â–¼

Cep Telefonu Kadar Küçük Drone ; DJI Mini SE Fly More Combo

Vatan Bilgisayar - 22 izlenme

Yüklenme Tarihi: 06 Nisan 2022 - 22:10

Satın almak için; https://www.vatanbilgisayar.com/dji-mini-se-fly-more-combo.html

Tasarım

Şık , ince düşünülmüş renk detayları, ergonomik yapısı ile birlikte hem kolay bir kullanım, hem de kusursuz bir görünüm yakalanmıştır.

Kusursuz Görüntü

DJI Mini SE, 12MP hava fotoğraflarını ve 2.7K Quad HD videoları destekler. 3 eksenli bir gimbal, üstün kamera kararlılığı sağlar ve net, ultra pürüzsüz çekimler sağlar. Bu sayede profesyonel düzeyde doğa çekimleri veya dilediğiniz bir yerin çekimlerini rahatlıkla yapabileceksiniz.

Telefon Ä°le Basit Kontrol

Kullandığınız cihazın uygulama indirmenizi sağlayacak Store'una girdiğinizde, DJJ Fly yazan uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulamayı indirdikten sonra, ürün ile birlikte gelen kumanda da bulunan kıskaçlara telefonunuzu sabitleyebilir ve Drone'unuzu rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

Drone'u Uçuşa Hazırlamak

Telefonunuzun kumandayla kurulumunu sağladıktan sonra Drone'un 4 adet pervanesini açabilirsiniz, Drone'un güç tuşuna basarak çalıştırabilirsiniz ve bu eşsiz deneyimin keyfini çıkarabilirsiniz.

Telefon Kadar Hafif

249 gramdan hafif olan DJI Mini SE, neredeyse ortalama bir akıllı telefon kadar hafiftir. Bu, onu son derece taşınabilir hale getirir ve onu birçok ülkede belirli düzenlemelerden muaf tutabilecek en düşük ve en güvenli drone ağırlık sınıfına yerleştirir. Bu sayede her zaman yanınızda taşıyabileceksiniz. Taşıma işleminin kolay olması adına ise cihazla birlikte taşıma çantası da gelmektedir.



Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilirsiniz;

https://goo.gl/jUWuiJ

Web Sitemiz: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam