Barbie Ev Dekorasyonu Evcilik! Ken Barbie'ye Sürpriz Ev Hediyeleri Alıyor!

kanal - 425 izlenme

Yüklenme Tarihi: 21 Aralık 2017 - 00:13

Merhaba Arkadaşlar! TumbikTV’de bu kez Barbie’nin yeni ev dekorasyonunu konu alan bir evcilik videosu izleyebilirsiniz.

Barbie Havuzda! Barbie Prenses Ariel ve Chelsea’nin Havuz ve Su Kaydırağı Eğlencesi!
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=LwP2N6hjjq0

Barbie Kampta! Barbie, Ken ve Stacie’nin Kano, Hamak ve Kamp Ateşi Eğlencesi!
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=a7Mu9Tqf0cQ

Barbie yeni bir eve taşınıyor. Yeni evi için de pembe Barbie salonunu ve pembe Barbie mutfağını özenle seçiyor. Bu yeni Barbie evinde ilk konukları Disney Prensesi Rapunzel, Ken ve Maria.

Barbie'nin yeni evi için ev hediyesi almayı unutan Ken çok üzülüyor. Üstelik daha eve ilk girişinde Barbie'nin ev aksesuarlarından güzel bir vazoyu kırıyor. Böylece ev hediyesi olarak Barbie'ye yeni bir vazo almaya karar veriyor.

Barbie, Disney Prensesi Rapunzel ve Maria Barbie'nin pembe mutfağında, Barbie mutfak aksesuarlarını incelerken, Ken dışarı hediye almaya çıkıyor.

Ken yeni bir vazo ile dönüyor ama bu kez de Barbie'nin pembe kalpli yastığını ve pufunu kirletiyor. Barbie görmeden onları da değiştirmeye karar veriyor. Fakat aksilikler bitmiyor ve Ken Barbie'nin pembe salonundaki pembe kanepeyi de değiştirmek zorunda kalıyor.

Ken aksilikler nedeniyle pek çok ev hediyesi almak zorunda kalıyor. Acaba Barbie yeni salonunu gördüğünde bu değişikliklere ne diyor. Bunun cevabı da Barbie evcilik videomun sonunda!

Barbie Ev Dekorasyonu Evcilik! Ken Barbie'ye Sürpriz Ev Hediyeleri Alıyor! adlı Barbie evcilik videosunda Barbie ve Ken bebeklerini, Disney Prensesi Rapunzel bebeğini, Barbie'nin pembe salonunu, Barbie'nin pembe mutfak setini, Barbie mutfak aksesuarlarını, Barbie salon aksesuarlarını, Barbie'nin köpeğini, Barbie moda giysilerini, minik dekorasyon oyuncaklarını, minik mutfak oyuncaklarını izleyebilirsiniz.

TumbikTV'ye ABONE OL, YENİ VİDEOLARDAN HEMEN HABERİN OLSUN!

Barbie Ev Dekorasyonu Evcilik! Ken Barbie'ye Sürpriz Ev Hediyeleri Alıyor! adlı evcilik videomu beğendiyseniz, TumbikTV kanalına ABONE olmanızı öneririm. Böylece çocuklar için hazırlanan eğlenceli, yeni videolarımdan anında haberdar olabilirsiniz.

Unutmayın! - Sevgili çocuklar, hoşça zaman geçirmeniz için hazırlanan bu videoları büyüklerinizden izin alarak ve onların size söylediği sürelerde izlemeniz en doğrusudur. Oyuncakları sadece izlemek yerine, kendi oyuncaklarınızla kendi oyunlarınızı da oynamalısınız. Oyuncaklar hayal gücünüzü kullanmanız, kendi kendinize oynamanız ya da sevdiklerinizle birlikte eğlenmeniz için en güzel araçlardan biridir.

TUMBİKTV'DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER EVCİLİK VİDEOLARI

Barbie Temizlik Yapıyor - Ken ve Minyonlar Yardım Ediyor!
https://youtu.be/31Rdpl1t4Ns

Barbie ve Maşa Ken'in Kuaför Salonunda!
https://www.youtube.com/watch?v=kUVYnQcJcJs

Barbie ve Ken'in Uzay Macerası!
https://youtu.be/tG071xccmqs

Ken, Barbie ve Hayvanlarına Yardım Ediyor!
https://youtu.be/fK9awiKR6b8

Barbie Doğum Gününde (MLP) Pony'lerle Tanışmak İstiyor!
https://youtu.be/g__tirzUi-g

(MLP) Ponylerin Festival Giysileri!
https://youtu.be/0_V8JVNJXs0

Bugün Ken'in Doğum Günü!
https://youtu.be/vgw-7YQGu9k

Müzik: Twin Musicom sanatçısının Italian Afternoon adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) altında lisanslıdır.
Sanatçı: http://www.twinmusicom.org/

Twin Musicom sanatçısının Carefree Melody adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) altında lisanslıdır.
Sanatçı: http://www.twinmusicom.org/

Twin Musicom sanatçısının Italian Morning adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/) altında lisanslıdır.
Sanatçı: http://www.twinmusicom.org/
Reklam