Çeşme’de 1 Kişinin Öldüğü Eğlence Mekanındaki Çatışmaya 6 Gözaltı

İhlas Haber Ajansı - 250 izlenme

Yüklenme Tarihi: 19 Ağustos 2023 - 13:55

İzmir’in Çeşme ilçesinde bir eğlence mekanında çıkan silahlı çatışmada 1 güvenlik görevlisinin ölmesi, 2’si tabancayla toplamda 10 kişinin kavgada yaralanmasına ilişkin 6 şüpheli gözaltına alındı.
Olay, gece saatlerinde Alaçatı Mahallesi’nde bulunan bir eğlence mekanında meydana gelmişti Eğlence mekanına gelen şüpheliler ile mekanın güvenlik görevlileri arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Olayın büyümesi üzerine çıkan silahlı kavgada güvenlik görevlilerinden Samet Öztaşkın(30) ve ismi henüz öğrenilemeyen 2 güvenlik görevlisi açılan ateş sonucu, 10 kişi ise çıkan kavgada yaralanmıştı.
Hastanede hayatını kaybetmişti
İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Çeşme Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Samet Öztaşkın müdahalelere rağmen kurtarılamazken, yaralanan 2 güvenlik görevlisinin hayati tehlikelerinin olmadığı, kavgada yaralanan 10 kişinin ise hafif şekilde yaralandığı öğrenildi.
6 şüpheli gözaltına alındı
Öte yandan yaşanan kavga anları, müşterilerin panikleri ve silah sesleri ise cep telefonu kamerasına yansırken, olayın ardından jandarma ve polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu 6 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturmanın çok yönlü sürdürüldüğü öğrenildi.
Reklam