Casper VIA A1 Plus İnceleme

ShiftDelete.Net - 225 izlenme

Yüklenme Tarihi: 14 Mart 2017 - 20:13

Teknoloji videoları ve teknolojiye dair her şey için kanalımıza ABONE Olun https://goo.gl/ylUFmZ

http://shiftdelete.net/casper-via-a1-plus-inceleme-80175

Casper VIA A1 Plus inceleme videomuz yayında! Özellikle şık tasarımı, teknik özellikleri ve yüksek batarya kapasitesiyle merak uyandıran telefon hakkında düşüncelerimizi aktarıyoruz.

Casper VIA A1 Plus özellikleri

Casper VIA A1 Plus, MediaTek MT6755M işlemcisine sahip. Sekiz çekirdekli olan Cortex A53 işlemci 2.0 GHz frekans hızı sunuyor. Grafik yongası noktasında ise Mali T860 MP3 modelini görmekteyiz. Üç çekirdekli bu GPU 700 MHz frekans hızına sahip.

4 GB RAM ve 128 GB dahili hafıza gibi dikkat çeken donanımlara ek olarak, microSD kart girişi ile 256 GB ilave alan telefona dahil edilebiliyor. 5.5 inç boyutlu Super AMOLED ekran 1920 x 1080 çözünürlük sunarken, telefonda 13 Megapiksel ve 8 Megapiksel olmak üzere arka ve ön kameralara yer verilmiş.

MicroUSB, Bluetooth 4.0, 802.11 b/g/n, 4.5G bağlantısı için Cat6 modem gibi bileşenlere sahip olan Casper VIA A1 Plus modelinde, parmak izi okuyucu da yer almakta. 8.2 mm kalınlık ve 183 gram ağırlığa sahip olan telefonun batarya kapasitesi ise 5000 mAh.

Casper VIA A1 Plus tasarımı

Casper VIA A1 Plus, metal gövdeli şık bir tasarıma sahip. Ele alındığı andan itibaren telefonun sağlamlık hissiyatını da verdiğini belirtmek gerekiyor. Super AMOLED ekranın gövde ile oranı da yüksek seviyede. Buna ek olarak, altın renkli modeli daha da şık görünüyor. Ekranda yer alan gizli çerçeve ise dikkat çeken ve eleştiriye açık tek nokta olarak söylenebilir.



Tüm İnceleme videolarımızı buradan izleyebilirsiniz
https://goo.gl/IIKYIK

ShiftDelete.Net‘i tüm sosyal ağlarda takip edin ;

Facebook https://goo.gl/UINJGO
Twitter https://goo.gl/ASvKP2
Google+ https://goo.gl/BMUPvn

ShiftDelete.Net YouTube hesabı, Türkiye'nin en büyük teknoloji sitesinin video kanalıdır.

ShiftDelete.Net ile en yeni teknoloji haberlerine, videolu olarak ulaşabileceksiniz.
Reklam