â–¼

Dell G15 5520 Notebook Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 29 izlenme

Yüklenme Tarihi: 13 Mart 2023 - 18:11

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g15-5520-12-nesil-core-i5-12500h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-4gb-15-6inc-w11.html

12. Nesil Intel Core™ işlemcilere, NVIDIA GeForce bağımsız grafik kartı, gelişmiş termal tasarım ve Game Shift teknolojisine sahip 15 inç dizüstü oyun bilgisayarı.

İlhamını Alienware'den alan termal tasarım özellikleri; çift hava girişi, ultra ince fan kanatları, bakır borular ve en iyi performansı sağlayacak şekilde konumlandırılmış dört havalandırma noktası sayesinde optimum soğutma sağlar. Tüm bu özellikler sayesinde işler kızıştığında bile sisteminiz serinliğini korur. Ayrıca 12. Nesle kadar 12 çekirdekli Intel® i5 veya 14 çekirdekli i7 işlemcilerin yanı sıra optimize performans profilleri sayesinde oynadığınız tüm oyunlarda güçlü ve tutarlı, üst düzey bir performansın keyfini çıkarabilirsiniz.

NVIDIA GeForce RTX™ 3070'e kadar bağımsız grafik kartlarının sorunsuz görüntü işlemesi ve 300 nit parlaklıkta 165 Hz'ye kadar yenileme hızı sunan FHD ekranın veya 3 tarafı dar çerçeveli 240 Hz QHD ekranın (isteğe bağlı) canlı renkleriyle sürükleyici bir deneyim yaşayın. Ayrıca, 8 GB'a kadar özel GDDR6 bellekle, daha kısa yükleme süreleri ve daha sessiz bir sistemde aksiyonu tüm heyecanıyla yaşayabilirsiniz.

Dell G15 SE ile tarzınızı geliştirin. Sofistike tasarım, çağdaş bir alüminyum kapak ve parıldayan bir logoya sahiptir. 12 bölgeli RGB LED kasa aydınlatması (Alienware Command Center ile kontrol edilir) oyun oynarken veya biraz şov yapmak istediğinizde açılabilir veya okul veya toplantı ortamlarında daha sade bir kullanım için devre dışı bırakılabilir. Üst ve yan kısmı dar çerçeveli ekranı sayesinde daha iyi odaklanarak oyunların içine dalabilirsiniz.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam