Casper Excalibur G770 Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 10 izlenme

Yüklenme Tarihi: 20 Mart 2023 - 12:13

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-12-nesil-core-i5-12450h-8gb-500gb-ssd-15-6inc-gtx1650-4gb-w11.html

Excalibur G770 oyun bilgisayarı, çeşitli ekran kartı, işlemci, lisans, bellek, depolama ve hatta ekran çeşitlerinden dilediğini seçip konfigüre etmeni sağlar. İhtiyacın olan oyun bilgisayarı performansına en üstün kalitede parçalar ile ulaşabilirsin.

Performans beklentilerine en uygun oyun bilgisayarını oluşturman için yüzlerce konfigürasyon imkanı 11. ve 12. Nesil işlemciler ile Excalibur G770'de. En güncel ekran kartı, işlemci, lisans, bellek, depolama ve ekran seçeneklerinden dilediğini seç, sana özel performans ile rakiplerinden bir adım önde ol!

Metalin sağlamlığını 23 mm incelikle taşıyan Excalibur G770 ile performanstan ödün vermeden şık bir bilgisayara sahip olabilirsiniz. Excalibur G770 oyun bilgisayarının 144Hz yenileme hızıyla tüm görevleri ışık hızında tamamla ve rakiplerini geride bırakırken eşsiz ekran deneyiminin tadını çıkar.

3 termal boru, 82 fan kanadı ve 0.3mm fan bıçağı ölçüleriyle donatılmış akıllı turbo termal sistemler yüksek performansta bile yavaşlamayı engeller. Sistem sayesinde sıcak havanın tahliyesi ve soğuk havanın içeriye alınması çok daha hızlı ve kolay şekilde gerçekleşir. Saatler boyu heyecanını kaybetmeden oynaman için Excalibur G770’de RGB klavyenin büyülü renkleri seninle birlikte. Binlerce renk arasından moduna göre olanı seç ve sadece oyunun keyfini çıkar.

NVIDIA'nın en yeni nesil AMPER platformuna sahip RTX3000 serisi ekran kartları ile kendini oyunların içinde hissedeceğin, detayları sonuna kadar yaşayacağın bir oyun deneyimini keşfet! `'a varan performans artışı ile durdurulamaz ol! Excalibur G770, çığır açıcı bir yapay zeka işleme teknolojisi olan NVIDIA DLSS (Derin Öğrenme Süper Örneklemesi) ile maksimum FPS ve maksimum kaliteyi vadeder.

Performans ve verimlilik çekirdekleri olarak görev dağılımı esasına göre çalışan ve önceki nesillere göre daha güçlü olan 12. Nesil Intel İşlemcisinin hibrit mimarisi, Excalibur G770 oyun bilgisayarının gücüne güç katıyor.

Excalibur G770’in akıllı hoparlörleri Dolby Digital ses sistemi ile oyunun atmosferini eksiksiz yaşamanı sağlıyor. Oyun oynarken, müzik dinlerken veya film izlerken, en yüksek ses seviyelerinde bile kaliteli ve berrak ses seni bekliyor.

Intel'in en yeni lanse ettiği Wi-fi 6 kablosuz bağlantı teknolojisi, eski nesillere göre 3 kat daha yüksek bağlantı hızına sahip. Excalibur G770 oyun bilgisayarın ile artık her an her yerde maksimum hızda bağlanabilir, oyunun keyfini gerçek zamanlı çıkarabilirsin.

Çoklu monitör ile oyun keyfini genişletmek veya işine kolaylık katmak istersen, Excalibur G770 ile aynı anda 3 ekrandan görüntü alabilirsin. En yeni 3200MHZ hıza sahip bellekler ve çift (dual) slot desteği ile performansını 64GB’a kadar artırabilirsin.

Oyunun en heyecanlı anında, daha yüksek performans lazım olduğunda en hızlı ve kolay çözüm Excalibur kontrol merkezi ile parmaklarının ucunda. Saniyeler içinde soğutmayı aktive ederek oyun bilgisayarının performansını artırabilir, RGB klavyeni kolayca yönetebilirsin.

Sadece 5.5 mm inceliğe sahip çerçevesiyle Excalibur G770'de detaylar başrolde. 17.3" ekran boyutunun görsel genişliğine yakın bir deneyimi, 15.6" ekran boyutunun kolaylıklarıyla bir arada.

2 adet M.2 SSD PCIe 3.0 ile geniş depolama alanı seni bekliyor. En yüksek hıza ve en az zaman kaybına ulaşmak için NVMe teknolojisine sahip SSD’leri seçerek 1-0 önde başlayabilirsin.

Windows 11 hızlı başlar ve yüksek performansla çalışır. Sizi güvenli tutmak üzere üstün güvenlik özelliklerine sahiptir. Kullandığınız yazılım ve donanımlar ile uyumlu çalışmak üzere tasarlanmıştır.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, diğer sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam