Bandırma’da Baz İstasyonunun Yıkımı Gerçekleşti

İhlas Haber Ajansı - 0 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Kasım 2023 - 09:30

Bandırma Belediyesi tarafından alınan yıkım kararı ile General Balcı Çamlığı’nda yapılmak istenen baz istasyonunun yıkımı gerçekleşti.
General Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam Alanı’nda baz istasyonu kurulması ile ilgili gerekli yerlerden izinlerin alındığını belirten firma, baz istasyonunun temelini atmıştı. Baz istasyonunun General Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam Alanı’nda yer alacak olması Bandırmalı vatandaşlar ve mahalle sakinleri tarafından büyük tepki toplamıştı. Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’unda konuyla yakından ilgilenmesiyle, ilgili firma tarafından temeli atılan baz istasyonunun yapımı durdurulmuştu. Süreci takiben de Bandırma Belediyesi Encümen toplantısından yapımına başlanan baz istasyonuna yıkım kararı çıktı.
Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Encümenimizle yaptığımız en son toplantıda, baz istasyonunun yıkılması için karar alındı. Karar neticesinde bizde baz istasyonunu yıkacağız” dedi.
Bandırma Belediyesi General Balcı Çamlığı Sağlıklı Yaşam Alanı içerisine kurulan baz istasyonunun yıkımı Bandırma Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri kontrolünde yıkım işlemi gerçekleştirildi.
Reklam