Asus Vivobook S15 Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 20 izlenme

Yüklenme Tarihi: 31 Mart 2023 - 12:36

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/asus-vivobook-s15-oled-m3502-5-nesil-ryzen-5-5600h-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

Abone olmak için: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vatan-computer/
TikTok: https://bit.ly/vatanbilgisayar_
Web: http://www.vatanbilgisayar.com

Vatan Bilgisayar, 1983 yılında Taksim - Elmadağ'da Türkiye'nin ilk bilgisayar mağazası olarak kuruldu. Türkiye çapında 140'ın üzerinde mağazası ile teknoloji perakendeciliği sektöründe müşterilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Youtube kanalımızda bünyemizde bulunan tüm teknolojik ürünleri inceliyoruz.

Asus Vivobook S15 Notebook Detaylı İnceleme

Gerçekten öne çıkmanızı sağlayan dizüstü bilgisayar Vivobook S 15 OLED ile benzersiz tarzınızı sergileyin! Dünyanın ilk 15,6 inç 2,8K OLED NanoEdge ekranında muhteşem görsellerin keyfini çıkarırken AMD Ryzen™ 5 5600H işlemcisinin ve yüksek kapasiteli 1 TB SSD'nin gücünü hissedin. Her türlü görsel görevi daha keyifli hale getiren „ ekran-gövde oranı ve ince 7 mm çerçevesiyle eğlence veya gündelik yaratıcılık için mükemmeldir. Fantastik, tamamen yeni geometrik şasi tasarımı, üç muhteşem yeni renk seçeneğiyle gerçek bir stil ifadesi oluşturur. İki kullanışlı USB 3.2 Gen 2 Type-C® bağlantı noktasına göz atın ve Vivobook S 15 OLED'in neden tercih edilen seçenek olduğunu anlayacaksınız!

Vivobook S 15 OLED, tüm günlük bilgi işlem görevlerinizi çok daha kolay hale getirir. Bellek genişletme için 1 SO-DIMM yuvasına sahip 16 GB'a kadar DDR4 3200 Mhz RAM, ASUS IceCool soğutma sistemi, 1 TB SSD depolama ve ultra hızlı WiFi 6 bağlantısı ile Vivobook S 15 OLED, günlük yaşamınızın zirvesinde kalmanızı sağlar.

Vivobook S 15 OLED, akış, göz atma, düzenleme, görüntülü sohbet veya yalnızca evde iş yapma gibi her görevi kolaylaştıran bir AMD Ryzen™ 5 5600H işlemciye kadar güç sağlar. 45 watt'lık bir TDP'ye (Termal Tasarım Gücü) kadar yükseltilebilme özelliği ile bugüne kadarki en hızlı performans gösteren nesildir!

Her durumda serin tutmak için, Vivobook S 15 OLED'deki ASUS IceCool termal teknolojisi, yükseltilmiş 8 mm ve 6 mm ısı boruları2 ve ısı transferini verimli bir şekilde hızlandıran bir IceBlade fan kullanır. 97 kanatlı fan ve pervane, sıvı kristal polimerden yapılmıştır, bu da sıradan fanlardan daha hafif ve daha ince oldukları anlamına gelir. Ayrıca fan, sıradan bir rulmandan daha sessiz ve daha az titreşime sahip olan bir akışkan dinamiği rulmanı kullanır. Sonuç olarak, güçlü CPU, Performans modunda 45 watt'lık inanılmaz bir toplam TDP'de rahatça çalışabilir - hiçbir kısıtlama olmadan!

Vivobook S 15 OLED'deki yeni 16:9 2.8K OLED NanoEdge ekranda gözlerinize ziyafet çekin! Bu 600 nit geniş görüş harikası, son derece canlı renkler için son derece keskin ayrıntılara, „'lük geniş ekran-gövde oranına ve 0 DCI-P3 renk gamına sahiptir. Ayrıca her görüntü için en yüksek renk doğruluğunu ve mümkün olan en derin siyahları sağlamak için PANTONE® Onaylı ve VESA DisplayHDR™ True Black 600 sertifikalıdır. Düşük mavi ışık seviyeleri hem SGS hem de TÜV Rheinland tarafından onaylanmıştır, bu nedenle en uzun izleme seansları bile her zaman gözlerinizi yormaz.

Vivobook S 15 OLED'in ekranı, sınıfının en iyisi renk gamına sahiptir. Profesyonel düzeyde görseller için renkleri gerçek hayatta mükemmel bir doğrulukla yeniden üretir, bu da onu profesyonel ve yaratıcı çalışmalar veya yalnızca en iyi renk aslına uygunluğunun keyfini çıkarmak isteyen herkes için mükemmel hale getirir. Bir OLED ekran, kullandığı özel organik ışık yayan bileşiklerin doğası gereği, zararlı mavi ışığı LCD ekranlara kıyasla p'e3 kadar azaltır ve retina hasarı riskini azaltmak için gözlerinize ekstra zarar vermez.

Ekranın renk gamı, farklı görevler veya tercihler için hızlı ve kolay bir şekilde değiştirilebilir. Ultra canlı doğal renk ayarının yanı sıra, web içeriği oluşturmak veya gezinmek için sRGB'yi, sinema içeriği için DCI-P3'ü veya gerçek dünyada günlük görüntülemeye uyacak şekilde incelikli film kalitesinde renkler için Display P3'ü seçin.
Reklam