Ankara Hayvan Pazarında Çıkan Kavga

Alkışlarla Yaşıyorum - 789 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 21:15

Videoyu çeken arkadaşın olay hakkındaki yorumları:

''Ankara Optimum Alışveriş Merkezinin ilerisindeki hayvan pazarına gittik. Pazarın girişinde koyun satan birilerini gördük. Durduk. Biz bakarken en az 30 kişilik bir grup ellerinde sopalarla gelip bizim baktığımız koyunların sahiplerine tehditler savurmaya başladı. 30 dakika içinde burayı terkedin falan diye bağırıp cağırırken, sopalı grubun içinden bir ergen, kendi grubundan birine vurmaya başladı.

Bunun üzerine sopayı yiyen yelekli adam iyice sinirlendi ve çitlere saldırmaya başladı. Bunun üzerine zaten işinin baltalandığını düşündüğü için sinirli olan grup sağa sola vurup saldırmaya başladı.

Tabi bu sırada en az 10 kadar hayvan çitlerin altında kalarak öldü veya yaralandı.

Biz sinirli grubun dağılmasını bekledikten sonra dağılan hayvanların toplanmasına yardım ettik ve içlerinden seçtiklerimizi tanesi 320tl varan inanılmaz fiyatlarla satın aldık.

Pazarda 3 gün yer almak için 4000tl ödenmesi gerekiyormuş ve tehdit edilen yetiştiriciler o parayı karşılayacak durumları olmadığı için bayram sabahı pazarın yakınında bir yerde konuşlanarak satış yapıyormuş. Satışları iyi olmayan kişiler gelip sinirini bunlardan çıkarmış.

Dayak yedikleri için biz kendilerine sempati duymuştuk ama şimdi düşünüyorum, galiba haksız olan para ödemeden satış yapmaya çalışanlar. Öte yandan, parayı vermek dayak hakkını veriyor mu? En önemlisi, o alanın etrafında olması gereken zabıta neredeydi? Devlet düzenini kursa ve onlara satış yaptırmasa bunların hiç biri yaşanmayacaktı. Dedim ya, içinden çıkamadım.
Reklam