This video is restricted in your country.

Cristiano Ronaldo'nun Eğlenceli Halleri

exixiz - 419.582 izlenme

Yüklenme Tarihi: 05 Aralık 2013 - 22:04

Cristiano Ronaldo'nun Komik Ve Eğlenceli Anlarını İzliyoruz
Öncelikle ünlü oyuncu Cristiano Ronaldo’nun ölçülerini ve genel özelliklerini ele alalım. Cristiano Ronaldo’nun boyu kaçtır? Cristiano Ronaldo’nun boyu 1,86 metredir. Cristiano Ronaldo’nun kilosu kaçtır? Cristiano Ronaldo 83 kg kiloya sahiptir. Cristiano Ronaldo’nun saç rengi nedir? Cristiano Ronaldo’nun saç rengi koyu kahverengidir. Cristiano Ronaldo’nun göz rengi nedir? Cristiano Ronaldo ismi ile tanınan futbolcu açık kahverengi gözlere sahiptir.
Cristiano Ronaldo’nun ayakkabı ölçüsü nedir? Portekizli dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun ayakkabı numarası kesin olmamakla beraber, yakın takipçilerine göre Amerikan standartlarında 9 numaradır.

Cristiano Ronaldo’nun babasının ismi José Dinis Aveiro’dur. José Dinis Aveiro belediyede bahçe işleriyle uğraşmıştır. İçki problemi olan José, Cristiano Ronaldo 20 yaşındayken yani 2005 yılında kötü yaşam koşullarından dolayı vefat etmiştir.

Cristiano Ronaldo köken olarak Faslıdır. Cristiano Ronaldo’nun büyükannesi Yeşil Burun Adaları (Cape Verde) ülkesindendir. Cristiano Ronaldo’nun çocuklarına baktığımızda ünlü oyuncunun bir oğlunun olduğunu görürüz.Cristiano Ronaldo’nun oğlunun ismi Cristiano Ronaldo Jr.’dır. Cristiano Ronaldo Jr. 17 Haziran 2010 tarihinde doğmuştur.

Cristiano Ronaldo’nun ilk filmi hangisidir? Cristiano Ronaldo, 2013 yılında çekilen bir futbol filmi olan “Golden Shoes” ismindeki filminde rol almıştır.

Cristiano Ronaldo Twitter, Facebook gibi sosyal ağlarda 2012 yılı itibarıyla en çok takip edilen 5. kişi olmuştur. Cristiano Ronaldo’nun önündeki isimler Justin Bieber, Lady Gaga, Rihanna ve Katy Perry’dir.
Cristiano Ronaldo hakkında gerçekler ve Cristiano Ronaldo ile ilgili bilinmeyenler konusunu soru cevap şeklinde ele aldığımız yazımızda genç futbolcu ile ilgili son soru Cristiano Ronaldo nasıl ünlü oldu? Profesyonel kariyerinin öncesinde Andorinha, CD Nacional ve son olarak Sporting Lizbon genç takımında oynayan Cristiano Ronaldo, genç milli takımda parlamış profesyonel olduktan sonra, önce Sporting Lizbon’a oradan 2003 yılında en pahalı genç unvanını elde ederek Manchester United’a transfer olmuştur. 2003-2009 yılları arasında Manchester United’da sergilediği performans Dünya’da bilinir hale gelmesinde etkili olmuştur. 2009 yılının sonunda Real Madrid futbol takımına rekor rakamla transfer olmuş, dünyanın en zengin futbolcuları arasına girmiştir.
Reklam