız yeterlidir.
İyi Seyirler Dilerim.
Sosyal medyada bizi takip edin:
http://www.twitter.com/CizgiDunyasi13
http://www.facebook.com/CizgiDunyasi13
http://www.google.com/+CizgidunyasiNe...

Aşağıda Birbirinden farklı diğer Sürpriz Yumurta ve Oyuncak Tanıtım Videolarımdan bazıları bulunuyor. Onları da izleyebilirsiniz.

ÇİKOLATALI SÜPRİZ YUMURTALAR
18 Farklı Sürpriz Yumurta Açma | 18 Unboxing Surprise Eggs HD

17 Farklı Sürpriz Yumurta Açma | 17 Unboxing Surprise Eggs HD

12 Adet Kinder Surprise Sürpriz Yumurta Açma | Unboxing 12 Kinder Surprise Egg

22 Sürpriz Yumurta Açma Videosu | 22 Unboxing Surprise Eggs

12 Adet Nestle TOTO Angry Birds Süpriz Yumurta

8 Adet Sürpriz Yumurta Açma Unboxing 8 Surprise Eggs
Reklam