Binöral Ritimler - Afyon (Sanal Uyuşturucu)

nefer26medya - 442 izlenme

Yüklenme Tarihi: 27 Ekim 2016 - 20:25

LÜTFEN BAŞLAMADAN ÖNCE UYARILARI ve ÖNERİLERİ OKUYUNUZ!

Binlerce yıldır insanlar tarafından hem tıbbi hem de uyuşturucu sıfatıyla kullanılan afyon, 20. yüzyıla gelindiğinde zararlarının ortaya çıkmasıyla zamanla çoğu yerde tıbbi amaçlar dışında yasaklanmıştır. Teknolojinin geldiği nokta itibariyle artık ses dalgalarıyla beyinde tamamen zararsız bir şekilde afyon etkisi yaratılabiliyor.

Açıklama:
Binöral ritmler farklı dalga boylarından oluşan bir çeşit ses dalgalarıdır. Bu tonların beyindeki etkileri, 1839 yılında Prusyalı bilim adamı Heinrich Wilhelm Dove tarafından bulunmuştur. Binöral ritmler, dinlendiği süre içerisinde, insan beyin dalgalarında değişikler yaratarak, kana yabancı madde sokulmadan, işitsel yolla vücudun işleyiş mekanizmasında değişiklikler yaratmaya olanak verir. Aynı zamanda insanlar yıllardır binöral ritmleri uyuma, meditasyon ve astral seyahat amaçla da kullanmaktadır.

Uyarılar ve Öneriler:
-Binöral ritmler üzerine yapılan araştırmalar hala devam etmektedir. İnsan vücuduna belirgin hasarlar vermediği bilinse de; epilepsi(sara), kalp bozuklukları vb. gibi risk teşkil edici hastalıklara sahip kişilerin kullanması tehlike arz eden sonuçlar doğurabilir ve önerilmez.
-Asıl etki beyin dalgalarında yaşanan değişiklik sonucunda ortaya çıktığı için KULAKLIK çok önemlidir. Ayarlarınızın "mono ses" olarak değil "stereo" şeklinde ayarlı olduğundan emin olun. İyi bir headphone basit kulaklıklara kıyasla çok daha iyi sonuçlar verecektir.
-Ortamın karanlık ve sessiz olması sese daha iyi odaklanma sağlamanıza olanak vereceği için önemlidir. Uzanıp gözlerinizi kapatarak dinlemeniz önerilir.
-Dinleti esnasında düşünmek yerine duyulan seslere odaklanmak, binöral ritmlerin beyinde daha güçlü tezahür etmesine olanak verir bunun için dinlerken sese ODAKLANMANIZ önerilir.
-Dinlenmeye başlanan herhangi bir binöral ritmin beyin dalgalarında değişiklik yaratacağı için kesinlikle tamamlanması önerilir.
-Ritmleri son ses dinlemek yerine kendinizi daha rahat hissetttiğiniz ses düzeylerinde dinlemek, dinletinin uzunluğu da göz önünde bulundurulduğunda daha mantıklı olabilir.
-18 yaşından küçükler için tehlikeli olabilir.
-Araç ve makina kullanımı sırasında dinlenmesi kesinlikle önerilmez.
Reklam