Casper Via S30 Tablet Kutu Açılışı ve Detaylı İnceleme!

Vatan Bilgisayar - 20 izlenme

Yüklenme Tarihi: 01 Aralık 2022 - 13:06

Satın almak için ; https://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-s30-2ghz-4gb-64gb-10-fhd-android-tablet.html



Şık Tasarım

Casper Via S30 kusursuz ve ince yapısının yanı sıra arka kapağında bulunan metalik gri rengi ile de dikkat çekmektedir. Arka tarafında bulunan kamera ve logo detayı da oldukça şık dizayn edilmiştir.



Ekran Boyutu

10.00" Ekran boyutu ve IPS Panel ekranı ile ise işlerinizde, oynadığınız oyunlarda veya günlük kullanımlarınızda daha canlı ve büyük ekranla gözünüzden hiçbir detay kaçmayacak.


Performans

4 Çekirdekli işlemcisinin yanına 4 GB ram desteği ve 64 GB Depolama alanı bulunmaktadır. Bu sayede oynayacağını oyunlarda, işlerinizde veya anılarınızı biriktirirken, dosyalarınızı saklarken zorlanmayacaksınız. Hafıza desteği tabii ki bununla sınırlı değil. Dilerseniz Micro SD kart desteği ile hafızayı 128 GB'a kadar yükseltebilirsiniz.



Güç

Casper Via S30 7400 mAh batarya değeri ile uzun süreli kullanımlarda sizleri yalnız bırakmayacaktır. Şarjınızın bitmesi durumunda ise 18 W hızlı şarj desteği ile kısa süre içerisinde dolu bir bataryaya sahip olabileceksiniz.



Kamera

5 MP arka kamerası ve 2 MP Ön kamera desteği ile birlikte gelen Casper Via S30 rahatlıkla dikkat çekici fotoğraflar ve videolar çekebileceksiniz.



Ultra Hafif

Bu kadar özelliğe ve devasa ekran boyutuna rağmen Casper Via S30 Sadece 585 Gr ağırlığı ile de her an yanınızda rahatlıkla taşıyabileceğiniz bir ürün olduğunu da kanıtlar nitelikte.







Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam