Adolf Hitler Savaşı Ben İstemedim

Alkışlarla Yaşıyorum - 6.063 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Temmuz 2020 - 13:18

Bombardıman gerçekleri,Savaş Suçları Nazi Almanya'sı hakkında nasıl kandırıldık.
Fransa Nazi Almanyası tarafından işgal edildiğinde Paris'e tek bomba bırakılmadı fakat Fransa'nın özgürleştirilme harekatı sırasında Paris dahil olmak üzere birçok yer ve birçok Sivil bombardıman altında eridi.
Nazi Almanya'sını Suçlayıp Müttefikleri Haklı Gösterenler;
Dresden,Norveç,Berlin,Tokyo bombardımanlarını görmezden gelenlerdir.
Sovyetler,Berlin'e girdiğinde yaptığı katliam ve tecavüzlerden bihaberlerdir.Haberleri olsa dahi savaştaki tek SUÇLU ALMANYADIR.
Bu attığım videoların altında bin bir tane iddiayla bana laf eden insanlar NYT 1892 ve 1945 arası gazetelere göz gezdirin.Saygınız ve Hoşgörünüz yok bari bir şeyler hakkında bilgi birikiminiz olur.
Gelipte yok Almanlar beni/bizi katledecekti vs. vs. diyip ağlayanlar hiç gelip konuşmasın burada.Gör geç hatta bakma.Ayrıca Siyasi Vasiyetim kitabını okumanızı,Irklar hakkında bilgi sahibi olmanızı,
Melezleşmenin ne derece tehlikeli olduğunu
Emil Maurice,
Mohammed El Hueyni
Marcus Garvey
Ve Wehrmachtın yapısını lütfen Araştırıp/incelemenizi isterim.Gelip boş boş hakaretlerde bulunmayın.Siz ne derece insansanız bende o derece insanım bende küfretmeyi biliyorum ama saygı çerçevesinde bilgi paylaşmayı yeğliyorum...Lütfen Hakaret/Küfür'e gerek yok.Neyi desteklediğimi sizden çok daha iyi biliyorum.
İyi Günler Diliyorum.
Reklam