Bang & Olufsen BeoSound Explore Taşınabilir Bluetooth Hoparlör Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 9 izlenme

Yüklenme Tarihi: 17 Mart 2023 - 18:57

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/bang-olufsen-beosound-explore-tasinabilir-bluetooth-hoparlor-duman-grisi.html

Beosound Explorer 27 saate kadar oynatma süresine sahip, macera için tasarlanmış, ultra dayanıklı su geçirmez bir kablosuz hoparlördür. Maceralarınızın sizi nereye götürdüğü önemli değil, Beosound'un hiçbir koşulda ödün vermeyen ses kalitesi sizinle birlikte oraya gelecek. Sertleştirilmiş, çizilmeye karşı dayanıklı ve tamamen toz ve su geçirmez yapısıyla her anınızda yanınızda olacak.

Sert kauçuklanmış tabanı ve alüminyum gövdesiyle, çamurlu kamp alanlarından kumsallara kadar birçok alanda güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Danimarka'da geliştirilen sert anodize alüminyum kabuğundan, su geçirmez kayış ve karabinasına kadar, ürünün her bileşeni, yüksek performansı dayanıklılıkla harmanlar.

Beosound Explore, müziğinizi beklentilerinizin de üstünde bir şekilde oynatır. Izgara, True360 sesini sunmak için hassas bir şekilde kesilmiştir. Çift 1.8" tam aralıklı sürücüler harika bir bas performansı sağlar. Bir kampın ortasında olun, bir çadıra asın veya bir kumsalda kuma saplayın, Beosound Explore için nerede olduğu hiç fark etmez.

27 saate kadar oynatma süresi ile Beosound Explore, sizinle birlikte keşfetmek için vardır. Güvenebileceğiniz yüksek performanslı bir pil ile uzun süreli maceraya hazır olun.

Kompakt bir tasarımdaki premium malzemeler, tüm hayatın maceraları için hazırlanmıştır. IP67 Toz ve Su Dayanımı Derecesi, bu sağlam hoparlörün suyla yüzleşmeye hazır olduğunu, hatta 30 dakikaya kadar bir metre suya dayanabileceğini gösterir. Kullanımı kolay düğmeleri, nerede olursanız olun mükemmel görünürlük ve kullanılabilirlik sağlamak için özenle yerleştirilmiştir. En yeni Bluetooth teknolojisi, müziğinizi saniyeler içinde seçip oynatabileceğiniz anlamına gelir.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam