Çağatay Akman - Gece Gölgenin Rahatına Bak Remix / Orhan Sancak Version

2645 Records - 3.165 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Nisan 2017 - 11:13

Çağatay Akman, 16 versiyonla Karşınızda!
Gece Gölgenin Rahatına 16 Farklı Bakış

2016 Yılının son günlerinde digital olarak 2 versiyon şeklinde müzik severlerin beğenisine sunulan Çağatay Akman'ın seslendirdiği 'Gece Gölgenin Rahatına Bak' single'ı, şimdi fiziki olarak 16 versiyon , digital platformlarda ise 18 versiyon olarak yerini aldı.
Youtube'da 3 ayda 180 Milyon izlenme ve 1 Milyon 200 bin beğeniye ulaşan, ffizy, Deezer, Spotify ve Turktelekommuzik gibi digital platformlarda kesintisiz en çok dinlenen ve indirilen şarkılar listesinde ilk 3'te bulunan şarkı, şimdi Ankara Havasından Future House versiyonuna, Moombahton'dan Deep Remixine kadar çeşitli şekillerde yeniden biçimlendirildi.
Türkiye'nin önemli aranjörlerinden Orhan Sancak, Tarık İster ve Hakan Kara'nın yanı sıra popüler DJ'ler de remixleriyle projeye renk kattı.
Murat Uyar, Volkan Ilgaz, Zafer Erişen, Alper Eğri, Furkan Korkmaz, Can Demir ve Hakan Keleş şarkının farklı türden remixlerini yaparken, sosyal medya fenomeni RemixAdam, şarkının orjinal beste sahibi Mehmet Ali Sezer de birer versiyonla bu projede yer aldı.
Gece Gölgenin Rahatına Bak Remixes, Tüm müzik marketlerde ve dijital platformlarda.
Reklam