Aile Kavgasında Silahlar Konuştu: Olaya Müdahale Eden Polis Omzundan Yaralandı

İhlas Haber Ajansı - 0 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Eylül 2023 - 22:05

Tekirdağ’da çıkan aile kavgasında silahlar konuşunca mahalleli polise haber verdi. Büyüyen kavgada olaylara müdahale eden bir polis memuru omzundan yaralandı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi’nde aile arasında tartışma kavgaya dönüşünce mahalleli polise bildirdi. Saçı Sokak’ta yer alan dört katlı bir binada yaşayan Aydın G. ve eşi Nazan G. arasında çıkan kavgaya oğulları Doğan G.’de dahil olunca ortalık karıştı. Anne ve babasının kavga ettiği esnada silahına davranan Doğan G, etrafa kurşun yağdırdı. Polis ekiplerinin müdahalesine sinirlenen aile bireyleri, polis ekiplerine saldırınca biber gazı ile müdahale edildi.
Polis memuru omzundan yaralandı
Polis ekipleri bütün ikna çabalarına rağmen sakinleşmeyen ve kendilerine de saldıran aile üyelerine biber gazı ile müdahale ederek saldırganları etkisiz hale getirdi. Baba Aydın G., anne Nazan G, oğulları Doğan G. ve eşi Sinem G., polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Müdahale esnasında omzundan yaralanan bir polis memuru ise tedavisi yapılmak üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı
Polis ekiplerinin kendilerine mukavemet gösterildiği esnada kullandıkları biber gazı sebebiyle etkilenen hamile bir kadın 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay sonrasında çevrede yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan bulurken, olay sırasında ateşlendiği düşünülen bir kuru sıkı tabanca da kovanlar ile birlikte incelenmek üzere muhafaza altında alındı. Polis ekipleri yaşanan kavga ve kendilerine gösterilen mukavemetle ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlattı.
Reklam