Ben de Hasta Olmak İstiyorum Küçük Kız

maykop - 8.735 izlenme

Yüklenme Tarihi: 10 Ocak 2015 - 16:03

2 yıl önce paylaşılan video şimdilerde fenomen olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. İzleyenleri hem gülümsetiyor hem de hüzünlendiyor...

Küçük bir kız çocuğu, gözyaşları içinde annesine 'Ben de hasta olmak istiyorum' diye yalvardı. Sosyal paylaşım sitesine yüklenen görüntülerde, Eylül adındaki kız çocuğunun, ağabeyi gibi ateşler içinde hasta olmak istemesi görenleri gülümsetiyor.

Soysal paylaşım sitesine yüklenen bir videoda, küçük bir kız çocuğunun göz yaşları içinde hasta olmak için annesine yalvarması görünüyor. Annesi, “Niçin hasta olmak istiyorsun? Ağzın acıyacak, gözlerin acıyacak” deyince küçük kız ağlayarak “İşte, öyle olmak istiyorum” diyerek cevap verdi. Annesinin ısrarla, “Hasta değilsin” sözlerine Eylül isimli kız çocuğu, her defasında “Hasta olmak istiyorum” şeklinde cevap veriyor.

Abisinin hastalıktan canının çok yandığını söyleyen annesine, küçük kız, “Benim de canım yansın” diyerek gözyaşları döküyor. Hasta yatan ağabeyinin yanında, “Anne, Efe oldu ben olmadım, hasta olmak istiyorum” diyen kıza, annesi, “Ben çok üzülürüm” demesi de fayda etmiyor. 39,5 derece ateşi olan abisi gibi hasta olmak için göz yaşları döken kız çocuğuna annesinin, “Hasta olmanı istemiyoruz Eylül” sözüne çok içerleyen küçük kız, “Hasta olmak istiyorum” diyerek ağlamaya başlıyor.
Reklam