Ali Seval | Sempat Telepat | Albüm Tanıtım

Anadolu Müzik - 49 izlenme

Yüklenme Tarihi: 04 Ekim 2017 - 00:13

Tasarım: Bilkay Hızel

SEMPAT TELEPAT
Ali Seval’in ilk solo albümü “Sempat Telepat” Anadolu Müzik etiketiyle 2 Ekim 2017’den itibaren raflarda ve tüm dijital mecralarda yerini alıyor.
Günümüzün, gitardan korkan, “steril” tınlayan, mastering harikası rock(ımsı) albümlerinden sıkılan, eski usül kaydın gücüne ve samimiyetine inanan Ali Seval, “Sempat Telepat” albümünü “doğal ve organik” bir yaklaşımla dinleyicinin beğenisine sunuyor.
Kişisel projesini tamamen kendi istediği şekilde hazırlayabilmek için tüm enstrümanları kendi çalıp kaydeden ve albümü miksleyen Ali Seval, hard rock, grunge, punk, alternatif, nu-metal müzik türlerine göz kırpan bir yelpazeyle karşımıza çıkıyor.
“Delişmen,” “Ben Kadını Sek Severim,” “Bayan” gibi parçalarla günümüzün ilişki dinamiklerine gönderme yapan Ali Seval; “Tekel,” “Tırı Vırı Yapmam” ve albüme adını veren “Sempat Telepat” parçalarıyla daha kişisel, daha özel duygulara değiniyor.
İlk video klibini, oğlu Çınar’a yazdığı “Tırı Vırı Yapmam” isimli parçaya çekmeyi planlayan, Ali Seval, albüm kapsamındaki sahne çalışmalarına Kaçak’tan grup arkadaşları olan Tuncay Mağden, Burak Ersoy ve ekibe yeni katılan Tolga Şişko’yla devam ediyor.

ALİ SEVAL KİMDİR?
1980 doğumlu Ali Seval’in müzik kariyeri 2005 yılında “Kurtlar” isimli parçasıyla kazandığı; Şebnem Ferah, Ömer Ahunbay, Tarkan Gözübüyük, Harun Tekin, Metin Türkcan, İlhan Erşahin gibi isimlerin jüriliğini yaptığı Nokia: Supersound yarışmasıyla başladı.
Yarışma sonrasında kurduğu Kaçak grubuyla “Silahlı & Tehlikeli” isimli albümü yayınladı. Bu albümde Esin İris’le düet yaptıkları “Slogan Yok” ve klibiyle daha büyük bir kitlenin dikkatini çeken “Koymaz” isimli parçaları yer aldı. Albüm sonrasında Fuat Ergin’le düet yaptıkları “Antrenman” isimli parça ses getirdi.
2009 yılında Hande Yener’in “Hayrola” isimli albümünde “Ne Rüyası” parçasında sanatçıyla düet yaptı.
2011 yılında Kırmızı grubunun “İsyan” isimli albümünün müzik prodüktörlüğünü, kayıt ve miksini üstlendi.
Bir yandan reklam müzikleri yapmaya devam eden sanatçı, 2010 yılında, Yavuz Turgul’un yazıp yönettiği, Şener Şen ve Cem Yılmaz’ın başrollerinde oldukları “Av Mevsimi” filminin orijinal soundtrack’inde “Benden Adam Olmaz” isimli parçasıyla yer aldı. CMYLMZ FikirSanat imzasıyla 2017’de vizyona giren “Deli Aşk” isimli uzun metraj filmin orijinal film müziklerini ve scoring’ini yaptı.
Deja-Vu grubundan Cenk Sönmez’le “Şekil 1A (Taverna)” parçasını Anadolu Müzik imzasıyla çıkardı.
Sanatçı hâlâ reklam müziği, film müziği, albüm prodüktörlüğü çalışmalarını yürütmekte.


Download Linkleri:

iTunes : https://itunes.apple.com/tr/album/sempat-telepat/id1287410507?l=tr
Spotify:
Muud: https://www.muud.com.tr/?gclid=Cj0KEQjwmK3OBRDKjN-L55---_UBEiQAOL6t1Haz07O7_b4BMGx93NuZq7buc-n7BwL3_SLE5EFA-aAaAj648P8HAQ#/artist-Ali_Seval-752528-sarkilar
Fizy : http://fizy.com/?utm_source=Googleadwords&utm_medium=Search&utm_term=Bpn-Marcom&utm_content=Text&utm_campaign=Fizy-Always-On&gclid=CjwKCAjwmK3OBRBKEiwAOL6t1GVk-iWW0aho4jAJu0MUHXXDTOaph0iS5SiKFKN6brAQuk47EQJHJxoC72EQAvD_BwE#!/album/--/sempat-telepat/ODY5NzQwODUwNTYxMw/--/sarkilar/karisik

info@anadolumuzik.com.tr
www.anadolumuzik.com.tr
https://www.facebook.com/anadolumuzik
https://www.facebook.com/AnadoluMuzik...
https://twitter.com/AnadoluMuzikk
https://instagram.com/anadolumuzik/
Reklam