Anker Nebula Capsule II Akıllı Taşınabilir Kablosuz Projeksiyon Cihazı Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 4 izlenme

Yüklenme Tarihi: 26 Mart 2023 - 12:28

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/anker-nebula-capsule-ii-akilli-tasinabilir-wifi-kablosuz-projeksiyon-cihazi.html

Capsule II, Capsule'un cep boyutundaki tasarımına dayanıyor ve gerçek potansiyelini ortaya koyuyor. Android TV'yi parlak bir 720p, 200 ANSI lümen görüntü ile birleştiren Capsule II, yeni nesil taşınabilir eğlenceyi bir araya getiriyor.

2,5 saatlik sürekli video oynatma süresi ile harika bir eğlence dünyasının tadını çıkarın. Binlerce film, şov ve oyun arasından seçiminizi yapın.

Google Asistan'la tüm eğlencelerinize anında erişin. Hulu, YouTube, Amazon Prime, Twitch ve daha fazlası dahil olmak üzere tüm favori uygulamalarınızı indirin. Chromecast ile eğlencenizi genişletin. En sevdiğiniz uygulamalarınızı Android veya iOS cihazınızdan, Mac veya Windows bilgisayarınızdan yayınlayın.

En sevdiğiniz filmlerin tadını doyasıya çıkarın. Capsule II, 2,5 saat süren HD projeksiyon keyfi sunar. İçeriği HDMI ve USB gibi fiziksel bağlantılarla veya kablosuz olarak WiFi, Bluetooth ve Chromecast üzerinden izleyin.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam