This video is restricted in your country.

Azamat Shakhan - 11 (Official Teaser)

Fono Müzik - 12 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Mayıs 2017 - 21:31

Aslen Kazakistanlı olan Azamat Shakhan 2000 senesinde Türkiye’ye ailevi sebeplerden dolayı gelmek zorunda kaldı. Televizyonda rastladığı Cartel grubunu dinleyerek rap müzik ile tanışmış oldu.

Önce kafiyeli cümleler ile şiir yazmaya başlayan Azamat Shakhan, rap müziği kendisine yakın hissederek kariyerine başlamış oldu.

2007 yılında kendi imkanları ile home stüdyoda ilk kaydını alan Azamat Shakhan, Rap müzik hayatına ilk adımını bu sayede atmıştır. Kocaelispor adına yazdığı Kabus şarkısı ile 2014 yılında kocaeli halkı ve Kocaelispor taraftarlarının gönlünü kazanan Azamat Shakhan müzik kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Daha sonra profesyonel müzik hayatına başlayan Azamat Shakhan Fono Müzik etiketi ile 2015 yılında albüm çalışmalarına başladı. Fono müzik tarafından keşfedilen ve bugünlerde rap müziğin yeni yüzü olma yolunda çalışmalarına devam ediyor.

Aynı zamanda Radyo,Sinema ve Tv bölümünde okuyan Azamat Shakhan sınıf arkadaşları ile çektikleri ilk Kabus klibi sayesinde kendinden sıkça söz ettirdi. Aynı zamanda İsmetpaşa Stadyumunda yapılan Kocaelispor şampiyonluk maçı ve Kadıköy Woodstock gibi konser organizasyonlarında yer aldı.

Şu günlerde ise ilk albümü olan ‘’Onbir’’ isimli projesini yayınlayacak olmanın heyecanını taşıyor. Şarkılarının söz ve mix işlemleri Azamat Shakhan’a ait.

2016 yılında çıkış yapacak olan ‘’Onbir’’ albümü için Amerika da klip çalışmalarına hazırlık yapıyor. Albümde sekiz şarkısı bulunan Azamat Shakhan bir şarkısında küçük yaşlarda babası ile yaşadığı sorunları ele alırken, diğer şarkılarında ise daha hareketli bir şekilde karşınıza çıkıyor.
Reklam