Bayrampaşa Son Teknoloji İle Temizlenecek

İhlas Haber Ajansı - 1 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Ekim 2023 - 09:10

Bayrampaşa Belediyesi, daha temiz bir kent için son teknoloji temizlik araçlarını hizmete aldı. 6 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu ve 2 adet tam otomatik süpürme aracıyla Bayrampaşalılara temizlik hizmetlerinin daha iyi sunulması amaçlanıyor.

Bayrampaşa Belediyesi, daha temiz bir kent için temizlik araçları filosuna son teknoloji 8 temizlik aracı daha ekledi. 6 adet çöp kamyonu ve 2 adet tam teknoloji otomatik süpürme aracıyla birlikte ilçede bulunan cadde ve sokakların en iyi şekilde temizlenmesi hedefleniyor. Filoya eklenen 8 araç Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in katıldığı törenle birlikte hizmete sunuldu.



“Tertemiz bir Bayrampaşa’yla halkımızı buluşturacağız”

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Elimizdeki çöp araçları yavaş yavaş yıllanmaya başlayan araçlar. Bu vesileyle bu çöp araçlarımızı yenileme kararı aldık. Bundan sonraki hedefimiz, sürekli olarak araçlarımızı yenilemek. Bayrampaşa’mıza sıfır 8+1 kapasiteli çöp aracını aldık. Yine bir anlaşma yaparak hedefimizi 100’e çıkaracağız. Eski araçları da inşallah yenileyerek filomuzu takip edeceğiz. Şimdi günlük çöp miktarımız gittikçe artıyor. Vatandaşlarımız yazlıklarına gitmelerine rağmen kavun, karpuz gibi yiyeceklerin olduğu zamanlarda özellikle büyük bir artış gösteriyor. Bayrampaşa temiz günlerine emin adımlarla yürüyor. İnşallah gece gündüz demeden temizliğe çok dikkat ederek tertemiz bir Bayrampaşa’yla halkımızı buluşturacağız. Süpürgeciler sayımızı 220’nin üzerine çıkarıyoruz. 300’e kadar da bunu çıkaracağız. Bine yakın sokağımız var. Kolay değil. Dolayısıyla bütün bunlara 24 saat esaslı çalışarak yetişmeye gayret ediyoruz” dedi.
Reklam