Acer Aspire 3 Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 10 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Mart 2023 - 13:57

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/acer-aspire-3-12-nesil-core-i5-1235u-8gb-512gb-ssd-15-6inc-mx550-2gb-w11.html

En yeni 12. Nesil Intel® Core™ i5 işlemci ve NVIDIA® GeForce® MX550 Grafik Kartı ile tüm aile için ideal olan Aspire 3, performans ve üretkenliği bir araya getirir. Daha verimli bir iş, çalışma ve oyun deneyimi için idealdir.
Gelişmiş Sıcaklık Kontrolü
Fan yüzey alanında x'lik bir artış ile gelişmiş termal sistemin ve 'lik ek termal kapasitenin3 keyfini çıkarın. Fişe takılı değilken daha uzun ve daha verimli çalışma aralıkları sağlar.

Gri renkte sunulan şık metal kapağıyla Aspire 3, 1,79 kg'lık ağırlığı ve 19,9 mm'lik kalınlığıyla hafif ve incedir. Uzun ömürlü piliyle iki şarj arasındaki üretkenliği artırarak ailenize ihtiyaç duyduğu performansı sağlar.
Ekran
İnternette gezinmek ve video oynatmak için ideal olan 1080p FHD ekran, her şeyi net ve ayrıntılı bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Acer BlueLightShield™ ile hem kendiniz hem de sevdikleriniz için mavi ışık maruziyetini azaltın.

En yeni cihazlarınızı tam işlevli USB Type-C bağlantı noktasına bağlayın veya şarj edin. Ayrıca Wi-Fi 5 ve HDMI tüm aileniz için daha fazla üretkenlik ve işlevsellik sağlar.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam