David Beckham’ın Seksi Olduğunun Kanıtı 6 Şey

H&M - 205.836 izlenme

Yüklenme Tarihi: 02 Mart 2015 - 14:18

İşte David Beckham’ın Seksi Olduğunun Kanıtı 6 Şey #selectedbybeckham

1. Yıllara Meydan Okuyan Karizması
2. Side Cut Kesimiyle Fark Yaratan Saç Stili
3. Spor Geçmişini Her Hattıyla Belli Eden Vücudu
4. Sergilemekten Asla Çekinmediği İç Çamaşırları
5. “Ben De Yaptıracağım” Dedirten Dövmeleri
6. Modern Erkeğin Sahip Olması Gereken Giyim Tarzı (H&M)

H&M, DAVID BECKHAM İLE BU KEZ YENİ ERKEK GARDROBU İÇİN İŞBİRLİĞİ YAPIYOR

H&M, spor ve stil ikonu David Beckham’la uzun süreli işbirliğini bir adım öteye taşıyacağını duyurmaktan mutluluk duyuyor. Beckham, Bahar 2015 için H&M’de Modern Essentials koleksiyonundan en sevdiği erkek ürünlerini seçerek, Modern Essentials selected by David Beckham koleksiyonunu oluşturuyor. David Beckham Bodywear’in benzersiz başarısı sonrasında, Beckham’la H&M ilişkisinin doğal gelişimi sonucunda bu yeni işbirliği kuruluyor. Böylece, dünyanın her yerindeki erkekler Beckham’ın dünya çapında bilinen tarzını paylaşma olanağı yakalıyor.

Modern Essentials selected by David Beckham koleksiyonu, ünlü film yönetmeni Marc Forster tarafından çekilecek bir kampanyayla kutlanacak. David Beckham, H&M için yeni bir Bodywear bahar koleksiyonu da oluşturdu. Her iki koleksiyon da 5 Mart’ta dünya çapında H&M mağazalarında satışa sunulacak.

David Beckham, “Bu bahar, Modern Essentials koleksiyonundan en sevdiğim parçaları seçtiğim çalışma ile H&M işbirliğimin devam ediyor ve büyüyor olmasından heyecan duyuyorum. Her parça, mükemmel bir stille erkeklerin bahar gardıroplarını güncelleyecek yeni birer klasik. Marc Forster, en sevdiğim yönetmenlerden biri. H&M’le yeni kampanyamın gösterimini sabırsızlıkla bekliyorum” diyor.

Kesişen Yollar, Düşler Ülkesi, Lütfen Beni Öldürme, Uçurtma Avcısı, Quantum of Solace, Dünya Savaşı Z gibi dünyaca ünlü filmleri yöneten Marc Forster, “Çoğumuz David’in stil ve tasarım konusundaki doğal yeteneğini biliyoruz. Ancak beni şaşırtan, bu kampanyanın çekimi sırasında sinematik hikaye anlatımı konusundaki keskin bakışıydı. H&M giysilerinin iyi görünmesini değil, mükemmel görünmesini sağlıyor” diyor.

Modern Essentials selected by David Beckham, sezonun önemli temel parçalarına odaklanıyor. Bu parçaların her biri, 2015 baharı için yeni kumaşlar, renkler ve kesimler ile klasik erkek giysilerini güncelliyor. Temel parçalar arasında keten pilot ceketi, tebeşir beyazı kot ceket, kalın kaban, keskin hatlı keten ceket, şehir için polo tişört ve mükemmel beyaz poplin gömlek yer alıyor.

David Beckham, bahar için yeni Bodywear koleksiyonuna da devam ediyor. Bu koleksiyonda sıfır yaka üstler, reglan kollu gömlekler, bisiklet yakalı üstler ve jarse atlet gibi mükemmel ev giysileri yer alıyor. Koleksiyon, turuncu ve kırmızı vurgularıyla lacivert, kırçıllı gri ve kırık beyaza odaklanıyor. Klasik giysilere yeni bir görünüm katmak için giysilerin kenarlarında veya tamamında çizgiler görülüyor. Koleksiyon; David Beckham’ın, H&M’de özel olarak sunulan David Beckham Bodywear koleksiyonundan seçilen parçaları giydiği yeni bir görsel kampanyayla destekleniyor.
Reklam