Dilan Çıtak - Çık Dışarı

netd müzik - 2.866 izlenme

Yüklenme Tarihi: 22 Ağustos 2014 - 11:32

Dilan Çıtak'ın, GNL etiketiyle yayınlanan "Çık Dışarı" albümünden "Çık Dışarı" klip çalışması sadece izlesene.com'da!

Şarkı sözleri Murat Güneş'e, bestesi Fas asıllı Belçikalı müzisyen Chab Rayan'a, aranjörlüğü ise Cihan Sezer'e ait. "Çık Dışarı" isimli single'ın klibi Serdar Seki, fotoğrafları ise Cahit Baha Pars tarafından çekildi. Sanatçı Dilan Çıtak Türk müzik sektörüne farklı bir tat katmak için gün sayıyor...

2003 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi Müzik bölümünde okumaya başlayan sanatçı şan eğitiminin yanında piyano ve keman dersleri de alarak kendini geliştirmeye devam etti. Keman ve piyanoda çalan Dilan Çıtak, eğitimi süresince müzikallerde ve korolarda yer aldı, caz orkestralarında solistlik yaptı. Sahne sanatlarının bir bütün olduğuna inandığı için Pera Tiyatroda iki yıl oyunculuk eğitimi aldı.

Müjdat Gezen Konservatuarında Batı Müziği bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra 2011'de dil ve müzik eğitimi için gittiği Amerika'da Boston kilisesinde her Pazar yapılan caz ayinlerinde kilise korosunda şarkı söyledi. Kendi alanında bir çok başarıya imza atmış "The Julliard School"da akademisyen olan Edith Wiens ile vokal çalışmaları yaptı.

Amerika sürecinde de sahneden kopmayan Dilan Çıtak "Berklee College Of Music"de eğitimine devam ederek Berklee öğrencilerinden oluşan gruplarla Amerika'nın bir çok performans klüplerinde konserler verdi.

Türkiye'ye dönüş yaptıktan sonra ITU İngilizce Müzikoloji bölümünü kazanan Dilan Çıtak, müzik eğitimine halen devam etmektedir. ITU'deki eğitimi sırasında profesyonel anlamda güçlü isimlerle çalışmaya başlayan Dilan Çıtak; Işın Karaca, Burcu Güneş gibi isimlere vokal yaptıktan sonra ünlü müzisyen İskender Paydaş'ın "Zamansız Şarkılar" isimli projesinde yer aldı. "Soul Sensation" adını verdiği grubunu kurarak Soul, Funk, R&B, Pop repertuarı ile Ghetto, Jolly Joker Balans, Jazz Stop, Bronx, Bodrum Marına Yacht Club, Mandalın Club,By Jack gibi İstanbul ve Bodrum'un önemli mekânlarının yanında özel geceler ve bayii toplantılarında şarkı söyleyerek müzik hayatına devam etti.

İlk single çalışması ile geçmişten getirdiği birikim ve yeteneklerini müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

Senin Müziğin İzlesene'de!
NetD Müzik Kanalına Hemen Abone Ol, En Yeni ve En Hit Klipleri HD İzle!
NetD Müzik İzlesene Kanalı: https://www.izlesene.com/netdmuzik

Reklam