Casper'dan Yeni Ultrabook: Next Minix HD Combo

Teknosa - 3.263 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Aralık 2013 - 12:24

Casper’ın dokunmatik ekranlı ultrabook modeli CN.TUB-3317T inceleme konuğumuz oluyor. Şık tasarımlı ve donanım özellikleri ile dikkat çeken 14 inç ekranlı dizüstü bilgisayarın tüm detayları incelememizde.

Casper’ın dokunmatik ekranlı bilgisayarı olan CN.TUB-3317T, 14 inç ekran büyüklüğüne sahip bir model. 1366x768 piksel çözünürlük sunan bu ekran 10 parmak dokunma desteği sunuyor.

İşlemci Intel’den

Intel’in Core i5 ailesinin 3317U kodlu işlemcisini kullanan bilgisayarda 4 GB RAM, Intel HD Graphics ekran kartı, 500 GB SATA Harddisk+32 GB MSATA Hybrit Hızlandırıcı, Windows 8 işletim sistemi, 2 adet USB (bir tanesi USB 3.0 desteği sunuyor), kart okuyucu, miniHDMI çıkışı gibi özellikler bulunuyor.

Şık tasarım

Şık bir tasarıma sahip olan bilgisayar alüminyum yekpare bir gövdeye sahip. Bu sayede sağlam bir görünüm çizen bilgisayar, sade bir tasarımla göz dolduruyor. İnce bir tasarımı bulunan ürün, 14 inç gibi makul bir boyuta sahip. Açma kapama düğmesi farklı bir şekilde turuncu renkli olarak tasarlanan bilgisayarın sadece ekranın çerçevesi farklı bir şekilde siyah renkte. Bunun dışında bilgisayarın tamamı gümüş renge sahip.

Dokunmatik ekran

Ekranı dokunmatik olan bilgisayarı bu ekrana dokunarak da kullanabiliyorsunuz. Windows 8 ile hayatımıza yeniden giren bu özellik yardımı dokunmanın keyfine varıyorsunuz. Özellikle bazı oyunlarda ve uygulamalarda işe yarayan bu teknoloji, cihazın önemli artılarından biri.

Ethernet de var

Çok ince bir ürün olan CASPER CN.TUB-3317T’de ethernet girişi standart olarak bulunmuyor. Bunun yerine özel ince bir yuva yer alıyor ve bu yuvaya kutudan çıkan bir aksesuar takılıyor. Bu aksesuar cihaza hem ethernet hem de VGA çıkışı özelliği kazandırıyor. Akıllıca ve faydalı bir özellik.

Ultrabook

Casper’ın bu modeli Intel tarafından geliştirilen Ultrabook standartlarına uyan bir cihaz. Bu sayede ince ve şık tasarıma sahip olan bilgisayar, günlük hayatta mobil olanlar açısından önemli avantaj da sağlıyor.

Üzerinde kamera da bulunan bilgisayar bu sayede görüntülü görüşme imkanı da sağlıyor. Şık ve güzel bir tasarımı fonksiyonel bir gövde ile birleştiren CASPER CN.TUB-3317T’yi bugünlerde yeni bilgisayar almak isteyenlere öneriyoruz.

Teknik Özellikler

14 inç ekran boyutu
Intel Core i5 1.7 GHz 3317U işlemci
1366x768 piksel dokunmatik ekran
4 GB RAM
500 GB sabit disk
Windows 8 64 Bit işletim sistemi
Kart okuyucu
4 saat pil ömrü
Wi-Fi desteği
1 adet USB 3.0, 1 adet USB 2.0
mini HDMI çıkışı
Ethernet ve VGA bağlantısı (kutudan çıkan aksesuar ile)
Reklam