Acer Aspire 3 7. Nesil Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 3 izlenme

Yüklenme Tarihi: 11 Mayıs 2023 - 12:42

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-7-nesil-ryzen-5-7520u-8gb-256gb-ssd-15-6inc-w11.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Youtube kanalımıza abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk #bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

#Acer Aspire 3 7. Nesil #Notebook

En yeni #AMDRyzen 7000 serisi işlemciler ve #Radeon grafik kartı ile tüm aile için ideal olan #Aspire3, performans ve üretkenliği bir araya getirir. Daha verimli bir iş, çalışma ve #oyun deneyimi için idealdir.

Fan yüzey alanında yüzde 78'lik bir artış ile gelişmiş termal sistemin ve yüzde 17'lik ek termal kapasitenin keyfini çıkarın. Fişe takılı değilken daha uzun ve daha verimli çalışma aralıkları sağlar.

Gri renkli şık metal kapağıyla #AcerAspire 3; 1,78 kg'lik ağırlığı ve 18,9 mm'lik kalınlığıyla hiç olmadığı kadar hafif ve incedir. Uzun ömürlü piliyle iki şarj arasındaki üretkenliği artırarak ailenize ihtiyaç duyduğu performansı sağlar.

İnternette gezinmek ve video oynatmak için ideal olan 1080p FHD ekran, her şeyi net ve ayrıntılı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Acer BlueLightShield ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz için mavi ışık maruziyetini azaltın.

En yeni cihazlarınızı tam işlevli USB Type-C bağlantı noktasına bağlayın veya şarj edin. Ayrıca Wi-Fi 6E ve HDMI 2.1 tüm aileniz için daha fazla üretkenlik ve işlevsellik sağlar.
Reklam