Çizgi Film - Siyah Araba Hapisten Kaçıyor

BebeTürk - 21.380 izlenme

Yüklenme Tarihi: 15 Haziran 2017 - 11:03

Dört araba hapisten kaçan siyah arabayı nasıl yakaladı? Araba hapse nasıl atılır? Arabayı hapse neden attılar? Arabanın hapse atılma sebebi nedir? Siyah arabalar neden cezalandırıldı? Bakalım bu bölümde dört araba siyah suçlu arabayı nasıl yakalayacak?
Siyah araba hapiste çok canı sıkıldı bir saşa bir sola sürekli hareket ediyor. Polis arabası gardiyan. Arabanın kaçmaması için kapıda bekliyor. O da ne başka bir siyah araba geliyor. Siyah arabanın üstünde patlayıcı var. Patlayıcıyı kilitli kapının önüne bırakıyor. Patlayıcı bir saatli bomba . Saatin geri sayımı başladı. Bomba patladı. Kapı açıldı. Heryer simsiyah duman oldu. Polis arabası göçük altında kaldı. Süyah araba hapisten kurtuldu ve kaçtı. Peki polis arabasına kim yardım edecek? Dört küçük araba görev başında. Polis arabasını göçükten kurtardılar. Siyah araba kuralları ihlal edebilir. Bunun için hemen tekrar yakalanmalı. Aman tanrım siyah arabalar yolda çok hızlı gidiyorlar. Trafik kurallarına uymuyorlar. Arabalar dan ikisi polisi kurtardı. Diğer ikisi siyah arabayı yakalamak için yola koyuldu. Bir polis arabası daha yardım için çağrıldı. Siyah arabaların üstüne ağ atıldı ve yakalandılar.
Peki onları tekrar nasıl tutuklayıp götüreceğiz? Tabiki demir parmaklı araba yükleyicisine ihtiyacımız var. Araba yükleyicisi geldi . Siyah arabaların ikisini de tekrar hapse götürdüler. Çünkü siyah arabalar trafikte başka arabalara zarar veriyorlar. Traktörü devirdiler, kamyonu devirdiler. Bu tür trafik ve çevre huzurunu bozan arabalar asla cezasız kalmamalı.
Videolarımız ile çocuklara renkleri, sayıları, geometrik şekilleri ve daha bir çok şey öğretiyoruz. Çizgi filmlerimiz hem eğlenceli hem de eğiticidirler. İşbirlikteliği yapmayı çocuklara onların en sevdiği arabalar ile öğretiyoruz. Çocuklar harika bir vakit geçirecekler.
Haydi iyi seyirler.
Bizi Facebook'ta takip ediniz:
www.facebook.com/groups/mutlucocuktv/
https://www.facebook.com/KapukiKanuki

Vkontakte :
http://vk.com/kapukikanuki
https://vk.com/bebeturk
Reklam