7 Büyük Sürpriz Yumurta | BEN10, Hello Kitty, Disney Oyuncak Yumurtalar 2014

Sürpriz Yumurta TV - 3.077 izlenme

Yüklenme Tarihi: 03 Şubat 2015 - 13:08

Mega Boy Süpriz Oyuncak Kutusu Açma Videosu. Bu videoda 2 adet Şirinler (Usta Şirin ve Gözlüklü Şirin) figür oyuncağı, 2 adet Ben10 figürlü oyuncak bulunan sürpriz yumurtası, 1 adet Mickey Mouse figürlü oyuncak kutusu, 1 adet Hello Kitty Sürpriz Yumurta figürlü oyuncak kutusu ve 1 adet te disney pixar prenses figürlü oyuncak kutusu açıyoruz. Bu sürpriz yumurtalar disney kahramanlarının kolleksiyonunu yapan hayranları için örnek niteliğinde bulunmaktadır. Büyük boy Şirinler figürlü oyuncak kutusu Haziran 2014 tarihinde adedi 9 TL'dir. Diğer Disney oyuncakları 2,5Tl fiyata satılmaktadır. Temin etmek isteyenlere yorum kısmında yardımcı olabilirim.

Bu sürpriz yumurta açma videomu beğendiyseniz, aşağıdakileri de beğeneceğinizi düşünüyorum.

Birbirinden farklı birçok sürpriz yumurta ve sürpriz oyuncak bulunan kutuları, yumurtaları ve yiyecekleri araştırmaya ve sizlerin beğenisine sunmaya devam edeceğim. Artık sanırım birçok firma çocuklara ait ürünlerinde oyuncak sunmaya başladı, belki de satışları arttırıcı etkisi de bulunuyordur.

7 Büyük Sürpriz Yumurta | BEN10, Hello Kitty, Disney Sürpriz Yumurtalar 2014

Daha fazla #sürpriz #yumurta izlemek istiyorsanız, lütfen kanalıma abone olun. Kanalda özellikle, çocuklar için zararlı olabilecek herhangi bir içerik veya bilinçaltı mesaj bulunmamaktadır. Buna çok hassas davranıyorum.

Bu güne kadar kanalda, kinder sürpriz yumurtaları, toto ve benzeri firmalara ait yerli markaların sürpriz yumurtalarını, transformers 4 filminin oyuncaklarını, çeşitli plastik hayvan oyuncaklarını, uzaktan kumandalı araba ve iş makinesi videoları çektim. Birçok farklı oyuncak ve oyun seti videolarımda bulunuyor.

"7 Büyük Sürpriz Yumurta | BEN10, Hello Kitty, Disney Sürpriz Yumurtalar 2014" Kanalımın, "Sürpriz Yumurta ve Oyuncak TV" Sürpriz yumurtalardan çıkan sürpriz oyuncak ve figürlerin koleksiyonunu yapanlar için önemli bir kanal olduğuna inanıyorum. Kanalımın büyüyebilmesi için abone olarak http://goo.gl/JbWiWP desteklemenizi rica ediyorum.

disney, ben10, Sürpriz yumurta, Sürpriz yumurtalar, kinder sürpriz yumurta, yumurta, yumurtalar, disney yumurtaları, kinder yumurtası, Kinder Disney, Kinder Disney Eggs, Yumurta Kinder, Yumurtadan Çıkan Oyuncaklar, Oyuncaklar, Oyuncak Yumurtalar, Sürpriz Yumurta ve Oyuncak TV, surprise eggs, mega surprise, Mickey Mouse, Hello Kitty, Ben10, Ben10 oyuncakları,

Sosyal Medyada bizi takip edin.
http://twitter.com/SurprizOyuncak
http://facebook.com/SurprizYumurtaTV
http://surprizyumurta.blogspot.com.tr
http://google.com/+CizgidunyasiNetTur...
Reklam