Dell Xps 13 Detaylı İnceleme

Vatan Bilgisayar - 5 izlenme

Yüklenme Tarihi: 25 Ocak 2023 - 17:36

Satın almak için: https://www.vatanbilgisayar.com/dell-xps-13-9320-12-nesil-core-i7-1260p-16gb-512gb-ssd-13-4inc-w11pro.html

Tasarım:
13.4’’lik oldukça ufak ekranının yanı sıra minimal kasa tasarımı taşıma konusunda büyük avantaj sağlıyor. Ayrıca klavyesinin üst kısmında bulunan multimedya tuşları ise bir çok kısayolu kullanıcılara sunuyor. OLED panele sahip ekranı, insan gözüne en yakın renk gamını sunarak daha doğru renkler görmemizi sağlıyor.

Performans:
Minimal tasarımına nazaran Dell XPS 13 oldukça yüksek bir performansa sahip. Bundaki en kritik nokta ise içerisinde barındırdığı 12. Nesil Intel i7 1260P işlemci. Bu işlemciyi destekleyen grafik arabirimi ise yine Intel Iris Xe. Gündelik işlerinizin dışında tasarım işlerinizde de kullanabileceğiniz Dell, ek olarak 16GB DDR5 Ram ve 1TB NVMe SSD barındırıyor.

Dokunmatik Ekran:
OLED ekranının bir diğer özelliği ise 10 parmak algı özelliğine sahip dokunmatik paneli. Bu sayede Windows 11’in tablet modunu aktif ederek daha kolay bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Aşağıdaki linke tıklayarak son teknoloji ürünlerin incelemelerini bulabileceğiniz kanalımıza abone olabilir, sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

YouTube: https://goo.gl/jUWuiJ
Instagram: https://www.instagram.com/vatanbilgisayar/
Facebook: https://www.facebook.com/vatanbilgisayar
Twitter: https://twitter.com/vatanbilgisayar
Web: http://www.vatanbilgisayar.com
Reklam