Ah Bu Kafayla...

mylifetv 0532 158 3555 - 7.746 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Ağustos 2008 - 16:26

My Life İstanbul Psikolojik Danışmanlık Merkezi Kimdir?
Kadıköy’de psikolog pedagog psikolojik danışman arıyorsanız deniz manzaralı ofise sahip My Life İstanbul Psikoloji, Koçluk ve Danışma genel Merkezi istanbul Kadıköy de hizmet vermektedir.
Rıhtımda Murat Muhallebicisinin üstünde bulunan merkezimizde uzman psikolog pedagog aile evlilik terapisti ekibi ile bir çok alanda psikolojik destek vermektedir.
My Life İstanbul Psikoloji Danışma Merkezi’ nin çalışma alanlarını çocuk psikolojisi, yetişkin psikolojisi, ergen psikolojisi, aile ve evlilik terapisi, yaşam koçluğu, Kişisel gelişim çalışmaları ve öğrenci danışmanlığı şeklinde sıralayabiliriz.
İstanbul kadikoy psikolog,Kadıköy psikolog adresi, kadıköy psikolog fiyatları, kadıköy psikolog seans ücretleri vb. aklınıza takılan hususları aşağıda bulunan telefon numarasını arayarak veya ofis adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.
Verdiğimiz bazı hizmetler:
mylife, my life, mylife psikoloji, mylife danışmanlık, çocuk psikolojisi, yetişkin psikolojisi, ergen psikolojisi, aile ve evlilik terapisi, yaşam koçluğu, Kişisel gelişim, yaşam koçu telefonu, yaşam koçu adresi, psikolog adresleri, pedagog adresleri, pedagog listesi, psikolog listesi, acıbadem psikoloji, kadikoy psikoloji, üsküdar psikoloji, bakırköy psikoloji, bakırköy psikolog, istanbul psikoloji, istanbul psikolog, bakırköy pedagog, bakırköy pedagoglar
Kaynak http://www.mylifeistanbul.com/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa
Reklam