Aldatılan Kadın Hıncını Sevgilisinin Ayakkabılarından Çıkardı

exixiz - 790 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Kasım 2016 - 12:07

Charlotte Arnold adlı kadın, erkek arkadaşı Ciaran O'Loughlin kendisini başka bir kadınla aldatınca, adamın yaklaşık 500 TL değerindeki yeni ayakkabılarından hıncını çıkardı.

TWITTER'DA PAYLAŞTI

İngiltere'nin Merseyside bölgesinin Birkenhead ilçesinde yaşayan ve makyaj artisti olarak geçimini sağlayan genç kadın, sevgilisine ait ayakkabıyı yaktığı videoyu Twitter hesabından dün paylaştı. Charlotte, attığı tweette: "Beni aldatmadan önce iki kez düşün." yazarak bir video paylaştı. Video'da genç kız: "Biraz gaz, bir çakmak... Beni aldatma, yoksa ayakkabılarını yakarım." sözlerini sarf ederek erkek arkadaşının pahalı ayakkabılarını yaktı.

''AYAKKABI KATİLİ''

Facebook sayfasında Everton futbol takımı için çalıştığı yazan Ciaran, kızgın sevgilisi Charlotte'a hitaben: "Eğer o kişiyle birlikte değilsen onu nasıl aldatabilirsin ki? Bence soru bu." ifadelerini yazdı. Ciaran'ın Facebook hesabında, 'Charlotte ile ilişkisi var' ibaresi yer alsa da genç kadın yalnız olduğunu iddia etti. Ciaran, son olarak yanan ayakkabılarının ardından: "O bir ayakkabı katili." tweetinipaylaştı.
Reklam