Bir Burun Ameliyatı Hikayesi! - (Op.Dr. S.Emre Üregen)

Projemed Yapım - 16.161 izlenme

Yüklenme Tarihi: 30 Ağustos 2014 - 20:53

Op.Dr.S.Emre Üregen taze bilgilerini açıklamak için videoyu seçti ve healthplay'e geldi. HealthPlay hakkında daha fazla bilgi, http://www.healthplay.co/ 'da

Estetik ve rekonstrüktif cerrahi ile ilgili tüm soru ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz.

İletişim Bilgileri:

info@esteclub.com

www.facebook.com/esteclubb

www.instagram.com/esteclub

www.twitter.com/emreuregen

Tel : 0212 215 53 50

GSM: 0533 300 9170

ADRES: Terrace Fulya Hakkı Yeten Cd. No:11 Center 1 Blok D:61 ŞİŞLİ / İSTANBUL




Rinoplasti bir seri operasyonlardan oluşmamaktadır. Her bir burun estetiği operasyonu kendine has, o prosedür uygulanan kişiye özel spesifik anatomik yapıyı korumayı ve çok hassas değişimlerle ameliyat sonucundaki amaca ulaşmayı hedefler.

Rinoplasti burun deliklerinden geçilerek burun içinden yapılan kesilerle kapalı yöntemle veya burun alt tabanında yapılacak bir kesi ile açık ameliyat tekniği ile gerçekleştirilebilir.

Plastik cerrahınız bu operasyon sırasında büyük olasılıkla sizin cilt altınızdaki kemik ve kıkırdak dokularınızı yeniden düzenleme şeklinde ameliyatınızı planlayacaktır.

Operasyon sırasında burun kemik ve kıkırdaklarınızı birkaç yolla büyütebilecek veya küçültecektir. Ancak bu işlemler sırasında önemli olan cerrahın sizin kemik ve kıkırdak dokularınıza ne kadar hassasiyetle yaklaştığıdır. Çünkü bu dokular sizin için öçok değerlidir ve gereksiz kaybı, ileride düzeltilmesi zor aksaklıklara yol açabilecektir. Daha önce yapılmış bu tarz başarısız bir operasyonu telafi edebilmek için plastik cerrahınız kulak arkanızdan, kaburganızdan kıkırdak almak zorunda olabilir. Kimi zaman ise böyle durumlarda çeşitli implantlar veya vücudun başka bi yerinden alınacak kemik parçaları da kullanılabilmektedir. Bu nedenle burun ameliyatı çok hassas ve tek seferde çözülüp halledilmesi gereken bir ameliyattır. Aksi taktirde hastalar hem ikinci kez ameliyat sıkıntısı hem de beraberinde maddi problemler yaşayabilmekte hem de düzeltmeyi yapacak olan plastik cerrah için bu operasyon oldukça komplike ve kapsamlı bir süreç teşkil edebilmektedir.
Reklam