This video is restricted in your country.

Ali Kundilli 2 izle - Full HD Fragman

Filmgo - 4.146 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Ocak 2016 - 22:36

Ali Kundilli'nin ilk filmiyle oldukça fazla izleyici toplayan Cem Gelinoğlu devam filmi Ali Kundilli 2 yi izleyicilere sunuyor. Filmde ham başrol hemde senaristliği yine kendisi üstleniyor. Bakalım bu filmde bize neler anlatıyor.


Ali Kundilli 2 filminin konusu şöyle çok zorluklarla evlenen Ali ve İlknur, büyük mutluluk ve heyecanla ilk çocuklarını bekliyorlar. İlknur hamileliğinin sekizinci ayındadır. Ali'yi gerek aşermekle gerek sonu gelmeyen istekleriyle canından bezdirmektedir. Bu sırada İlknur gördüğü bir rüyadan dolayı çocugunu İstanbul da değil Ali'nin babaannesinin yaşadığı Ayvalıkta ki Küçükköy de doğurmak istemektedir. Ali Kundilli 2 de yine ekibi maceralar beklemektedir. Birde çocugun orada dünyaya gelmesi oranın sakinleri için bir olaya çözüm olacaktır.

Senarist Cem Gelinoğlunun filmi Ali Kundilli 2 nin yapımcılığını gişe rekortmeni filmlerde görev almış Faruk Aksoy üstleniyor. Oyunculara da bakalım Ali Kundilli 2 izle de ki, Cem Gelinoğlu, Emre Mutlu, Ezgi Tombul, Zeynep Aktuğ, Efe Kayra Yıldırım ve ismini yazmadığız birçok tanıdık oyuncuda var filmde.

Ali Kundilli 2 nin yapımlarına 2015 yılında başlandı. Ön görülen vizyon tarihi 4 Mart 2016 olan Ali Kundilli 2 Sansürsüz izle seçeneği ile kısa zaman sonra sitemiz Filmgo da göreceksiniz.
Ali Kundilli 2 1080p izle, Ali Kundilli 2 full izle, ve diğer Ali Kundilli 2 hd izleme seçenekleri elbette sizlerle.

Ali Kundilli 2 yi izledikten sonra bir yorumu çok görmez bizim takipçilerimiz. Sizlere en kısa sürede sunacağız Ali Kundilli 2 filmini beklemede Kalın.


Cem Gelinoğlu'nun yaratmış olduğu Ali Kundilli karakterinin devam filmi Ali Kundilli 2'nin senaristliğini başrol oyuncusu Cem Gelinoğlu üstleniyor. Filmi beyazperdeye taşıyacak olan yapımcı ise "Recep İvedik" ve "Fetih 1453" gibi gişe rekortmeni filmlere imza atan Faruk Aksoy. Büyük bir aşkla evlenen Ali ve İlknur, aşklarının meyvesini büyük bir heyecanla beklemektedirler. İlknur sekiz aylık hamiledir ve bu süre içinde, Ali’den sonu gelmez acayip isteklerde bulunarak onu canından bezdirir. İlknur çocuğunu da gördüğü bir rüya üzerine İstanbul’da değil, Ali’nin babaannesinin yaşadığı Ayvalık, Küçükköy’de doğurmak ister. Yola koyulan ekip yepyeni maceralara atılır. Ancak çocuğun orada doğması kasaba halkı için de çok önemli bir sorunun çözümünü sağlayacaktır.

Film Etiketleri: Ali Kundilli 2, Ali Kundilli 2 1080p izle, Ali Kundilli 2 full izle, Ali Kundilli 2 hd izle, Ali Kundilli 2 izle,

http://www.filmgo.org/ali-kundilli-2-izle-sansursuz-full-1080p-izle.html
Reklam