Coco Filmi Hector Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru Play Doh

kanal - 393 izlenme

Yüklenme Tarihi: 28 Ocak 2018 - 00:13

Merhaba arkadaşlar! Tamamen oyun hamuru Play Doh ile hazırladığım dev sürpriz yumurta serisine bu kez Coco Çizgi Filminden Hector sürpriz yumurtası ile devam ediyorum. Sürpriz yumurtadan birbirinden ilginç oyuncaklar çıkıyor.

Miguel Meksika'da yaşayan 12 yaşında bir erkek çocuğu. Ailesi müziği sevmemesine rağmen o, iyi bir müzisyen olmayı çok istiyor. Bu yolda onun en büyük yardımcılarından biri de müzisyen olan Hector. Müzik, aile ve arkadaşlık adına oldukça eğlenceli bir film olan Coco'da, Miguel'in Hector ile birlikte macera dolu yolculuğunu izliyoruz.

Videomda ise Coco filminden Hector'un yüzüyle kaplı bir sürpriz yumurta var. Ayrıca videoda pek çok Coco filmi oyuncakları bulunuyor. Minyonlar ve Çöps Çetesi gibi başka sürpriz oyuncaklar da açıyorum.

TUMBİKTV'DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SÜRPRİZ YUMURTALAR

Troller Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - Troller Oyuncak Maşa Aslan Koruyucular

https://youtu.be/DXkXghGdvvQ

Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi 2 Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - Toki Doki MLP Goku

https://youtu.be/sq2i4-K-_ZQ

Pj Masks Pijamaskeliler Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - Pijamaskeliler Oyuncakları Cicibiciler LPS

https://youtu.be/Zmj2tSeo_Vs

Cicibiciler Shopkins 3 Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - Yeni Cicibiciler MLP Minyonlar LPS

https://youtu.be/Z0VW-iCaD9c

Teen Titans Go Starfire Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru - LPS Cicibiciler MLP Paw Patrol

https://youtu.be/Pmr0-N9OSw0

TumbikTV'ye ABONE OL, YENİ VİDEOLARDAN HEMEN HABERİN OLSUN!

Coco Filmi Hector Sürpriz Yumurta Oyun Hamuru videomu beğendiyseniz, TumbikTV kanalına ABONE olmanızı öneririm. Böylece çocuklar için hazırlanan eğlenceli, yeni videolarım anında haberdar olabilirsiniz.

Unutmayın! - Sevgili çocuklar, hoşça zaman geçirmeniz için hazırlanan bu videoları büyüklerinizden izin alarak ve onların size söylediği sürelerde izlemeniz en doğrusudur. Oyuncakları sadece izlemek yerine, kendi oyuncaklarınızla kendi oyunlarınızı da oynamalısınız. Oyuncaklar hayal gücünüzü kullanmanız, kendi kendinize oynamanız ya da sevdiklerinizle birlikte eğlenmeniz için en güzel araçlardan biridir.

Müzik: Twin Musicom sanatçısının Italian Afternoon adlı şarkısı, Creative Commons Attribution lisansı (https://creativecommons.org/licenses/...) altında lisanslıdır.
Sanatçı: http://www.twinmusicom.org/
Reklam