beIN Connect incelemesi - Yüzlerce dizi ve film bedava!

ShiftDelete.Net - 474 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Mayıs 2017 - 20:13

http://shiftdelete.net/bein-connect-incelemesi-video-82210

İnternetin hayatımızın her alanına girmesiyle beraber TV servisleri de evrim geçirdi. Bu videomuzda, tüm Digiturk abonelerinin ücretsiz olarak faydalanabildiği beIN Connect uygulamasını inceliyoruz.

beIN Connect nedir?

Digiturk üyelerinin herhangi bir ekstra ücret ödemeden, mevcut TV kanallarının yayın akışınabağlı kalmadan internet üzerinden birçok farklı içeriği izleyebildiği beIN Connect uygulaması, hem cepten ve tabletten hem de masaüstünden erişim imkânı sunuyor.

BeIN Connect’e giriş yapmak için Digiturk üyelik numarası veya cep telefonu numarası ile şifre tuşlamak yeterli. Uygulama içerisinde yüzlerce film, belgesel ve daha önce yayınlanmış dizileri izleyebiliyoruz.

beIN Connect’in öne çıkan özellikleri

Baştan izle: En sevdiğiniz dizinin veya izlemek istediğiniz bir filmin başına yetişememiş olabilirsiniz. Neyse ki, beIN Connect baştan izle özelliği sayesinde ekranın üzerinde çıkan“baştan izle” seçeneğiyle içerikleri baştan izlemeye başlamak mümkün.

Tekrar izle: En sevdiğiniz TV programını veya diziyi kaçırmış ya da tekrar izlemek istiyor olabilirsiniz. BeIN Connect’in tekrar izle özelliği sayesinde içerikleri web’ten, cepten veya tabletten istediğiniz zaman izleyebilirsiniz.

Kaldığın yerden devam et: Gelen bir misafir veya ansızın çıkan bir iş nedeniyle izlediğiniz içerik yarım kalabilir. Ancak BeIN Connect’in kaldığın yerden devam et özelliğiyle, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde yarım kalan içeriğinizi kaldığı yerden izlemeye devam edebilirsiniz.

BeIN Connect web ve mobilden izle: Digiturk’ünüz her yerde sizinle. Hem web, hem akıllı telefon hem de tablette kullanılabilen BeIN Connect’te 1000’in üzerinde film, en çok izlenen kanallar ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz.

Size özel: “Bu akşam ne izlesek” derdine son veren size özel özelliğiyle, daha önce izlediğinizi çeriklere göre belirlenmiş tavsiyeler her gün BeIN Connect ekranınızda.

Uzaktan kayıt: Akşam televizyonda çok merak ettiğiniz bir film var, ancak evde olmayacak mısınız? BeIN Connect uzaktan kayıt özelliğiyle dilediğiniz yerden komut vererek kaydetmek istediğiniz içeriği uydu alıcınıza kaydedebilir ve daha sonra izleyebilirsiniz.

TV’ye gönder: Televizyonunuzu akıllı telefonunuzla yönetmek ister miydiniz? BeIN ConnectTV’ye gönder özelliği ile birlikte, akıllı telefonunuzla izlemeye başladığınız içeriği tek tuşla televizyonunuza gönderebilir ve ileri geri sarma, ses kontrolleri gibi ayarları telefonunuzdan yapabilirsiniz.

Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun https://goo.gl/ylUFmZ

Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
https://goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Facebook https://goo.gl/UINJGO
Twitter https://goo.gl/ASvKP2
Google+ https://goo.gl/BMUPvn

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
Reklam